חדש במדיה מנסה את מזלי בייעוץ

אני והנסיך

זה כמו שני השדונים שיושבים לך הכתפיים , הטוב והרע? אבל אנחנו לא טוב ורע, אנחנו הלב והראש הוא הלב .... אתה תבחר מה יותר מסתדר לך אני בכללי מסכימה איתו, אבל אני אישית למשל טיפוס פחות רומנטי, ומעדיפה לבחון תגובות ומילים על מעשים.... מה שאני הייתי עושה במקומך זה קודם כל בוחנת עמדה ב"סמול טוק" נניח אתה רואה אותה, עושה פרצוף חמוד עצוב , ואומר לה "אני לא רוצה שתעזבי, למה את עוזבת אותי?
" אתה יודע שבכל צחוק יש גם אמת? יופי, גם היא יודעת.... אני חושבת שאתה יכול לקבל אינדיקציה ראשונית לתגובה ממנה שיכולה טיפה לשקף עמדה ובעיקר, לגרור לשיחה!

את מדברת איתו על משחקים

אני מנסה לדבר איתו על מעשים ולא על משחקים והשערות
הוא כותב שהוא מתבייש ולא יודע איך לפנות אליה, אז את שולחת אותו לדבר איתה? נו שויין. עזבי את המשחקים, צריך לעשות, שיקנה לה פרחים וזהו.

אה? למה משחקים?

אני לא רואה בזה משחק... מה שאתה רוצה וגם מה שאני רוצה זה לבדוק אם הצד השני מעוניין... אתה רוצה לבדוק תגובה לזר פרחים, אני רוצה לבדוק תגובה למילה או שתיים.. זה לא משחק בכלל.... לא ביקשתי ממנו שיחרטט או שיגיד מילים סתם, נכון, שקצת משחקים עם הטונציה והגבות והעיניים :) אבל זה רק בשביל להקל על שני הצדדים ולא בשביל לשחק... עדיף מאשר לבוא להלחיץ אותה ואת עצמו בשיחה ישירה (אז עכשיו אתה תגיד לי, נכון, זה מלחיץ בגלל זה עדיף פרחים!) :) אז נכון, גם פרחים זו אופציה אבל זו לא האופציה היחידה בגלל זה יש שדוני לבבות ושדוני ראשים... :)

אבל הוא מסביר לך

שהוא לא יכול לפנות אליה , הוא חושש, אולי היא לא מרגישה אותו הדבר? לדעתי אין פה צורך לשלוח אותו אל תוך האש הגדולה, צריך להתחיל מקטן, פרחים זו אופציה יותר הגיונית כרגע מהשיחה שממילא לא יכולה להתקיים ביניהם כרגע. קודם כל אני חושב שצריך לבדוק ולגשש מה היא מרגישה ולכן הצעתי לו פרחים כאופציה. כפרה עלייך, תביאי לי שווארמה, אני רעב חבל על הזמן
ואל תקראי לי שדון לב, אני שדון טוב ואת שדון פחות טוב
קפיש?

אתה לא שדון לב

אתה שדון לבבות או פרגית או כבד (עוף עם בצל מטוגן ופירה ושניצל וממולאים , רעב אמרת? אופס סורי... לא הייתי מגרה אותך אם הייתי שמה לב)
אתה קולט איזה דבילים אתם הגברים??????????????????? אש??????????????????????????? לדבר אל מישהי זה להישלח אל אש גדולה????????? אתה מוכן בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין משפט קטן לבין זר פרחים? בעצם אני אסביר לך: זר פרחים ימנע ממנו את הצורך להביט לה בעיניים ברגע ה"מבחן" ולהתמודד עם מבט של סירוב זר פרחים יתן לה טיפה זמן עם עצמה לחשוב ולעכל את קבלת הזר, ולכן הוא לא יקבל את התגובה הראשונית האוטומטית שלה , אלא תגובה יותר מחושבת... נניח אם היא לא מעוניינת, ואחרי חמש דקות עם הזר ביד היא חושבת לעצמה "רגע, אולי בכל זאת ננסה?" אלו יתרונות מצד אחד, זה נכון מצד שני אני חושבת שהתגובה האינסטנקטיבית המיידית היא הכי אמיתית אני הייתי רוצה לראות את המבט בעיניים של מי שאני מציעה לו את עצמי, לטוב ולרע, ואני אתמודד עם כל מצב ולפחות לא אשב בחדר מחכה לסימן שהוא כן או לא קיבל את הזר ואיך הגיב לזה... לי אין זמן לתהליכים רוצה ת'כלס ורוצה את זה כאן ועכשיו... יש מבין?

