חדש בדן-קו 50 מפתח תקווה לתל אביב ומסיים בחולון

Ccyclist

Well-known member
אני צופה פגיעה משמעותית בשירות לאזור פלורנטין ודרום ת"א. 40 מבוטל ובעצם בוטלו כל הקישורים לאורך דרך יפו-אילת, קו 1 מצומצם לאזור דרום פלורנטין, ובמקביל לא תוגבר קו 44. מי שגם בדרום פלורנטין לא יתבסס על הרק"ל

הייתי קילומטר מפלורנטין, אבל נמנעתי ממנה למרות שיש בה הרבה עסקים שימושיים עבורי (ניצת הדובדבן, מכבסה שבסוף לא הייתי צריך) כי הקישור היה גרוע, גם משום שקווי אלנבי בעייתיים בגלל עבודות הרק"ל וגם משום שאין חיבור מובהק, אולי על הרצל.

EHP12

Well-known member
הייתי קילומטר מפלורנטין, אבל נמנעתי ממנה למרות שיש בה הרבה עסקים שימושיים עבורי (ניצת הדובדבן, מכבסה שבסוף לא הייתי צריך) כי הקישור היה גרוע, גם משום שקווי אלנבי בעייתיים בגלל עבודות הרק"ל וגם משום שאין חיבור מובהק, אולי על הרצל.
אם היית באזור מגדל שלום לחלוטין אפשר ללכת לפלורנטין ברגל. אתה מתכוון לזה שאין שירות אוטובוסים שנכנס לתוך השכונה והוא נמצא רק ברחובות הגובלים עמה?

Ccyclist

Well-known member
אם היית באזור מגדל שלום לחלוטין אפשר ללכת לפלורנטין ברגל. אתה מתכוון לזה שאין שירות אוטובוסים שנכנס לתוך השכונה והוא נמצא רק ברחובות הגובלים עמה?

זו הליכה של כמעט קילומטר לכיוון ב 30 מעלות בשבוע הראשון של אוקטובר, ובחזור עם קניות, זה לא משהו שהייתי עושה.

אם היו בונים חניונים לתושבי השכונה אז היה אפשר לפנות את רחוב הרצל (או לפחות צד אחד שלו) מרכבים חונים בצורה שהיתה מאפשרת אוטובוס צפון - דרום דרך האזור.

EHP12

Well-known member
אני צופה פגיעה משמעותית בשירות לאזור פלורנטין ודרום ת"א. 40 מבוטל ובעצם בוטלו כל הקישורים לאורך דרך יפו-אילת, קו 1 מצומצם לאזור דרום פלורנטין, ובמקביל לא תוגבר קו 44. מי שגם בדרום פלורנטין לא יתבסס על הרק"ל
מה שיבוטל זה קו 42, ולכן קו 40 נכנס לרחוב נביאים בבת ים. במקום דרך רמת הנשיא. השירות מפלורנטין לציר בגין עדיין יהיה חזק עם קווים 1/40/44/83.

EHP12

Well-known member
אז מה הפתרון להגיע לקריית עתידים? 142 לא עובר כלל בתוואי של קו 42 בבת ים
קו 42 לא נועד לנסיעה מבת ים לעתידים. מי שרוצה להגיע מבת ים לעתידים ממליץ לו על 242. קו מיניבוסים המבוסס על הכלים ששימשו בעבר את באבל, ונוסע דרך נתיבי איילון.

DAVIDADATO

Well-known member
מי שרוצה להגיע מבת ים לעתידים ממליץ לו על 242. קו מיניבוסים המבוסס על הכלים ששימשו בעבר את באבל, ונוסע דרך נתיבי איילון.
שכחתי שיש אותו, נסעתי איתו לרמת החייל כחודשיים לאחר פתיחת הקו, חשבתי שאגיע תוך חצי שעה לרמת החייל אך בפועל הגעתי אחרי שעתיים (הייתה הפגנה של המהפכה המשפטית ואיילון נחסם)

Ccyclist

Well-known member
שכחתי שיש אותו, נסעתי איתו לרמת החייל כחודשיים לאחר פתיחת הקו, חשבתי שאגיע תוך חצי שעה לרמת החייל אך בפועל הגעתי אחרי שעתיים (הייתה הפגנה של המהפכה המשפטית ואיילון נחסם)

אני שומר שבת באיילון - נוהג בו בשבתות בלבד.

3 פעמים נהגתי בו - כולם בשבת. בימי חול אני מסרב לנהוג בכביש 20 דרומית לגלילות. 6 סביר, את 4 אני מוכן לסבול מדי פעם, אבל אם היעד שלי בתל אביב אני עובר לרכבת. שאבעס !

נערך לאחרונה ב:
למעלה