חדש בפורום

oribarak

New member
אה לדעתי סתם סרט

לא אהבתי אותו...חוץ מזה שהוא מפחיד אותי יש שמה רק כמה קטעים חזקים...המשפט,another brick מהראשון ל2, is there anybody out there, ועוד כמה...וחוץ מזה שהוציאו משם את hey you שזה אולי השיר הכי יפה בחומה... לא חובה בכלל לראות לטעמי.

בינג

New member
גם לא צריך להיות הכי מהיר

אני ראיתי גיטריסטים מהירים ומה שיצא להם מהגיטרה זה שורות מחורבנות של תווים... שום דבר לא משתווה לסולואים של גילמור...ולא צריך מהירות מטורפת כדי לנגן טוב..

amitexc

New member
יש הבדל בין מלחין לנגן

ובשביל להיות נגן טוב צריך להיות מהיר קחו לדוג` dire straits הוא מהיר אבל אין שום ספק שגילמור מלחין טוב(בגלל זה אני פה לא)

The Albatross

New member
אתה טועה.

בשביל להיות נגן טוב מספיק להיות עם Feel טוב, שירגש עד דמעות את המאזינים שלך. כמובן שלהלחנה (למלודיה) עצמה יש חלק, אבל תאמין לי ששומעים הבדלים בין הנגינה של גילמור לכל מי שמנסה לחקות אותו.

amitexc

New member
זה הדעה שלך

וזאת הדעה שלי ויש הרבה מאוד נגנים מעולים שלא מנסים לחקות את גילמור(תתפלא)

The Albatross

New member
לא אמרתי שצריך לחקות אותו.

אמרתי שבגלל שגילמור הוא נגן כ"כ טוב, יש הבדל בין הנגינה שלו לכל מי שינסה לחקות אותו.

amitexc

New member
כי גילמור מלחין טוב

ואולי ניסו לחקות את הלחן שלו אבל זה לא קשור לאיך שהוא מנגן ולכמה שהוא מהיר קח לדוג' DIRE STRAITS-SULTANS OF SWING(בדקה ה5) ושם תשמע את אחד הנגנים הטובים ביותר שקיימים היום ואני לא מדבר על לחן אלה על ניגון נטו ולמה נמחקה התגובה הקודמת שלי אני לא יודע

The Albatross

New member
כנראה שלא הבנת אותי.

אני, לדוגמא, יודע לנגן את הסולו הראשון בסולטני הסווינג. זה עושה אותי טוב כמו קנופפלר? בטח שלא. יש לי אולי את המהירות שלו (בסולו הראשון כמובן, בוא לא ניכנס לסולו השני עכשיו), אבל אין לי את הפיל, את הרגש שלו עדיין, מה שגורם לזה שאני לא אנגן את זה טוב כמו שהוא מנגן.

amitexc

New member
ברור שלא רק מהירות

זה מה שקובע(כי תראה את גילמור) אבל מהירות בהחלט דבר הכרחי פינק פלויד בעצם עוררו פליאה לאור הניגון האיטי ולא מרשים יחסית ובכל זאת הצליחו לפרוץ דרך עם דברים וצלילים חדשים שפשוט מתמכרים אלהם

melancholy man

New member
שום דבר לא נמחק

לפחות לא בכוונה, זו תקלה שחוזרת על עצמה בתפוז והאנשים הטכניים של נאתר מנסים לפתור

NIR Y

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

איזה דיסקים של פינק פלויד את כבר מכירה ?

Nofar RHCP

New member
כל מיני...

אני מכירה את THE WALL מין הסתם... את DARK SIDE OF THE MOON ואני מכירה עוד מלא שאני לא זוכרת עכשיו... אבל אח שלי מכיר את כולם ואת כל השירים בלי יוצא מן הכלל...ויש לי 3 הופעות בדי וי די שלהם...את IN THE FLASH של רוג'ר ווטרס, THE WALL בברלין... ואת ההופעה בפומפיי!!

lilou2

New member
סרט היסטורי מדהים

יפייפה נעים חודר חזק מלטף תנשמה

למעלה