חדש דנדש...

duducool

New member
הידעת ספירוש?

בצבא הגנה לישראל- משתמשים באלפקות כדיי לגלות מוקשים? ובסוסים כדיי לאיים על אנשים?!

AnGi14

New member
אני לא צוחקת עליך

פשוט חשבתי שאתה מסתלבט עלינו... אבל זה די מגניב רכיבה על גמלים...נראה לי...

קח הכל באיזי ../images/Emo13.gif

לכל אחד יש גישה שונה בנוגע לרכיבה על גמלים. אבל תהיה בטוח שאף אחד לא רוצה לפגוע בך או לסלק אותך מהפורום. ושוב- השתלבות מאגניבה שתהיה לך

duducool

New member
תודה לכולם:]

תגידו, גם בסוסים יש את הדבר הזה שניקרא.....קנטר?

AnGi14

New member
אתה רוצה להגיד לי שגמלים עושים קאנטר?!

או שאתה מסתלבט פה על כל הפורום ואתה בעצם רוכב על סוסים???

duducool

New member
אני..

לא מסתלבט, ואני גם הסברתי שאני רוכב על גמל ואלפקות סוניות בחוות האלפקות. =/

למה לא?

לגמלים יש את אותם המקצבים. הפעימות אותן פעימות, צורת התנועה היא כמעט זהה. הכל תלוי באיך שקוראים לזה.

stary1

New member
הפתרון הכי קל לכך

הוא שפשוט תשים תמונות שלך עם הגמלים:)

שלום..

אני שחר מחוות אמיר - מושב באר טוביה... רכיבה על גמלים? מדליק, אני גם רכבתי פעם על גמל באילת..זה דווקא נחמד

duducool

New member
ייש אז אני לא לבד!!

איפה את רוכבת על גמלים? אני רוכב בחוות האלפקות
בדרך לים-המלח...:]]] אני עובד שם וזה בלי משכורת. אני רוצה לקנות לי נעליים חדשות ואני לא יודע איפה להשיג, המאמן שלי לא מוכן להגיד לי כי הוא אומר שאני אקנה רק מאצלו. אזז, אני אעשה את זה בחשאי... נ"ב-אם את רוצה תצרי איתי קשר אפשר לעשות כל הפורום טיול גמלים!

צחקתי..חח

פשוט הסוס שלי גדול ולעיתים קוראים לו גמל והוא טורבריד עם גבנון גבוה שנדמה לפעמים שהוא דבשת הכל בהומור

ben247

New member
תפסיק להסתלבט על כל הפורום

אני גר ליד חווה שקוראים לה חוות האלפקות שזה בדרום בישוב שקוראים לו מצפה רמון ולפי מה שאני יודע יש רק עוד חווה כזאת בצפון בגליל משהו אני לא יודע תשם של המקום

../images/Emo12.gif טיול גמלים?

הסתכלתי באתר, ואין אצלכם כזה דבר טיול גמלים, אלא רק טיולי רכיבה על סוסים. בכלל, לא מוזכר שם משהו על גמלים. תקן אותי אם אני טועה. http://www.alpaca.co.il/

למעלה