חדש אצלי בבית

b o t t e n

New member
חדש אצלי בבית../images/Emo91.gif

כחובבת ניחוחות גיליתי משהו מדהים. יש מבשפ אוויר וכביסה של חברת זוהר אקו-לאב מקיבוץ דליה בניחוח blue dream. הסנפתי אותו קשות במלון, ביררתי וקניתי. ןעכשיו הבית שלי מריח כמו ספא
אגב, נקנה ברשת מור וגם ניירות ספיגה לטיגון (חבילה של 60 דף ב-11 ש"ח) שווה, שווה, שווה!!

זוהר אקו לאב זה לא זוהר צח דליה?

בכל מקרה אני מכורה לדפינול של זוהר צח דליה. היות והייתי מאושפזת המון בבתי חולים התמכרתי לריח של הדבר הזה, מדובר בג'ל לניקוי כללי, לא כמו הכחול המעאפן הזה, הוא בצבע צהבהב- לבן כזה ויש לו ריח של אורנים מדהים. בבתי חולים מנקים איתו הכל והוא לא רק מריח נקיון- הוא מחטא וזה מה שהכי חשוב ומוכרים אותו או בדלי של קילו אחד או של 18 קילו. אני מחפשת את זה בנרות. כשגרתי באילת יכולתי לקנות בסוכנות שלהם באילת, אבל משעברתי- אין לי מושג איך מגיעים אליהם. בנוגע למבשם האוויר- זה נשמע אגדה. מהי רשת מור? ספרי לנו קצת בבקשה. מעניין אותי, אולי אוכל להשיג דרכם את הדפינול... תודה על השיתוף !!! ברוכה הבאה אלינו, אמרתי ?

noa555555

New member
יכול להיות שזה קשור לדבר החמוד הבא? שמעתי על

החנות הזאת (חנות מפעל נדמה לי) - עוגן הזוהר, וקיבלתי עליה הרבה המלצות מעניינות. פארק התעשייה קיסריה חלק דרומי. הנה משהו שכתבו עליהם:

noa555555

New member
פה יש קישור שכולל עסקים בתחום,

כולל אקולאב זוהר דליה, ועוד: שווה הצצה, וגם רשת מור פה: ברעננה.

b o t t e n

New member
../images/Emo41.gifתשובות גם לורד מלמטה.../images/Emo41.gif

זהר אקו-לאב דליה = זהר צח דליה. "צח" זה שם מסחרי של חלק מהמוצרים שלהם בעבר. http://www.ecolab.co.il/ יש להם מפיצים גם לשוק הביתי http://ecolab.pionet.com/default.asp?catid={DF6412E6-5955-4D9B-9B38-84378522F6AB} רשת מור- זו רשת לחומרי ניקויי שמפיצה חלק ממוצרי 'דליה' http://www.reshetmore.co.il/ אני אישית ביקרתי בסניף גבעתיים (כצנלסון 18).

Tali1912

New member
ויי יש לזה ריח אחול שלוקי

שנשאר להרבה זמן, יש לנו בחור שבא לנקות את חדר המדרגות בבניין, יום אחד הוא ריסס,זה מה זה השאיר אחריו ריח שחבל"ז והייתי חייבת לדעת מאיפה הוא קונה, הוא לא ידע להשיב לי <מדברת רוסית? לא> בקיצור לבינתיים מצאתי 2 מבשמים לריצפה, אחד בריח מסטיק
והשני בריח לימון אחד והשני חינם
והמבשם הנוסף של חברה אחרת בריח פריחת אביב, האמת שווה פריחה,יש לו ריח טוב
איפה יש רשת מור בחיפה?, אני גם רוצה מבשם כזה למרות שיש לי לבינתיים 3 בקבוקים. ולמי שמכור לריחות בחדרים ביחוד אחרי שטיפת חדרים הנה כתבה מומלצת
סודות הספונג'ה

רגע- רגע- רגע.... אני מפספסת פה משהו....

זה תכשיר שמוסיפים לנוזל השטיפה? יש מצב לצילום? עכשיו הדלקתן אותי, אני פריקית של ריחות טובים.... הכתבה פצצה. תודה לאאללללה.

Tali1912

New member
זה מרססים אחורי זה

יענו גומרים לשטוף וכמה שפירצים ו...סוטול סוטול סוטול כמו שבובליל אומר

Tali1912

New member
ו..מאלה

שמים בפנוכו של הדלי, לפי המוזה של יום הניקיון
פעם בריח לימון פעם בריח מסטיק

שיט, היום הייתי בחצי חינם וקניתי חצי סופר

רק לא את זה... יחכה לקנייה המרוכזת של שבוע הבא.... עשיתן לי אחושקשוקי של חשק....

דורי56

New member
מרסס עם ריח../images/Emo20.gif

אצלי תמיד יש מרסס (מהכל בדולר) ושמה בפנים מרכך כביסה מדולל במים אחרי שטיפת הריצפה אני מרססת בפינות הבית , בשרותי (גם לתוך האסלה) הריח נשאר .

kdr

New member
מנסיון - זה עובד

גם אני קניתי מרסס ב5 ש"ח בחנות 2 ש"ח, מילאתי ס"מ של מרכך כביסה תורן והיתר מים. אפשר להתיז בגיהוץ, לפני יציאה, סתם על הבגדים התלויים.

למעלה