חדש אצלי בבית

kdr

New member
זה מה שגם אני טענתי

היום הלכתי למאפיה לקנות לחמניות, אני רואה שקית של 6 לחמניות שמיניה ושלט 5 לחמניות ב10 ש"ח, שאלתי אותה ממתי 5 לחמניות שעולה כל אחת 1.80 ש"ח כפול 5 זה 10 ש"ח ? אז היא אמרה לי שככה אמרו לה למכור וכולם עד עכשיו לא התווכחו ומה הבעיה שלי. אמרתי לה שהבעיה שלה שהיא לא יודעת חשבון. עו ניסיתי לבקש שתוציא לחמניה אחת, תמכור לי ב9 ש"ח, כי 5*1.80 זה 9. היא ניסתה להשיג מישהו בטלפון לקבל אישור, הוא לא ענה והיא המשיכה בשלה. כמובן שלא קניתי.

noa555555

New member
ניסיתי את זה עכשיו וזה עובד יופי על בגדים

ששכבו יותר מדי בארון ואיבדו רעננות. ואם כבר, אז יש למישהו טיפ לארון שתפס ריח קצת מוזר?

kdr

New member
הסודה אולי תספוג ריחות

לשיפור הריח אני מטפטף שמנים אתריים למבער, 2-3 טיפות מאחורי האסלה, 2-3 טיפות על הרצפה בחדר הארונות (מתחת למדפים או ממש צמוד אליהם). בקבוק של 100 מ"ל עולה איזה 10 ש"ח ומספיק לשנתיים לפחות.

noa555555

New member
תודה לשניכם על הטיפים המעניינים,

עלשמנים אתריים באמת לא חשבתי, את ענין הסודה אני מכירה. זה עובד אבל רק חלקית. המון תודה על הטיפ .

b o t t e n

New member
../images/Emo124.gifאפרופו ספונג'ה../images/Emo207.gifשאלה חשובה.

יש לי רצפת קרמיקה, וכל הפסים בין המרצפות השחירו לאללה והם גם כנראה פולטים כיחסה לגרביים של הילדים. איך אני מלבינה אותם במינימום זמן ומאמץ
מדובר בכמעט כל הבית.

veredgy

New member
מה זה ואיפה זה רשת מור?

תודה על הריח. כבר שוכנעתי. אוהבת כחול (אה, לא לא, בעניין ריח וצבע בלבד). קיבוץ דליה - מכירה יודעת שהם בעניין דטרגנטים וניקיונות אבל מה זה ואיפה זה רשת מור?

למעלה