חדשים...

תמיר1991

New member
את לא ממש חנונית../images/Emo6.gif

את מוזמנת לשלוח את השאלה, בניסוח טוב יותר, לראש 1/מעריב לנוער, ושם הפסיכולוגים בגרוש יענו לך מה את צריכה לעשות
תמיר.

noname202

New member
תסתכלי על החתימה שלך מותק

ועל ההארכות של המילים...תפני לפה בבקשה הוראות למילוי: נכון יש את פרטי הפורום? אז רושמים "פקצות"... אהה ובשאר תבקשי שמישהו פשוט יקריא לך..

אתם כל כך מגעילים!!!!

איזה כיתה את ו' ג' ד'..מה זה ואני חשבתי שחנונים הם חמודים ונכוןן אני עושה לעצמי תדמית של אחת מהפאקצות כי אני רוצה להיות אחת מהן אבל אי אפשר ואני חנונית ברמה שזה אי אפשר לתאר והציונים שלי הם כולם נכשלים גם חנונית וגם טיפשה ולעומת זאת הפאקצה הצפונבונית מהכיתה שלי היא חביבת המורות היא אופנתית ויש לה ציונים דיי טובים וכל הבנים דלוקים עליה אוףף אתם לא מבינים כלום ואני חשבתי שפה יבינו אותי עזבוו פרשתי ביי

מה יש לאנשים ממקובלים ?

אין כזה דבר כבר בתיכון לכל קבוצה יש את האנשים שלה, אין כבר עניין של מקובל או לא, לאף אחד לא אכפת (או לא אמור להיות אכפת) מאחרים, וגם אם אכפת - זה לא עניין של "מקובלות" יש כאלו שמכירים יותר אנשים, וכאלו שמכירים פחות, אבל זה לא עושה אותם טובים או מקובלים יותר כמו ביסודי. עברנו את זה אני חושב

NekoBunta

New member
../images/Emo45.gif

אני גם בט'.. אין פה "מקובלים", יש פה קבוצות: אלה שמשחקים כדורסל\כדורגל עם כל דבר שזז (אבן, קלמר, חתול תמים), אלה שמשחקים קלפים כל רגע (חבר גאה בקבוצה הזאת
) וסתם האלה שברגע שיש צלצול להפסקה הם נעלמים ולא מוצאים אותם... וכולם חיים בהרמוניה... "מקובלים" זה של כיתה ו' באמת.. ואם את מאוהבת ב"סטייליסט" (או מה שזה לא היה), אז כנראה שפה זה לא המקום

למעלה