חדש בבלוגיה: עיצוב חדש למידע שבתחתית הרשומה

Bavmorda

New member
../images/Emo12.gif למה לעזור לאחרים להדפיס את הרשומה שלי ???

שהרי כ"כ נלחמנו פה בעבר על הזכויות שלנו ברשומות, ויש כאלו שיש להם פורמט מיוחד של זכויות לפי מספור ודרגה (משהו כלל עולמי), והיה פה בלאגן בתפוז לפני כמה חודשים (מטר קרמיט וכולם בטח זוכרים)... ועכשיו אתם מאפשרים ומקלים על אנשים להדפיס את הרשומות המתפרסמות בבלוגים.
ייתר הכפתורים באותה השורה מבורכים הם, אבל למה זה ?! למה להקל על הקוראים הפצה בלתי מובלת של הכתיבה ש-ל-י ?
היכן ההגיון ? BAV

0r0r

New member
זה לא אומר שאי אפשר להעביר עליה ביקורת

ואולי זה שזה בא רק עכשיו אומר שעכשיו באמת שמים לב לקיומה של האופציה וצריך לשקול אותה?

lilth

New member
אבל למה לא להדפיס?

הרי כשמדפיסים מאתר באינטרנט, בתחתית העמוד תמיד יש את הכתובת שממנה הדפסנו, במקרה זה כתובת הבלוג, מה גם שבעמוד עצמו כתוב בגדול (אי אפשר לפספס) את שם הבלוג, הבלוגר ושם הרשומה. אני דווקא חושבת שזו מחמאה שמישהו רוצה להדפיס רשומה מהבלוג, וממש לא הפרת זכויות יוצרים.

Bezalel P

New member
האפשרות להדפסת רשומה ממש אינה חדשה

וגם לו לא היינו מספקים אותה הרי שהדבר מובנה בכל דפדפן. לדעתי האמצעי המרכזי להפצת תכנים מבלוג יהיה דוקא דרך האינטרנט ולא בהדפסה. בכל מקרה, אין כוונה להוריד את האפשרות הזאת.

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo45.gif

אני בספק אם מישהו יעלה בדעתו להדפיס רשומות לצורך הפצה. המקומות שבהם אני נזקקתי להדפסת רשומה היו או לרשומות של עצמי, או לרשומות שהותירו עלי רושם ורציתי לחלוק אותם עם אחרים שאין להם מחשב. מקרה נוסף היה כשבני הדפיס את אחת הרשומות שלו כהגשת עבודה לביה"ס. בכל מקרה לא הפרתי זכויות יוצרים כי גם פורמט ההדפסה מכיל את שם הבלוג. אבל האפשרות לנקות את כל קוביות התוכן מסביב ע"מ להתמקד ברשומה ולהדפיס רק אותה (כי הלא להדפיס את תוכן הדפדפן תמיד אפשר) היא מבורכת (ובמקרה גם פותרת את התקלה שיש בויסטה שקוביות התוכן עולות זו על זו).

mary lou

New member
שאלה,

הלא אתה היודע כל כמה פעמים [ביום, שבוע, חודש, לבחירתך] אנשים מדפיסים רשומות

Bavmorda

New member
ברור לכל משתמש בן יומו, שיש אפשרות

להדפיס בכל דפדפן, אבל עדיין (!) זו הזמנה להפצה, ועוד הארד קופי. לא תורידו לא תורידו,,,, אני לא יכולה להתווכח עם זה לצערי, אבל פירצה קוראת לגנב. תשקלו, לא יזיק. BAV.

3Dטפט

New member
וגם שורת 'הוספת תגובה לתגובה'

כמו כן השורה מעל תבנית התגובה החדשה וזה עוזר למנוע את הבלבול שהיה קודם

../images/Emo45.gifאהבתי את השינויים, אבל...

קוביית ה: "הוספת תגובה ראשית חדשה" באמת נחוצה? לדעתי, זה סתם תופס מקום ומציק בעין. לשיקולכם.

למעלה