חדש+בעיה

lboy2

New member
חחחח../images/Emo13.gif

אני בטוח שכל ההורים כבר מרותקים לכסתאות עם עט ונייר ומחכים לשיעור

me only

New member
כל הכבוד על החינוך!!!

....בסוף הבן שלך ייצא גם איש עסקים מפולפל וגם בעל חוש אחראיות בענייני כספים! אני מצדיעה לך!

yanivk1

New member
יש לי פתרון בשבילך

אתה לא צריך לקנות אתה יכול להוריד מהאינטרנט כל משחק שאתה רוצה אשמח לעזור לך אם תרצה מקווה שעזרתי לך

guysc

New member
גם אני לא מבין למה צריך את זה

כל משחקי הפיפא אותו דבר,ואין תוספות,יש רק עידכונים. בזבוז כסף.

EnzanE

New member
חחח... הנה עצה בשבילך.

אני מניח שיש לך אינטרנט מהיר. לך ל-www.lionetwork.net , תוריד את תוכנת האי-מיול, תתקין אותה. תחפש באתר קישור להורדת פיפא 2004 ויאללה! תחגוג!

mmatann

New member
הסתדר לי!!!!!!!

אמנם לא קנו לי, אך לבן דוד שלי יש את הדיסק, הוא הביא לי אותו התקין לי תוכנה שעושה את הדיסק לא דמו ועל המחשב שלי בלי דיסק. אשלח לכם את הכתובת לתוכנה כשיהיה בבית. מתן ותודה על כל העזרה

Rubinaldo

New member
אלוף הארץ בפיפא מדבר :

תסביר להורייך שכל פיפא הוא שונה בהמון מהפיפא הקודם שלו... אבל זה עדיין אם אין ברשותכם לרכוש את הפיפא אז אין מה לעשות בנידון... אם כן, אז כבר אמרתי לך מה להגיד :) בהצלחה

n1tzan

New member
וואו אתה גבר. במקומך הייתי שותק

יא גיימר בוי. אתר גיימר = הומו.

b b s

New member
פיפא 2004 זה הכי מגעיל מכולם

מכל הפיפות אל תבזבז ת'כסף שלך על זה!! ומה אתם בוכים כולם שיצרבו מה קרה?? שיורידו ת'מחיר מ300 שקל למשחק אז אולי יקנו.....תשחק פרו אבולושן סוקר משחק פי שבע מפיפא...

טלצ

New member
פיפא2004

דמי חנוכה קיבלת? או אם יש לך דמי כיס או קופה תאסוף כסף ותקנה ככה אני עושה עם הילדים שלי ואני משתתפת איתם בחלק מהכסף אולי אם תאסוף חצי מהסכום תוכל לבקש את החלק האחר מההורים

למעלה