חדש בפורום

Meijen Shaggy

New member
חדש בפורום ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

היי כולם! אני מעין ואני בן (כן, קראתם נכון. קוראים לי מעין ואני בן) 15, פעיל בשבט "צור", כוכב יאיר, הנהגת שרון. זו שנת הפעילות השישית שלי בצופים, והראשונה בשכב"ג - ואני אוהב לקחת חלק בתנועת הנוער הזאת. אני מקווה שיש בפורום מקום לעוד צופיפניק אחד להשתתף בדיונים וכו´
חג שמח!
Meijen Shaggy
אה, כן... שכחתי משהו חשוב... אני אעדיף אם תקראו לי מייג´/מייג´ן במקום "מעין", פשוט כי ככה אני רגיל שקוראים לי.

אז מייג´ן...

איזה שם מגניב, גם אני רוצה!!! ....מה קורה? אין כ"כ מה לרשום... חוץ משגם לי הייתה תקופה שחשבתי שהשם שלי(נטע) זה שם של בנים, בגיל שש בערך גילית שלשכן של סבתא שלי קוראים גם נטע ואז דרשתי שישנו לי את השם...לא משנה... בכל-מקרה מעיין רושמים עם שני י´, כי אחרת זה נשמע כמו מ-עין. וחוצמזה זה שם יפה לבנים... בקיצר אני(וגם מיקה) משבט און הנהגת דן-ר"ג וזהו....גאד אני עייפה...(סתכלו מתי אני רושמת את ההודעה). אז ביי-ואל תתיחסו למה שאני רושמת....

סימפטי מצדך

אשמתי שכל האנשים שאני מכיר מקרית אונו מפגרים? כל מיני צחי אני-ערס-שחושב-שהוא-פריק-מגניב-כי-אני-מכיר-את-מטליקה

0% angel

New member
מייג....

איך הגעת ממעיין למייג....?? חוצמזה... מעיין יותר יפה אבל שיהיה... טוב אני דניאל ואני מחסנאית ואני חמשוshit או חמשו
מה שתבחר.. ואני בת 14 וחצי...(טיפה יותר מוחצי) ואני בשבט ערבה -אימפריה! בגדוד אורן! בהנהגת ירושלים ובפעם המאהאני לא ממאדים! סתם עזבו... חזק ואמץ -דניאל-

BabyBlue

New member
גם אני חדשה...../images/Emo121.gif

פה בפורום....אבל וותיקה בפורומים אחרים.... אני רותם משבט "אפיק" צור יגאל- המתחרים הנצחיים של שבט צור... והטובים מהם מכל בחינה... סתם סתם אזז...מייג´ וכל שאר הצופיפיניקים... אני מקווה שאני אצליח למצוא אתכם פה ובשאר מחנות.... אגב... אני בכיתה ט´

BabyLove

New member
היי......יש פה עוד BABY.....

הגיע הזמן לשנות שם......אה היי אני חן ואני משבט רכ"ס צופי כפר סבא אני בכיתה ח´.... וזהו
חן

שלום, אני דשא

ביקשו ממני למסד את ההודעות שלי, אז הנה אני ממסד אותם לאבר"פ, ארגון הבחורים הרעים בפורום, אליו אני משתייך, לכל פורום יש את הבחור הרע שלו, ומסתבר שאני הבחור הרע של הפורום הזה. אז אם אני מקלל אותך, מרביץ לך, יורד עלייך או כל דבר אחר, זה מאהבה או משהו.

הבר"פ לא אמור לדעת שזה הוא

זה אמור לבוא אליו בטבעיות, אם לא, זה הורס את כל העניין והופך אותו למאולץ. נ.ב. חייב למצוא כינוי חייב למצוא כינוי חייב למצוא כינוי חייב למצוא כינוי

unarmed

New member
גם אני חדשה

אבל אין מה להשוות! שבט שחף הרבה יותר טוב מצור יגאל (שבט פולג נכון?) ומכוכב יאיר-צור... הפרוייקט השבטי הא הכי מדליק אותי!(ניצחנו מקום ראשון במחק"ץ-חיחי)

unarmed

New member
הממ לא נראה לי

שחף שולט באמת שכן...במחק"ץ ... פשוט שלטנו...אימפריה שאין כמותה ותזכור-זה לא הכמות זאת האיכות!

פירחוש

New member
קודם כל, זה תזכרי...

ודבר שני.. כניראה שלא היינו באותו מחזור, כי במחזור שלנן- פולג לקחו הכי הרבה פרסים!!

123barbi

New member
שלום!

גם אני מהנהגת שרון אני משבט אלון (שולט)!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בכיתה ז´

למעלה