כרגע מהלו"ז אחרי השינוי התדירות היא 12-15 ד' שזה לא מיטביקו 44 אכן מתוגבר
כרגע מהלו"ז אחרי השינוי התדירות היא 12-15 ד' שזה לא מיטביקו 44 אכן מתוגבר
אני צופה פגיעה משמעותית בשירות לאזור פלורנטין ודרום ת"א. 40 מבוטל ובעצם בוטלו כל הקישורים לאורך דרך יפו-אילת, קו 1 מצומצם לאזור דרום פלורנטין, ובמקביל לא תוגבר קו 44. מי שגם בדרום פלורנטין לא יתבסס על הרק"ל
אם היית באזור מגדל שלום לחלוטין אפשר ללכת לפלורנטין ברגל. אתה מתכוון לזה שאין שירות אוטובוסים שנכנס לתוך השכונה והוא נמצא רק ברחובות הגובלים עמה?הייתי קילומטר מפלורנטין, אבל נמנעתי ממנה למרות שיש בה הרבה עסקים שימושיים עבורי (ניצת הדובדבן, מכבסה שבסוף לא הייתי צריך) כי הקישור היה גרוע, גם משום שקווי אלנבי בעייתיים בגלל עבודות הרק"ל וגם משום שאין חיבור מובהק, אולי על הרצל.
אם היית באזור מגדל שלום לחלוטין אפשר ללכת לפלורנטין ברגל. אתה מתכוון לזה שאין שירות אוטובוסים שנכנס לתוך השכונה והוא נמצא רק ברחובות הגובלים עמה?
מה שיבוטל זה קו 42, ולכן קו 40 נכנס לרחוב נביאים בבת ים. במקום דרך רמת הנשיא. השירות מפלורנטין לציר בגין עדיין יהיה חזק עם קווים 1/40/44/83.אני צופה פגיעה משמעותית בשירות לאזור פלורנטין ודרום ת"א. 40 מבוטל ובעצם בוטלו כל הקישורים לאורך דרך יפו-אילת, קו 1 מצומצם לאזור דרום פלורנטין, ובמקביל לא תוגבר קו 44. מי שגם בדרום פלורנטין לא יתבסס על הרק"ל
אז מה הפתרון להגיע לקריית עתידים? 142 לא עובר כלל בתוואי של קו 42 בבת יםמה שיבוטל זה קו 42
קו 42 לא נועד לנסיעה מבת ים לעתידים. מי שרוצה להגיע מבת ים לעתידים ממליץ לו על 242. קו מיניבוסים המבוסס על הכלים ששימשו בעבר את באבל, ונוסע דרך נתיבי איילון.אז מה הפתרון להגיע לקריית עתידים? 142 לא עובר כלל בתוואי של קו 42 בבת ים
שכחתי שיש אותו, נסעתי איתו לרמת החייל כחודשיים לאחר פתיחת הקו, חשבתי שאגיע תוך חצי שעה לרמת החייל אך בפועל הגעתי אחרי שעתיים (הייתה הפגנה של המהפכה המשפטית ואיילון נחסם)מי שרוצה להגיע מבת ים לעתידים ממליץ לו על 242. קו מיניבוסים המבוסס על הכלים ששימשו בעבר את באבל, ונוסע דרך נתיבי איילון.
שכחתי שיש אותו, נסעתי איתו לרמת החייל כחודשיים לאחר פתיחת הקו, חשבתי שאגיע תוך חצי שעה לרמת החייל אך בפועל הגעתי אחרי שעתיים (הייתה הפגנה של המהפכה המשפטית ואיילון נחסם)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.