חדש דנדש.

מ א ג ר ט

New member
לא הבינותם נכון...

זה לא ש"אין לך מה לחפש בטאג ליינס" זה "אי אפשר לחפש את הטאג ליינס, זה כמו לחפש את המסך במחשב", שמשמעותו "איך לא מצאת את ה(לא אמרתי) טאג ליינס" לי ולחברי הייקרים יש תיאוריה האומרת שבין כל שתי מילים באנגלית אפשר לךשים פאק וזה ימשיך להשמך הגיוני.

wellcome

to our not-so-vey-humble-home that stinks-like-the -ahnk-on-a-bad-day and is righteous-like-c-m-o-t-dibbler the the world where reality is not an option! שלום נא להשאיר ידים ראשים, רגלים, מחושים, ישויות ועיניים בתוך הפורום עד שהוא מגיע לעצירה מוחלטת! תודה. say bloood on meown timberz

...

אני חושב שמצאתי לבדאת הבנאדם/דג/ישות/חצי ישות/מלאך(עדיף מוות)/טרול ורוד עם עיניים כחולות שקורא לעצמו איילה סלע, הכי פחות שפוי בפורום, אחרי לימור כמובן.

אני???

אילה סלע??? מה עובר עליך אני הכי לא משוגע בעולם! אני לא מבין בדיחות! אני... אני...טוב אולי קצת

מ א ג ר ט

New member
מה פתאום

תאמין לי לימור היא אפיול לא כמעט הכי פחות שפויה בפורום. למעשה, הייתי אומרת שאני בין היחידים שהם יותר שפויים ממנה. הצירוף אולי ליאת ועוד כל מני קצת אנשים.

אקסקיוס מי.

בתור אחד שלומד עם לימור באותה שיכבה, אני אומר לך שהיא לא שפויה!!! חוצמזה שמבין כל האנשים פה ואת זה אתם יכולים לשאול את לימור, אני בנאדם שאנשים נורמאליים היו מאשפזים לפני שנה שנתיים. אבל אני אוהב את איך שאני ואל תנסו לשנות אותי!!!(בכי מר:)

אה הא!

שוב מכרים בפורום! בסוף כולם יגלו שזה עולם קטן ושהם כולם מכירים את כולם ורק אני לא ! קונספירציה! אני קורא לסדר! לא יתכן! איפה כולם! שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששמוליק!

מ א ג ר ט

New member
אוי לא!

חייבים לעשות מפגש היכרות בין כל האנשים שלא מכירים פה אף אחד. פעם איזה חבר שלי כתב פה 2 (!) תגובות. וזהו. ואז הוא נעלם. ניסיתי לשכנע אנשים שאני לא פוגשת הרבה לבוא לכל מיני פורומים (לדוגמא רחובות) וזה לא עזר. כלום. אפילו בפורום רחובות אני מכירה רק איש אחד!

limilu

New member
האמת היא

שדי הכרחתי אותו להכנס לפורום

הממ...

פעם גם אני חשבתי שלא נהוג למסור שמות אמיתיים. ואז הגעתי לכאן. וגיליתי שכולם קוראים לויימס נטע משום מה, והרי שמו של ויימס הוא סם. מוזר.

limilu

New member
אבל!

רובין הוא לא שמך האמיתי, הלא כן? לא ממש, בכל מקרה.

DviRincewind

New member
עוד חדש?!

לכו מפה, זרים!!! הפורום הזה הוא שלי ורק שלי!!! ורק לי ולנטע ולאתקלקלקלקנה ולמלדיקט ולכל מי שהיה במפגש מותר להיות פה! וזהו!!!! הסתלקי לך, רוח רעה!

למעלה