חדש בפורום,אך לא בשו"ק.

לנרו, שחקן רציני עיקר הרווח שלו הוא

בשעת נתונים, במיוחד הריבית,ומס' המועסקים... כ"כ חשוב לא להיות פתוח...? אני חושב שזה עיקר הרווח, כמו שכתבתי לפני הנתון האחרון, ובכלל אם השחקן היה מתאפק ולא היה סוחר אלה רק בשעת הנתונים (בהערכה שהו יודע איך סוחרים במצב כזה) אז הוא היה רק מרוויח אבל הבעיה שרוב ממש אין להם מוסג בשוק, ואני בשיעורים אישים שאני נותן ממש נדהם איך אדם משקיע 10 - 100 אלף דולר על דבר שהו בכלל לא מבין. בכל מקרה בהצלחה לכולם, ולכל מי שצריך עזרה בכיף עמיאל פורקס.

n e r o 0 3

New member
תשובה לעמיאל

היי ידידי, שמח אני לראות שיש מישהו ששם לב מה אני כותב,ואני אסביר למה התכוונתי. לא יודע כמה שנים אתה בשוק המט"ח,אך בודאי לא מעט.אתה זוכר מה היה קורה שהיו יוצאים נתונים לפניי שלוש וארבע שנים? כללי המשחק היו אחרים לגמריי.היה יוצא נתון רק לכיוון אחד,ולא משתגעים לכל הכיוונים במשך עשר דקות,מוציא המון "סטופים" לכולם ותופס כיוון(זה מה שקורה היום).להיות פתוח בזמן נתונים,זה קזינו.ניסתי אין ספור פעמים את כל שיטות המט"ח המתחכמות שאתה רק רוצה,לפתוח לשניי הכיוונים,הוראות קצרות,הוראות ארוכות,מה שאתה רק רוצה.-זה לא עובד.מעבר לכך,ברוב חברות המט"ח אינך יכול לפתוח הוראה בשוק רץ,אף אחת מהחברות שאני מכיר אינן נותנות לך לבצע עיסקה בזמן שיוצא נתון,ואתן לך דוגמא על איזו חברה שרק עולה לך בראש. לעולם אינך יכול לדעת מה יצא בנתון ואיך השוק יגיב אליו,אני יכול לתת לך אין ספור פעמים שזה קרה בשנה האחרונה שיצא נתון טוב לאחד המטבעות,והשוק הגיב אחרת.לכל נתון יש את הפירוש שלו בזמנים שונים,וזאת כלכלה על קצה המזלג.. אינני מתיימר להמר בשוק,שהוא גם ככה דיי מסוכן.בתור סוחר יומי,אני מחפש את הדישדוש,להרויח 30 נקודות ביום ולא לגעת במחשב במהלך כל היום,מתפלא אני לדעת שהינך לא יודע שסוחר טוב לא מחפש נתונים לרווחים. המשך שבוע נהדר לכלום,מסחר מוצלח. **תחפש את השיעמום..לא את "הבלאגן"...כשמשעמם,"עושים" פיפסים..

החיליק

New member
לעמיאל ולכולם

אני דוקא בשיטה שלך את כל הרווחים עשיתי בדר"כ מנתונים בצורה כזו: אני שם לימיט לפתיחה 15 פיפס מעל/מתחת למחיר כרגע + עוד לימיט של 15 פיפס נוספים - בדר"כ רק לכוון אחד שנראה לי שזה כיוון המגמה לדוגמא שכשיוצא נתון טוב לדולר והמגמה היא החלשות זה לא כ"כ מזיז את השוק אבל ההיפך זה מזניק כמו יום שישי שכולם כבר ציפו להיפוך מגמה (לא בטוח שאם היה יוצא נתון רע לדולר הפאונד לדוג' היה מזנק הרבה) צריך לקחת בחשבון: 1. לקחת רווחים מיד בתום ההודעה לפעמים מתפתים (כמוני) לחכות עוד והרבה פעמים יש מימוש מהיר מאוד. 2 . לפעמים תוך כדי ההודעה זה קופץ 20 פיפס לצד אחד ומיד הרבה יותר לצד השני ואז נשארים עם עסקאות דפוקות . 3. יש חברות שתופסות את הלימיט בשער הגבוה/הנמוך שמיד לאחר הזינוק ואז גם יוצאים נפסדים, ויש חברות שלוקח זמן עד שהלימיט נתפס וקשה לממש אותו מיד. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם והמלצותכם שבוע טוב

