חדש במדיה מנסה את מזלי בייעוץ

חדש במדיה מנסה את מזלי בייעוץ

בן 37 כבר לא ילד, עבודה טובה, דירה שכורה, שותפה ופה הבעיה, נשים נשים אומרים שאי אפשר איתכן ואי אפשר בלעדיכן וכמה שזה נכון. היא עוזבת עוד מעט, נגמר החוזה, מתלבטת קצת אבל אני יודע שאם לא אעשה צעד היא תלך, יש לה הרבה שאלות בראש לגבי ההמשך והעתיד שלה. בהתחלה הכחשתי אפילו בפני עצמי מול הראי בחדר לבד , מה פתאום אני מרגיש משהו, רק שותפות אלה כל היחסים היא שותפה מצוינת ,שקטה,נעימה,נוחה,מבשלת מצויין,אם להיות ממש אמיתי היא גם נראית לא רע סקסית כזאת ואנחנו מדברים קצת לפעמים לא הרבה אני אדם די סגור אני יודע. אולי היא בכלל לא רוצה אבל נראה לי שכן שולחת מבטים מתענינת שואלת שאלות ואני עונה תשובות מתחמקות לא כי לא רוצה לדבר איתה היא חכמה כזו,אינטילגנטית ממש ומסקרנת ,אני הדפוק . והיא תיכף הולכת ואני לא יודע איך לגרום לה להישאר, אני לא מבטיח כלום לא לה ולא לעצמי אבל אולי כדאי לנסות ,להכיר מישהו ככה בתור שותף זה הכי אמיתי בלי פוזות בלי איפור אני מכיר אותה טבעי וחושב שדי אוהבץ מצטער על האורך מה דעתכם?

לי נראה

שאתה בוחר בה כי מבחינתך זו אפשרות, טובה, נגישה.... ונראה לי שהיא איזו ברירת מחדל שלך. לדעתי, מוטב אילו תניח לה לנפשה ולא תכניס אותה למשהו שהוא מאד בספק אצלך ממילא, תצטרך לדעתי לעבוד על הביטחון העצמי שלך קודם כל. תן לה לצאת, תברר בזמן הזה שהיא לא נמצאת את כל הבירורים שלך עם עצמך, אתה יכול לבקש ממנה למשל לשמור איתך על קשר, לקחת טלפון למשל ולשמור על קשר, אולי אחרי שתעשה חשבון נפש עם עצמך אז תוכל לנסות לפתח משהו איתה יותר מאוחר, תתגעגע קצת, תבחן את עצמך ואת הרגשות. בהצלחה

3שרונית

New member
מסכימה עם כל מילה של הנסיך

לשם שינוי

נכון מאוד

ולכותב ההודעה: הכי חשוב, שלמרות שאתה "אלכימאי" :) במקרה הזה לא תנסה להפוך משהו, למשהו שהוא לא... אין קסם אני אישית חושבת שאם היה אמור להתעורר רגש ביניכם או אפילו רק רגש מהצד שלך, זה כבר היה אמור לקרות... אני חושבת שרק בגלל שאתה יודע שאולי היא עוזבת, ובגלל שאתה כבר כנראה מרגיש לא צעיר ופוחד לפספס הזדמנויות, אתה מנסה להיאחז בכל מעט שאתה מרגיש כלפיה או חושב עליה וזה קצת מבלבל אותך.. אין בזה כלום רע ואני מאוד יכולה להבין אותך... אני רק אומרת שאם בא לך להגיד לה משהו בעניין, ואולי לנסות משהו, אז אחל'ה...בהצלחה אבל תהיה שקול, תהיה מחושב, אל תתן לסרטים להשתלט עליך, אל תתאהב בזוגיות או באהבה לפני שאתה מתאהב בה.... ואם אתה כבר אומר משהו...פשוט תהיה אמיתי... תגיד לה בדיוק את מה שאתה מרגיש ולדעתי מה שאתה מרגיש זה, שאתה חושב שיש סכוי שיכול להיות ביניכם משהו, ואם לא אכפת לה, היית מעוניין לנסות... עם התנסחות כזה, מה שלא יהיה, אתה תצא אמיתי ולעניין, ויהיה לשניכם יותר קל להתמודד עם כל סוף שיבוא לסיפור..

