חדש דנדש.

חדש דנדש.

הא, סופסוף הצטרפתי למשפחת תפוז, גבר שכמותי. לימור, הצלחתי, הצטרפתי, שוב, אני גבר, ואני גם נורא צנוע. אז, שלום לכולם.

Gdil

New member
גנבו לי את תואר "צעיר הפורום".

אז ככה, בטאגליינס יש את מבחני הקבלה, תעשה את שני המבחנים היותר שפויים שהם גם הראשונים. אזהרה לחדשים (ותזכורת לישנים): קרניאלה לא שפויה.

Athaclena

New member
קרניאלה לא שפויה? אולי,

אבל אז איך תגדיר את מלדיקט? קרניאלה מטורפת רק בקטע של לואיס, לואים ושוקולד (אא"כ פיספסתי משהו). למלדיקט יש קשת רחבה של סטיות: דם, קפה, פיתות, לימור, ומה לא. מלדיקט הוא מטורף עם קבלות, קרניאלה היא mostly harmless. כמובן שהשאלה האמיתי היא מה איתי... מישהו יודע אולי?

אמממ

קצת מעליב. אני בעד הומור נונסנס, ודי מצטיינת בו. אבל האמינו לי שאם יש שפויה בין הכותבים פה, זו לצערי אני.

offler

New member
גם לצערנו....

סתם. זה ניצלוש חסר תקדים להודעה עתיקה בנושא השירים. יש לי התחלות של כמה שירים שלא הצלחתי להשתלט עליהם. ברשותכם אני ארשום כאן כמה... והמוסיף יוסיף > > > > > > > > > > פקחתי את עיני היה זה לילה קר ראיתי מעלי שודד אחד עם רצח בעיניים וסכין בפה והרחתי ת'נהר המסריח הזה.... ------------------------------ באנק-מורפורק באמצע היום כשהתוף פתוח הולך לו ככה סתם קוסם -זה בודאי סתמרוח כולם אומרים ממש גיבור -הולך בסימטאות והוא חושב "גורל אכזר" ואין כבוד... ------------------------------ זה כרגע. לילה טוב אופלר

Athaclena

New member
../images/Emo24.gif לא התכוונתי להעליב...

אבל כתבתי שאת כן שפויה יחסית למלדיקט! הומור נונסנס זה אחלה, ברור. וגם ציניות ואירוניה וסרקאזם, וכל המרבה הרי זה משובח!

Maladict

New member
אני פה!!!! הנני כאן!!!!!!

פשוט התחילו הלימודים ועברתי למעונות ואין לי פה בנתיים אינטרנט ואין לי יותר מדי עבודה עם מחשב. אז מתי את עושה הקרנה סודית לחברי הפורום?!?!?!?!? ואת תמיד יכולה לתפוס אותי בטלפון אם את רוצה הוא מסתובב בין חברי הפורום.

DviRincewind

New member
הינאאאאאאאאאאני כאאאאן

כמו ציפורים חגות! הינאאאאאאאאאאני כאן! מביט מן הגגות! הינאאאאני כאאאן! כמו אבן בגדר! כמו סלע, כמו באאאאאאאאר!!! אני האיש!!!!
טוב, טוב, לא צריך להיות כאלה אלימים...

ויימס

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא../images/Emo24.gif

והרי לך קישור לטקס הקבלה (שלי!
)

למעלה