חחחח הערסים שראו היום צ'וטטות לא אוהבים את אנרגיה חולנית
M MALKAT HA PLAKAT New member 24/8/05 #9 כן שמתי לב אבל יש כמה שכן אהבו. אני מקווה. ניראה שאנחנו הולכים לאכול אותה בסקר מחר. אחח. להתכונן...
M MALKAT HA PLAKAT New member 24/8/05 #14 תודה חברים אני מודה לכם מאוד על כל נעשה שתנקטו למען אנרגיה חולנית . ניראה לי נשב כל הלהקה ונשלח לסקר מלא הצבעות חיוביות. במרץ ידידיי.
תודה חברים אני מודה לכם מאוד על כל נעשה שתנקטו למען אנרגיה חולנית . ניראה לי נשב כל הלהקה ונשלח לסקר מלא הצבעות חיוביות. במרץ ידידיי.
S sunshiner New member 25/8/05 #20 ניה, תתעלמו מהסקריפ הדביליים האלה גם אני ראיתי ובאמת אתם אחלה להקה
M MALKAT HA PLAKAT New member 25/8/05 #21 תודה. אבל היו שירים ... לא מהחזקים. החומר החדש פשוט מפיל! ומחר יהיה עוד קליפ שלנו שיפתח את התכנית. בסדר לא לוקחים קשה את הערסים, זה לא קהל היעד שלנו במילא
תודה. אבל היו שירים ... לא מהחזקים. החומר החדש פשוט מפיל! ומחר יהיה עוד קליפ שלנו שיפתח את התכנית. בסדר לא לוקחים קשה את הערסים, זה לא קהל היעד שלנו במילא
M moshit1 New member 24/8/05 #13 ברוך הבא. קדימה? אמממ אתה במקרה במקרה בצופים? אמממ אני הדר ואני דווקא כן אוהבת מטאל אבל מה זה משנה? תהנה פה.
ברוך הבא. קדימה? אמממ אתה במקרה במקרה בצופים? אמממ אני הדר ואני דווקא כן אוהבת מטאל אבל מה זה משנה? תהנה פה.
M moshit1 New member 24/8/05 #16 אוף. אבל אתה בכל זאת... אולי מכיר את מאי? היא עולה לי''ב עכשיו, נמוכה עם שיער קצר ושחור, היא הייתה גרה בקדימה ועברה... מכיר?
אוף. אבל אתה בכל זאת... אולי מכיר את מאי? היא עולה לי''ב עכשיו, נמוכה עם שיער קצר ושחור, היא הייתה גרה בקדימה ועברה... מכיר?
ש שמיקי New member 25/8/05 #19 ברוך הבא שחר../images/Emo24.gif תה מכיר טל, מקדימה? (הו בטח יש שם המון)