חדש בפורום

BabyLove

New member
../images/Emo140.gif

רק שתדעי שהריקוד שרקדתן בטיול היה מצחיק אבל אנחנו רוקדות אותו כל הזמן......חיחיחיחיחי

השבט שלנו אשף של הריקוד הזה../images/Emo13.gif

ואם את רוצה להוריד את השיר ולרקוד אותו אז קוראים לו: The Soca Boys- follow the leader ועצה, לא לרקוד את זה יותר מידי כי אז ימאס כבר לקפוץ כל הזמן כי אם שמת לב זה שיר שקופצים בו רוב הזמן מתה עליך ב
תמר שרוני

Meijen Shaggy

New member
לצערי לא ../images/Emo10.gif ../images/Emo15.gif

היה ביקוש אדיר להדרכה, אז מן הסתם לא כולם קיבלו את מה שהם רצו.. אני מביניהם, לצערי... ולפעילים אכפת מהתנועה!! איזו שאלה!

0% angel

New member
לפעילים אכפת מהתנועה?????

אצלנו ה"פעילים" לא בדיוק פעילים...

BabyLove

New member
אצלנו הפעילים......

לא באים בכלל .....רק לטקסים חוץ מזה לא נראה שאכםת להם!

אין כמו הנהגת ת"א

שבט דיזינגוף אמפריה! שבט דיזינגוף שולט בהנהגה! כחול שחור בלי לעצור הנהגת ת"א רואה דיזי סביב של היום דיזי אמפריה שולטים בהסטריה שבט דיזי בולט!

וואו....

איזה כיף... כמה אנשים חדשים
אני מקווה שכל הצופיפיניקים שהתטרפו לפורום ייהנו פה. וגם אני אציג את עצמי, נועה חמשושית משבט שיקמה המעצמה הירוקה אזור, שזה בהנהגת מרכז. ועכשיו אנחנו לא סתם חמשושים, אלא חמשושים שובתים! וזהו.

anat113

New member
חתיכת שירשור .... :)

מישהו זוכר אותי פה, אני הייתי בהתחלה בפורום ואז יצאתי (בלי להעליב, היה קקצת משעמם...
) בכל מקרה למי שלא יודע אני משבט נחשון מאלפי מנשה. אני חמשושית, ודרך אגב המדריכה שלי שנה שעברה משבט צור והיא באה להדריך פה, אני לא יודעת עם אתה מקיר אותה, או עם היא ביכלל עדיין פעילה בשבט צור... עכשיו רשגדית ומדריכה ו´
יש לזה שם כל שהוא נכון? ביי -ענת-

למעלה