שוקי46

New member
חיליק שלום

אני גם סוחר כמוך לפני נתונים ומזדהה אם כל מילה שכתבת רציתי לשאול באיזה חברה נותנים לך לעשות לימיטים של 15 פיפס לפני נתון והכוונה לנתונים חזקים כמו ה"פיירולס" של יום שישי או הודעות על הריבית בארה"ב? תודה

n e r o 0 3

New member
החיליק

מצטרף לשאלה..איזו חברה נותנת לך לתת הוראה לפניי נתון חשוב ולא פותחים מרווחים? עוד דבר נוסף..הם מתחייבים לנקודה בשוק רץ? קשה לי להאמין..

טוב אז כנראה למרות שאתה

סוחר זמן רב אתה עדיין לא יודע איך סוחרים בשעת הודעות ואני לא יודע אם איזה חברות אתה סוחר אם חברות שאני סוחר אין משחקים כאלה.

n e r o 0 3

New member
עמיאל

אל תכעס ידידי,מניסיוני ושל חבריי זה לא עובד,חברות לא מתחייבות לפיפס,לא נותנים לפתוח עיסקה זמן קצר לפניי נתון,ואם כן,השוק עולה ויורד ולא נתפס על הפיפס.ניסתי לא מעט,האמן לי,מה שחשוב הוא להרויח,כל השאר שטויות..בהצלחה.

נו השאלה אם אתה עובד אם חברות

אמינות, כבר כתבתי כמה פעמים ש70% מההצלחה תמונה שאיזה חברה אתה משקיעה! תמשיכו להשקיע ב"עושי שוק" ולהפסיד כסף מה אני יעשה.... בהצלחה לכולם, עמיאל פורקס

החיליק

New member
לכולם

יום טוב תודה על התגובות אני סוחר עם חברת אפיקס ויש לי חבר גם בגו פורקס באפיקס זה 99 אחוז עובד כמו שצריך גם דקה שתים לפני ההודעה אפשר לפתוח לימיט 15 פיפס מעל/מתחת ואצל החבר שלי שעושה בדיוק כמוני גם כן זה עובד( הוא בדק את זה לעיתים רחוקות כך שאני לא יכול להיות בטוח) תשמעו יש בזה סיכון מסוים כמו שכבר כתבתי ועוד משהוא לפעמים יש זינוק של 15 פיפס שניה לפני ההודעה לא תמיד לכוון הנכון אבל ניסיתי די הרבה וזה יותר הצליח לי מאשר נדפק כמובן אני לא לוקח אחריות על כלום בהצלחה לכל הסוחרים

שוקי46

New member
חיליק שלום

עד כמה שידוע לי באפיקס זה לא תופס את הלימיט בנקודה שהצבת אותו האם זה נכון?

שוקי46

New member
המשך

ז"א אם השער לפני הנתון היה 1.8950 ,ושמת לימיט ל-1.8965 ואחרי ההודעה הציטוט הראשון היה 1.8980 אתה מתחיל להרוויח מ-1.8980 ולא מ-1.8965 תבדוק אם זה אכן כך!!!!

n e r o 0 3

New member
עמיאל

עובד עם חברה מאוד אמינה (לידיעתי),לאחר שעבדתי עם שלוש חברות אחרות,היום טוב לי שם. דרך אגב..השנה האחרונה הייתה מצוינת,השוק היה לטובת הסוחרים,אז אני לא יודע על איזה הפסדים אתה מדבר..

למעלה