חדש בפורום,אך לא בשו"ק.

n e r o 0 3

New member
חדש בפורום,אך לא בשו"ק.

קודם כל שלום לכולם. מפאת השיעמום הגעתי לפורום זה ואציין רק שגם אני סוח"ר בשוק. קראתי את כל תגובות הגולשים כאן,חלקן מקצועיות פחות,חלקן מקצועיות יותר,ושמחתי לראות שיש אנשים בארץ,שיודעים עדיין לפרגן.. ברם,אני רוצה לציין דבר אחד חשוב,מניסיון אישי ושל חברים לשו"ק. השוק הזה אינו מסוכן ידידיי,אנחנו מסוכנים..אל תתפתו למינופים גבוהים,ולא לכל "שיטות" הישראלי המתוחכם..זה לא עובד. אשמח להשיב על שאלות,ולבקר מדיי פעם. בהצלחה לכולם. ****אל תהיו פתוחים בנתונים******* אל תהיו פתוחים בנתונים************

n e r o 0 3

New member
היכן לסחור

היי ספיח כל מה שאני אוכל לומרזה שתוכל לסחור במקום שהוגן איתך בשרות,בתוכנת המסחר ומספק לך את האמצעים הדרושים. חושב שזה יהיה לא נכון להמליץ כאן על אחת החברות,מכיוון שסחרתי בשלוש מהן,ולכל אחת את היתרונות והחסרונות שלה. שתהיה חברה מוכרת,רצינית.-לגביי שאלת המיליון דולר,"מתכסים או לא?" אומר רק שלכל חברה יש את ניהול הסיכונים שלה,חלקם הגדול (תתפלא),מתכסים על כל פוזציות הבית ביחד ולא נקודתי על כל עיסקה שנפתחת.(אי אפשר הרי לעקוב על מאות עיסקאות במהלך היום בכל חברה). אומר רק שאני סוחר בחברה ישראלית,כי אני מעדיף בני אדם לדבר איתם עברית. דרך אגב,מישהו כאן שמע על oanda.com? חברה אמריקאית שגובה פיפס וחצי ויש לה את תוכנת המסחר הכי טובה בשוק,באחריות.(כן,יותר טובה משל סקסו,קונספט אחר לגמריי). אבל! היא בארה"ב,אין תמיכה,העברות כספים לא זולות,ולכן מעדיף אני לשלם קצת יותר,ולהשאיר את הכסף כאן.. שיהיה המשך מסחר מוצלח. ואל תשכחו,לא להיות פתוחים בזמן נתונים...

Megapuzik

New member
OANDA

אחד הברוקרים היותר גדולים והיותר אמינים בארצות הברית(אני לא סוחר איתם). שימו לב שרוב הברוקרים בארץ הם IB של ברוקרים מחו"ל.

n e r o 0 3

New member
אמת.

מספיק רק לעיין בדף הבית,ולראות שהם עושים את הגידורים לחברות הגדולות בעולם. ********ואל תשכחו! קודם כל לא להפסיד..אחר כך,להרויח.

Megapuzik

New member
אין פה שום דבר רע

אני מעדיף שהכסף שלי יהיה אצל ברוקר מחו"ל מאשר שישב בארץ(גם אם זה דרך חברה ישראלית, שזה דווקא טוב, אפשר להציק עם שאלות בעברית
)

אני מסכים עם מגה

אמנם יותר נוח לסחור מול חדר מסחר בארץ בשל השפה, לכן המרווחים יקרים לעומת ברוקר בחו"ל. החסרון לסחור מול ברוקר בחו"ל הוא עמלות העברה במיוחד אם אתה בתחילת דרכך בתחום המט"ח וגם מצבים של הפסקת חשמל/אינטרנט אם לא הספקת למקם את ה-S.L. אישית אני סוחר מול ברוקר בחו"ל (קיימת נציגות בארץ) ללא מרווחים אלא לפי עמלת קניה/מכירה שזה בשורה התחתונה יוצא חצי מהסכום לעומת חדרי עסקאות בארץ. לצערי הרב לא ניתן לבנות על הפלטפורמה הקיימת, סיסטם שיבצע עבורי עסקאות באופן אוט' ולכן אני עם רגל אחת בחוץ לטובת ברוקר אחר(בחו"ל). לסיכום: "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח" שיהיה שבוע טוב.

Megapuzik

New member
יש גם לשים לב

שברוקרים מייצגים (IB) מביאים את אותם הספרדים ככה שזה דיי יתרון לסחור עם חברה ישראלית שהיא IB. גם הכסף יושב אצל הברוקר בחו"ל וגם יש לאן לפנות בעברית. זה יתרון לסוחר וגם לIB שמרוויח עמלות - win win situation.

