../images/Emo31.gif../images/Emo3.gif
דבילים?
גררררררררררר כן, בהחלט אש, אני מדבר עליו- לא עליי- אוקיי? לאור מה שהוא מסביר פה, זו בהחלט שליחה לתוך האש, הוא מסביר לך שהוא מתבייש לדבר איתה על זה, אז את שולחת אותו לדבר איתה בכל זאת? אחרי התעוזה הראשונה הזו של הפרחים למשל אז כן, אז לדעתי יהיה פתח לשיחה כזו, אם מצידה או מצידו, אבל ישר לנסות לפתח שיחה במקרה שלו? לא, לדעתי זו תהיה שגיאה וזה יעמיד אותו ואותה במצב שאולי היה כדאי אילו היו נמנעים ממנו. את זו את, הוא זה הוא..... מה שמתאים לך לא בהכרח יכול להתאים לסיטואציה שבה הוא נמצא כרגע וזו באמת לא סיטואציה קלה. זוכרת שסיפרתי לך על השכנה הזו שהתביישתי לדבר איתה? אותו הדבר! התביישתי, לא פניתי אליה במשך חודש !, והשתגעתי מזה, כי מאד רציתי אבל לא ידעתי למרות החיוכים במדרגות- אם היא מעוניינת. שלחתי לה פרחים על הדלת עם פתק אנונימי.. היא השאירה לי פתק על הדלת שלה... וכך הלאה, שוב שלחתי לה פרחים ושוב פתק רק שהפעם כתבתי לה מיזה
והיא? השיבה בחיוב להפתעתי ואז התחלנו בעצם לתקשר בשיחות. אז לגביי הסיטואציה בה הוא נמצא- לדעתי מוטב לו לא לפתוח שיחה במצב שלו, אלא לנסות לגשש. מזל שלך שאני שדון טוב
את החשבון איתך אני מוכן לסגור עם איזו מנת שווארמה עסיסית עם המון טחינה.... חולה עלייך, את מקסימה ונהדרת