חדש דנדש

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifכ-כ-ה אפשר לשכוח אותי../images/Emo7.gif

בוווווווווווווווווווווווווו

Felix dude

New member
ברוך הבא=]]

אני רותם=]] היי פתאום שמת לב שנעלמתי מפה :'[. ואפילו לא ידעתי שיש מפגש... והייתי ממש קרובה.. רעננה. מימפ שיהיה.

היי נועם

אני נופר..זאת עם המכנס הלבן הקצר והחולצה הירוקה אם אתה זוכר. בכל מקרה ברוכה הבאה..

חצילע

New member
וואי חחחחחחחחחח

כשנכנסתי לפורום ראיתי מלא נועם!!!11 נועם!!!1 לפני שקראתי ת'שרשור. ואני כזה. אינלי יומולדת היום או משו.
ולא הבנתי. אז אמ. ברוך הבא איש, גמני נועם.^^
תהנה.

עדי D

New member
../images/Emo9.gif

הברוך הבאD: אני עדי, ולצערי לא הייתי במפגש.. חח

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifכי את מטומטמת!!11111../images/Emo46.gif

פוצק קטן ואידיוט שלא יודע מה זה רכבת%&#$&@$!#!@ אני אעשה לך שיעור ברציפים זמנים ו"איך קונים כרטיס"? פוצקה שלי
.

עדי D

New member
פוצקקקקקקקק!

איך קונים כרטיס אני ידועת אל תגזימי!!!!!!!!!!. חחחח אני לא ידועת למצוא רציפיםםם ויש לי פחדד לעלות על רכבת לא נכונה חחח.. מזה משנה העיקר שראיתי אותך

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifזין שאני באה ביומראשון.

אני אבוא אגיד לליל ולצ'אקי שלום ואמשיך לפוצק שלחיפה!%&@$^*@$^* ואז אני אגיד שזה בגלל שלא היה לי זמן/ כוח לבוא להגיד לך שלום^*@ %!& יוווווווו פוצקקקק בואי נחתוך לו את התלתלים%^*@*!@^!#^

עדי D

New member
את באה יום ראשון? חח

יווווו בואי נגזום לו את כל השיערררררררררררר!!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifנקצץ לו ההכככלללל

ואז החברים השיכורים מטאליסטים שלו לא יקבלו אותו!!111111111

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifאה, אז עכשיו אתה אומר לי שאתה

אוהב אותי כדי שאני ארד לך? פחחח. טוב!

ססילייה

New member
"תמצצי לי../images/Emo11.gif"

ונראה לי שזה הדבר היחיד שהוא יודע להגיד\לכתוב
.

למעלה