Megapuzik

New member
אגב ליבינגסטון

אתה סוחר עם ברוקר- ECN? איך כל העסק עובד, אילו עמלות אתה משלם? אני שוקל לעבור גם, נמאס לי מספרדים. על הקייבל יוצא שהולכים לי 50 דולר על ספרד, עמלות נראה לי יהיו פחות, לא? אשמח אם תפרט קצת, תודה

תלוי באיזה צמד

ביורו\דולר זה 3 , (ומי שנותן פחות כנראה ידאג שתפסיד, כי הבנק לוקח 2 ) פאונד 4 פר"ש 4 פאונד\יין 6-7 וכו' תשאל עוד איזה צמד אתה רוצה לדעת

ספיח

New member
תודה על התשובות המהירות ועוד שאלה

שקל דולר - כמה פיפסים ?

אני סוחר בחברת EFX NANIGATOR

הנציגים שלה שיושבים בארץ הם מכללת TRADENET ששייך למאיר ברק(חפש בגוגל-מאיר ברק). מה שמדהים שהמערכת שלהם מראה לך ספרדים של פיפס אחד ואפילו ללא פיפס מה שנותן אינדיקציה לשעות הסחירות שבשוק. למשל בקניית 10,000$ יורו אתה משלם עמלה של 70 סנט ובמכירה אתה משלם 70 סנט (עיגלתי כלפי מעלה). אבל שוב, החסרון שאני לא יכול לבנות סיסטם כמו במערכת של TRADER 4. שמתי לב שאתה משתמש במערכת הזו שנותנת לך התרעות מתי לקנות ולצאת ואני מעריך שתוכל לתכנת שהמערכת תבצע לך את הפעולות ללא התערבותך (כמובן לאחר שתבדוק את הסיסטם מספר חודשים), כך שהמערכת שאני סוחר בה כעת לא תענה על הצרכים שלך.

Megapuzik

New member
והעמלה היא על כל המינופים?

10K יורו זה לוט אחד, 10 דולר פר לוט בחשבון רגיל ודולר אחד בחשבון מיני. אני מדבר על חשבון רגיל, שבו כל טרייד של לוט אחד הספרד זה 30 דולר! החסכון פה אדיר. השאלה אם זה אותן עמלות גם ב2 לוטים(20K יורו) וכו' אגב, התוכנה כרגע לא מפריעה לי..אומנם את הגרפים אני רואה בMT4 אבל ב2 הברוקרים שיוצא לי לעבוד איתם אני סוחר עם תוכנה אחרת. תודה

העמלה פר לוט

אם אתה נכנס לפוזיציה של 100,000$ תכפיל את העמלות. כלומר סה"כ עמלות הן 14$ לעומת עמלה של 20$ (מה ששאר הברוקרים בחו"ל מציעים). שאלה-אתה יכול לקשר את הפלטפורמה שלך ל-MT4 כך שהמערכת תבצע לך עסקאות באופן אוט'? במידה ולא, לא כדאי לך לפתוח חשבון ב-INTERBANK שגובה 2 פיפס על עסקה ותריץ את התוכנה שלך על EXPERT ADVISORS?

Megapuzik

New member
אפשרי - כן, כדאי - לא

יש לי כבר EA שבניתי שאני עושה לו פורוורד טסט כבר איזה חודש בכל מקרה, "האינדיקטור" הכי חשוב במערכת שאני סוחר איתה כרגע הוא אני, ז"א אני לא נכנס לטרייד גם אם יש איתות (יש מעל 5 איתותים ביום ב4 המייג'ורס ואני לא נכנס ליותר מ2 פוזיציות מקס' ביום) מבלי לבדוק את השוק, שזה גרפים של שעה, יומי וגם מכניס את פקטור הנסיון לזה. אני לא חושב שהכלים שיש עכשיו מספיקים למערכת אוטומטית. למרות שהיא מאוד ידידותית, היא עדיין לא מערכת א-ב(תקנה בא' ותמכור בב'). בקרוב אני אשקול ברצינות לעבור לברוקר ECN או אפילו לחוזים, נמאס לי לשלם 5 פיפס ספרד על הכייבל, זה מטורף לגמרי.

Megapuzik

New member
אגב, נראה לי שגובים ממך

סכום גבוהה זה מה שראיתי באתר של EFX
$5 per 100,000 currency traded.​

זה הסכום שגובים ממני בצמד דולר/יין

אם מטבע הבסיס הוא X והמטבע המצוטט הוא דולר אז העמלה בערך 70 סנט לקניה ו-70 סנט למכירה. אם מטבע הבסיס הוא דולר ובמטבע המצוטט הוא X העמלה 50 סנט לקניה ו-50 סנט למכירה.

למעלה