../images/Emo31.gif../images/Emo3.gif

דבילים?
גררררררררררר כן, בהחלט אש, אני מדבר עליו- לא עליי- אוקיי? לאור מה שהוא מסביר פה, זו בהחלט שליחה לתוך האש, הוא מסביר לך שהוא מתבייש לדבר איתה על זה, אז את שולחת אותו לדבר איתה בכל זאת? אחרי התעוזה הראשונה הזו של הפרחים למשל אז כן, אז לדעתי יהיה פתח לשיחה כזו, אם מצידה או מצידו, אבל ישר לנסות לפתח שיחה במקרה שלו? לא, לדעתי זו תהיה שגיאה וזה יעמיד אותו ואותה במצב שאולי היה כדאי אילו היו נמנעים ממנו. את זו את, הוא זה הוא..... מה שמתאים לך לא בהכרח יכול להתאים לסיטואציה שבה הוא נמצא כרגע וזו באמת לא סיטואציה קלה. זוכרת שסיפרתי לך על השכנה הזו שהתביישתי לדבר איתה? אותו הדבר! התביישתי, לא פניתי אליה במשך חודש !, והשתגעתי מזה, כי מאד רציתי אבל לא ידעתי למרות החיוכים במדרגות- אם היא מעוניינת. שלחתי לה פרחים על הדלת עם פתק אנונימי.. היא השאירה לי פתק על הדלת שלה... וכך הלאה, שוב שלחתי לה פרחים ושוב פתק רק שהפעם כתבתי לה מיזה
והיא? השיבה בחיוב להפתעתי ואז התחלנו בעצם לתקשר בשיחות. אז לגביי הסיטואציה בה הוא נמצא- לדעתי מוטב לו לא לפתוח שיחה במצב שלו, אלא לנסות לגשש. מזל שלך שאני שדון טוב
את החשבון איתך אני מוכן לסגור עם איזו מנת שווארמה עסיסית עם המון טחינה.... חולה עלייך, את מקסימה ונהדרת

כאן קבור הכלב !! (הב הב ../images/Emo107.gif )

אין לי כוח להעתקות והדבקות וציטוטים, אבל בכל ההודעות שלו קלטתי ממני שהוא לא יודע איך להגיד או מה לעשות מבלי שזה ייראה מעד גדול מידי, אבל לא קלטתי ממנו בעייתיות ספציפית בלדבר... וכן יקירי, אתה כבר מכיר את ההבדלים ביננו אמרתי לך, אם מישהו היה משאיר לי פרחים כל בוקר על הדלת, הייתי משאירה לו מלכודת חחחחחחחחחחחחחח אבל אתה צודק אני זה לא אתה והיא זה לא אני והעיצה שלך יכולה לעבוד מצויין אם היא לא משוגעת כמוני :) שווארמה אתה אומר? יאללה, עליי... עד חצי המלכות
יש לי בכלל ברירה ? :)

ולכבוד כיפור

סליחה ממך ומכל הדבילים...אמממ סליחה, הגברים, שהגדרתי דבילים

בשם כל הדבילים

את נסלחת רק אם את מעבירה קבל עם ועדה- מנת שווארמה !! ש ו ו א ר מ ה !!!! אני רעבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב פליז? לילה טוב

ד נ י ת3

New member
תראה,

יתכן ומה שאתה מרגיש כלפיה יש לו פוטנציאל, ויתכן שלא בכל מקרה - תן לה ללכת, אבל!! תדבר איתה. תגיד לה שהיית רוצה לבדוק את היחסים בינכם, אולי יש אופציה לקשר אמיתי. מה שלא תבחר לעשות - תהיה אמיתי ברגשות שלך. דנית

גיל 37 ועדיין להיות עם שותפה?

ממה אתה מפחד מקשר? מלחלוק את עוצמת הרגשות שלך? אולי היא פשוט הייתה נוחה לך למלא חלל, היא מבשלת, מכבסת, משוחחת, מלטפת אימא'לה טובה שכזו. אבל היא לא מאוהבת בך ואתה לא בה אחרת זה היה פורץ כבר, קשה מאד להסתיר רגשות כשמתחילים להיות מאוהבים גם אם מתכחשים להם. יש לך סתירה קלה במשפט: " אני לא מבטיח כלום לא לה ולא לעצמי אבל אולי כדאי לנסות ,להכיר מישהו ככה בתור שותף זה הכי אמיתי בלי פוזות בלי איפור". היא לא צריכה הבטחות, כי היא תמשיך להיות עם הפוזה שאתה חושש ממנה ועם האיפור. ואתה תמשיך להישאר עם הקונפליקט המבלבל הזה כשהיא תלך. כשגרים עם מישהו לומדים לפתח אליו רגשות באם הוא מושך אותנו.ככל שעוברים הימים עוצמת הרגשות גדלה והיא מתפרצת מתי שהוא. ייתכן והיא הייתה נעימה וחביבה אלייך בגלל שהיא שותפה שלך והיא צריכה לחלוק איתך את אותו בית ולכן היא פעלה מתוך חביבות. ההתלבטות שלה כנראה נובעת משיקולי נוחות (אה יש לי שותף שקט ונוח) ומשיקולים כלכליים. המון הצלחה ושכל החלטה שלך תבוא מבפנים ותמזער פגיעה בעצמך ובה.

Puzzluna

New member
ממש לא מסכימה!

זוגיות במצב כזה יכולה נפלאה והעובדה שזה התבשל לאט לאט לא מעידה על זה שהם לא מאוהבים אחד בשני. אני חושבת שיש להם בסיס מצויין לזוגיות וחבל שהם לא ינסו להתקדם הלאה ולנסות זוגיות אמיתית, אפילו אם הם יגורו בבתים שונים.

למעלה