חדש דנדש ישר מהמאפייה שניים בשקל!!

השמלאני

New member
חדש דנדש ישר מהמאפייה שניים בשקל!!

שלווווווווווווווווום לכולם אני חבר טוב של אור צ'אן וכבר המממממון זמן הוא אומר לי להתקדם כבר בבליץ' והצתרף לפורום אז הצתרפתי. ד"א השם שלי שחר גולדפינגר [email protected] אה ואני מרחובות בירת האנימנגה של ישראל

Envious

New member
מיי גוד !!!! קוראים לך שחר !!

אני רוצה אני רוצה אני רוצה שחר ;; לכולם קוראים שחר חוץ ממני נכוון ?~!? ;; ברוך הבא T_T

Envious

New member
למה הוא מגניב P:

דומה לגסטון !~ עם שיערות על החזה *.*

Goggle Girl

New member
מה זאת אומרת למה צריך אותו?!?!?!

בלעדיו לא היה איצ'י, כופרת!!!! ><

Vivi Sparrow

New member
רק בגלל החנות החדשה? ../images/Emo6.gif

[שהיא, דרך אגב, באמת חביבה (הייתי שם שלשום) 3:] ברוך הבא, תיזהר שלא לטבוע בבריכת הפאנגירלז. O: ^_^

yuval chan

New member
ההההייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בןכמה אתה? מי הדמות האהובה עלייך? אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? את יודע שאני רק בפרק 29???? אתה יודע איך קוראים לי??????. תיסתכל על הניק? אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות???? אתה מודע לכך שטל הוא הומו? אתה יודע שנדב הו8א צ'יבי?????? תיזהר ממלפפונים!!!!!!!! ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!! אתה יודע למה?????? כי בננה זה טוב!!!!!! גם איצ'יגו! וגם רנג'י!!! הם טעימים @_@ למה אין לך חתימה????? ראית את החתימה שלי?????? יש לך שקל אחד בדיוק??? יש לך 2 שקל בדיוק?????? מה אתה עושה עכשיו???? נכון שרוקיה היא סגידע????? יש לך בלונים????? נכון שבלונים מצחיקים????? טוב, דיי חלאס! ניגמרו לי השאלות ;;

KiaritChan

New member
You scary me.

ושמישו יעז לתקן ת'תטעויות שלי

KiaritChan

New member
אמרתי לכם לא לתקן אותי. אתיודעתלמה?

כי זה היה בכוונע. אתיודעת שאני אוהבת להיות עילגת ;[ תמותו.תמותו. שקון יאכל אותכן. שהולואיצ'י יעשה ממכן שישליק. שביאקויה ידרוך עליכן. שהיטסוגאיה יכניס אותכן למכונתכביסהוישיםהרבהרבה מלבין DIE!DIE!DIE! T____T

cRitiCaL KitTy

New member
אני יודעת,זה לא רשם את הE!!!../images/Emo113.gif

ולא היה לךי כוח לתקן את עצמי

yuval chan

New member
קסו!!!!!! התכוונתי להפחיד את החדש

>_> אני יכולה ליקרוא לך חדש, נכון? D:

למעלה