תודה על התשובות אבל כנראה שלא

הסברתי את עצמי טוב, אני כן מרגיש, קשה לי להודות בזה כי אני כזה, אני מכיר את עצמי מאז ומתמיד רגשות היו משהו שקשה לי להתמודד איתו ופתאום אני מנהל איתה שיחות קצרות אבל עמוקות והיא מענינת אותי ומרגשת אותי ואני חושב עליה מעבר לדלת כשאני נרדם ועד עכשיו היא היתה פה והכל היה טוב ופתאום אם לצטט את מה שכותב נסיך בחתימתו "כשאנחנו מאבדים משהו שלקחנו כמובן מאליו, אנחנו נזכרים להעריך את זה " ואולי אני מתחיל להעריך כשהיא עומדת ללכת ולצאת מחיי ואני לא רוצה שזה יקרה. אין לי מושג איך לגשת אליה אנחנו כבר כמעט זוג נשוי רק בלי סקס ואני רוצה לנסות להדק את הקשר כן, גם סקס זאת לא מילה גסה, זה חלק מהקשר. נראה לי שאני הולך לאיבוד במילים שלי הצילו

לא

אל תלך לאיבוד גם אני מסכימה עם הנסיך ועם החתימה שלו ואני מבינה בדיוק על מה אתה מדבר, האמן לי.. אבל אני עדיין חושבת שכדאי לך לאט כי לפעמים כשאנחנו מאבדים משהו שלקחנו כמובן מאליו אנחנו נזכרים להעריך... אבל לפעמים, כשאנחנו לוקחים ו/או מקבלים משהו , הוא הופך למובן מאליו.. אז רק לשמור על הקצב הנכון, ועל כנות לאורך כל הדרך תראה, אם היא חשה אותו דבר כלפיך, אין לך מה לדאוג, זה יזרום.... ואם היא לא, אז לא משנה כמה תתכנן וכמה תחשב וכמה תתכונן וביזה טאקטיקה תנקוט - זה לא יעבוד... מסכים איתי? אז למה לשבור את הראש?

היא לא יודעת , אני לא מראה כלום

היא דווקא מראה סימנים של רצון להתקרב , אני לא יודע איך להראות לה עניין בלי לעשות צעד גדול מדי, תודה על ההקשבה, שומע אותה בחדר הסמוך ואני פה לא נרדם, מעוות קצת לא? חוסר צדק.

סבבה, אז תשמע משהו ידידי הכנה והאמי

והאמיתי
חן חן לך על הכנות. אפשר להציע לך משהו? יכול להיות מצב שהיא דווקא כן חושבת עלייך באותו אופן אבל לא יודעת אם מצידך יש כיוון... אז קבל הצעה, אם אתה מתבייש להיפתח אליה ולהביע את המחשבות שלך, אז הכי טוב לדעתי לקנות לה כמה ורדים להשאיר לה בבית עם פתק " חושב עלייך ומאחל לך יום קסום ".. משהו כזה. תראה איך היא מגיבה לזה, אולי בעקבות זה אחד ממכם יתאושש ויתחיל לדבר

אולי אפילו?

רגע רגע אולי יש לה טיפה רגש אבל לא הרבה וזה קצת יבריח אותה או ילחיץ? אולי אפילו שיחסום את דלת הכניסה ויביא רב וכוס וחופה? יש לו יתרון גדול מאוד! הוא מכיר אותה הוא חי איתה תקופה, הוא יודע פחות או יותר מה היא אוהבת, מה הסגנון שלה, מה עושה לה את זה יותר ומה פחות... אם הוא יעבוד חכם ולא יתן לפחד להפחיד אותו כמו שאתה אומר :) יש לו מצב טוב מאוד, גם אם זה לא ילך, לפחות לא לבזבז זמן על סתם...

רעיון מקסים קצת רומנטי מדי../images/Emo5.gif

היא עוזבת כי נגמר החוזה והיא מתלבטת אם להחזור להורים או לעבור לעיר אחרת , אהבתי את הרעיון הלוואי והייתי כזה רומנטי , אני אנסה להתרגל לרעיון, אם יש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע. אתם אחלה חבר'ה תודה ולילה טוב בנתיים, יש עבודה מחר

הלוואי שתגיע לשרשור לבד במיקרה

אולי היא בכלל גולשת פה, היא המון באינטרנט, מחר אבדוק את כל הכרטיסים
לילה טוב לכם.

הלוואי והיית?

בחייך, לך מחר בבוקר לשוק או לכל חנות פרחים אחרת, בשוק זה פתוח משעה שש וחצי בבוקר ( מנסיון ), קנה לה כמה ורדים , כל אחד בצבע אחר... שים לה על דלת חדרה או באיזה מקום שהיא תשים לב.. תראה מה התגובה, אם היא מרגישה משהו כלפייך, אני חושב שיהיה ברור לה שאתה חושב עליה גם.

מבטיח לנסות להתרגל לרעיון ולעדכן

אף פעם לא עשיתי דבר כזה אני אדם רציונלי ומעשי בדרך כלל, שוב תודה רבה.

מצטער פשוט גמור מעייפות ועובד מחר

על הבוקר, בטוח שתסלח לי
אני אפילו מתחיל להתרגל לתת פרחים. לילה טוב אחי.

למעלה