חדש בפורום

Nofar RHCP

New member
אנשייםם!!

שלום אני חדשה פה ואני מתה על הפינק פלויד ועל הרד הוט צ'ילי פפרס... (ת'אמת אני מעדיפה את רד הוט, אבל אין מה לדבר פינק פלויד ענקיים!!!!) ודרך אגב יש היום ב-00:05 את הסרט "פינק פלויד-החומה"...תראו!!! קצת על עצמי: שם: נופר כהן גיל: 14 אזור מגורים: גן יבנה תחביבים: מנגנת על גיטרה חלום: להגיע לרמה של דייויד גילמור (עזבו אני סתם משלה את עצמי)... מוטו: תעשו חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תצאו חיים...

גיל מ

New member
שלום כולם...

אם את מישהו זה מעניין קוראים לי גיל בן 17 מראשון.. מחבב פינק פלויד (לא מעריץ ענק אבל אוהב) יש לכם אולי המלצה על אלבום הופעה חיה עם כל הלהיטים? אני יותר אוהב הופעות חיות אז יש המלצות..?

edddie

New member
00:07../images/Emo8.gif

וכבר כתבתי

גיל מ

New member
ההופעה..

רק גיליתי שהיא מ1995 (אני מקווה שזה גם נכןו) וכמובן רק גילמור שר.. איפה הייתה ההופעה?

The Albatross

New member
אירל'ס קורט, לונדון.

הוידאו לקוח מהופעה אחת. הדיסק עצמו לקוח גם מההופעה שהוקלטה בוידאו וגם מעוד כמה הופעות מאותו סיבוב.

NIR Y

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

תשאר לקרוא ולכתוב ועדיף לך לחכות לDVD של פולס שיצא בקרוב

Rinor

New member
לדעתי חובה לראות

זה סרט מאוד חזק עם דימויים מאוד חזקים בסרט, הדמות הראשית בסרט מבוססת במעט גם על סיד בארט לפי מה שווטרס אמר (כמו בתחילת הסרט שהדמות נראית עם סיגריה ביד שהולכת ומתפוררת - כך ווטרס ראה גם את סיד יום אחד) בכל מקרה, זהו סרט באמת חזק, לדעתי כדאי מאוד לראות, במיוחד השילוב הנהדר של האלבום עצמו בסרט...

melancholy man

New member
אכן

הרבה דימויים חזקים, הבעיה שמרוב דימויים, קצת נעלם שם הסרט... הסרט רק מדגיש את הבעיות של האלבום, הוא יכל לקחת את הסיפור שטווה (פחות או יותר) ווטארס באלבום ולהפוך אותו למשהו בוגר ומעניין יותר, במקום זה הוא לקח את היצירה לגבולות פורנוגרפיים כמעט של רגשות ילדותיים חשופים ובעיקר מיזוגניה מעיקה של ממש, הדימוים של הפרחים שנראים כמו אבר מין נשי טורפים את הגיבור המסכן, שמופיעים כמה פעמים בסרט הופכים אותו בעיני לאחד הסרטים היותר מטופשים בהיסטוריה (שני רק ל"נקודת זברצקי" המעיק ו"טומי" הנוראי של The Who)

למעלה