חדשים...

אמממ היי ....אני דיי חדשה ו.....

קוראים לי דנה בוא נגיד שאני לא הכי מקובלת שיש אני בכיתה ט' אבל אני תמידד מנסה להראות שאני כן מקובלת בטח לרובכם בשכבה המקובלים הם הערסים והפרחות ואצלי זה שונא..אצלי אין ערסים ופרחות אצלי כולם סטטיליסטים[ויש כמה ערסים וערסיות] וסנוביות צפונבוניות כאלה..וכל השאר פריקים ואני לא שם ולא שם ובטח שלא בערסים... אני בכיתה של הילדה הכי יפה בשכבה כיאילו ממש היא ממש יפה אבל היא כל כך סנובית מגעילה תמיד שמישו מדבר איתה אין משפט שהיא לא מכניסה שם מילה בספרדית או אנגלית..אוביו..אופקורס..לייק דה...והיא כל כך בולטת בשכבה תמיד היא עוברת במסדרון עם השיער המהמם שלה ואני פשוט מתה מקנאה!!!!!והבעיה היאאאא שהילד שאני אוהבת והוא סטייליסט והוא הכי חתיך בשכבה..הואאא אוהב אותה הוא מת עליה!!! ונראה לי שהיא גם עליו לפני כמה ימים הסנובית שפכה לי על המחברות קולה ואמרה שזה בטעות והתחילה לצחוק והיא כל הזמן מתעללת בי ורוצה שאני יבוא איתה ל"שופינג" כדי ל"שפץ" אותי כמו שהיא תמיד אומרת היא רוצה לשנות לי לוק וכל מיני כאלה וכל הזמן צוחקת מה אני עושה???????

NekoBunta

New member
שלומות! (<- או משהו כזה ../images/Emo3.gif)

שלום, קוראים לי יובל. אני רואה אנשים נחמדים פה- אז הנה, באתי :) עכשיו תצטרכו לסבול אותי לעולמי עד (או עד שהמוסד יתפוס אותי)! *צחוק מרושע*

../images/Emo85.gifאני גם חנונית :]

אבל אני לא במחוננים ואני לא שחורה (ולא ורודה
חסה) :] זה בסדר?
נמינמ, אני ענבר מר"ג בת 14
ברוכה הבאה לי

../images/Emo140.gif שלום

אני ז'אנה בת 16.. ואני פשוט לא מגדירה את עצמי כשייכת לקבוצה של סטיגמות.. אנשים אחרים מגדירים אותי כפאקצה, פריקית, מטאליסטית וכו'... אהמ.. אני צימחונית (או מנסה להיות) אני אוהבת לשומע רוק, מתלבשת לרוב בשחור,והציונים שלי גבוהים.. אני מקווה להשתלב כאן.. נ.ב. יש לי שגיאות כתיב אז סליחו לי

Misery Loved Me

New member
אהה..

ואני יעל, בת 13...ולצערי חושבים שאני מסוממת, בגלל שאני כול הזמן הולכת עם סוצרים שחורים שגדולים עליי, וכול חיי אני עם הmp3 שלי אני אוהבת מוזיקת רוק, אבל אני לא אוהבת סטיגמות, אבל אני כאן אז שלום לכם

Diggory 4 Ever

New member
ואו יש אצלכם בעיה רצינית אם הם

מוצאים קשר בין פקאצה לפריקית..מוזר משו!

../images/Emo85.gifיכול להיות שהיא:

פאקצה וואנאבי פריקית.. אצלי בכתה יש אחת כזאת
זה עצוב.

עכשיו, אחרי שקוטלגת,

אפשר לקבל אותך למעגל המצומצם אך האיכותי של המנודים חברתית, הידד להגדרות!
ברוכה הבאה.

למעלה