מי XDDDDD
Y yuval chan New member 13/1/06 #19 עכשיו זה מסביר את הקטע של הפיצול אישיות @_@ נה, מה המסנג'ר שלך???????
V Vivi Sparrow New member 14/1/06 #21 את לא ברשימה שלי? @_@ המסנג'ר לא עובד לי כבר כמה שבועות, יש לי בעיות עם המחשב, אזאז זה לא ממש משנה אם אני אתן לך את המסנג'ר שלי. 3:
את לא ברשימה שלי? @_@ המסנג'ר לא עובד לי כבר כמה שבועות, יש לי בעיות עם המחשב, אזאז זה לא ממש משנה אם אני אתן לך את המסנג'ר שלי. 3:
ה השמלאני New member 13/1/06 #12 חיחיחיחיחיחיח נראה לי אני יהנה פה הייתי עונה על כל השאלות אבל לא בא לי אהההה ורק שתדעי שפאנבויז כמוני לא יכולים לטבוע בבריכות של פאנגרלז
חיחיחיחיחיחיח נראה לי אני יהנה פה הייתי עונה על כל השאלות אבל לא בא לי אהההה ורק שתדעי שפאנבויז כמוני לא יכולים לטבוע בבריכות של פאנגרלז
ה השמלאני New member 14/1/06 #26 לא ממש כי אם חושבים על זה..... מים לא צפים בבריכה! אבל מצד שני אף אחד לא חושב על זה.....
V Violettecat New member 13/1/06 #18 שחר! ../images/Emo140.gif בן אדם ,איזה כיף שהצטרפת! עוד רחובותי!, אנחנו עוד נשתלט על הפורום! ברוך הבא והשתלבות נעימה !
שחר! ../images/Emo140.gif בן אדם ,איזה כיף שהצטרפת! עוד רחובותי!, אנחנו עוד נשתלט על הפורום! ברוך הבא והשתלבות נעימה !
J Jifannit New member 14/1/06 #27 ברוכבא DDD: אנוכי נעמה. וזה כל מה שאומר כי אני עייפה ואני בטח אתחיל לזבל על כמה שעוגת הגבינה הייתה מגעילה. ג'ה.
ברוכבא DDD: אנוכי נעמה. וזה כל מה שאומר כי אני עייפה ואני בטח אתחיל לזבל על כמה שעוגת הגבינה הייתה מגעילה. ג'ה.
C Commander X New member 14/1/06 #38 היי ברוך הבא אתה גם חבר טוב של אקס-טאיצ'ו אל תשכח.....נעלבתי | | | | לא חשוב... ברוך הבא תהנה כבר סיימת לראות?
היי ברוך הבא אתה גם חבר טוב של אקס-טאיצ'ו אל תשכח.....נעלבתי | | | | לא חשוב... ברוך הבא תהנה כבר סיימת לראות?