חדשים
חדשות
ושאר ירקות

redsnowhite

New member
לגבי זה../images/Emo26.gif

כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שכתבתי לך, אל תתני להן לכעוס עלייך בגלל שטויות, תראי להן שאת לא שמה על זה, אז היא כועסת עלייך שלא באת איתה להופעה, תכעסי עליה שהיא כועסת על שטויות, תראי לה שאיתך לא משחקים ושאת מחליטה בשביל עצמך, ואם לא בא לך ללכת את לא תלכי לא משנה כמה היא תכעס עלייך. תלמדי אותן להיות נחמדות אלייך. לפי מה שזה נשמע את די סוג של פודלית איתן והן מנצלות את זה.
ועוד משהו.. תפסיקי לרחם על עצמך כל כך.. זה לא יעזור לך בכלום! תהיי אופטימית ובטוחה בעצמך, את פה כדי להישאר ולא כדי שיבטלו אותך.

לדעתי...

עזבי את החברה הזאת... תתנתקי ממנה לקצת זמן, תראי מה קורה. אם תרגישי שהיא חסרה לך, ואת רוצה להשלים אתה - דברי אתה שוב. ובככליות יותר, בקשר לכל החברות שלך - זה שאת לא יודעת מה את רוצה, לדעתי, מראה שאת לא רוצה לנתק איתן את הקשר לגמרי... רק למצוא עוד חברים, שאתם תוכלי לדבר יותר בפתיחות ולעשות דברים בוגרים יותר. תנסי למצוא לך עוד חברים כאלה, אבל בלי לנתק קשר עם החברות שיש לך עכשיו. האנשים שאת מסתובבת אתם לא חייבים להיות מושלמים מכל הבחינות, אבל צריך להיות לך טוב ונח אתם... תנסי להתחבר לעוד אנשים שיהיה לך כיף אתם.

redsnowhite

New member
אל תבקשי סליחה על מה שלא עשית רע../images/Emo70.gif../images/Emo128.gif

היא מתעלמת ממך ומתנהגת מגעיל
בעיה שלה, את תמשיכי בשלך אם את חושבת שאת צודקת. כמו שאמרתי, היא רואה שאת פודלית אז היא מנצלת את זה. יום נעים ואני מקווה שתפנימי את כל מה שכתבתי לך פה בשרשור
אני בטוחה שכאשר תפנימי את תראי את הדברים בקצת יותר אור ותביני איך מתנהגים עם אנשים כאלה.. הם לא שווים אותך אם ככה.

Black Jane

New member
יש לנו הרבה הילות בפורום../images/Emo3.gif

אבל תמיד נשמח לקבל עוד אחת
ברוכה הבאה!

Over My Head

New member
אהא../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

רק שתדעי...קוראים לי קארין ואני בת 15
שכחתי לכתוב את זה קודם

hadarinke

New member