חדש! ויז´ואל בוק-ספר בקליק של עכבר

תעשה מה שבראש שלך...

אבל תדע, שבי זה פוגע - וזה בכלל לא טיפשי. אין לי כרגע טעם לעבוד ולהכין, במיוחד בזמנים כאלה.. ואני יודע שזה לא מקורי.. אבל אם היית עושה עוד אתר כמו בלוגלי, היית חושב על זה פעמיים שלוש נכון? זה הכל. אין טעם שאעשה את המערכת.. מצטער קופידונית.. תצטרכי לסלוח לי.. אני יכול ללכת רחוק מזה, ואני חושב שזה בדיוק מה שאעשה. תודה לכולם, הייתם אחלה ח´ברה ! להתראות.

שי בבקשה בבקשה בבקשה!!! ../images/Emo7.gif

אני כל כך צריכה את המערכת תגובות שלך... אני כל כך סומכת עליך... יש לך חוש מעולה לעיצוב ותיכנות ואני רוצה את המערכת שאתה תכין (במקרה שלי באנגלית כמובן) ואני בטוחה שעוד מלא אנשים יסכימו איתי... חוץ מזה שיש עכשיו ביקוש ענק למערכות תגובות ברמה בינלאומית בגלל ש Yaccs ו- Netcomments סגרו את שירותי ההרשמה! אני יודעת על לפחות 5 אנשים שרוצים מערכת תגובות ואין להם מאיפה.... אז בבקשה, לפחות בשבילי... מתה עליך, קופידונית

גלעד ו.

New member
העיקר שאת רגועה!../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

בכל מיקרה אם הוא יחליט לפרוש אז תוכלי להשתמש באחרות כי אני לא מאמין שיש 2 מערכות בכל העולם.. מקסימום אני יגמור את שלי עוד איזה שבוע שבועיים. מישומה אני לא רואה ביקוש לספרי אורחים
ואם יש בעיה בה תגידו לי מהי!
) גלעד

לי אישית יש אתר באנגלית...

אז יותר פשוט לי להשתמש בספרי אורחים שמותאמים לשפה האנגלית...
תפרסם קצת בבלוגלי וישראבלוג.... אני מאמינה שיהיה לזה ביקוש אצלם (אם יש להם אפשרות בכלל..) אני אישית לא מצאתי שרתים של תגובות באנגלית שהם אמינים וטובים...אם תמצא לי אז סבבה... אבל אני הכי סומכת על שי כרגע עם זה, כי ראיתי את המערכות תגובות שלו (שפורסמו כבר מזמן בעברית....) ואני ממש אהבתי...
קופידונית

המערכת תגובות שלך מוכנה ! ../images/Emo49.gif

השארת לך מסר אישי.. וממני בהצלחה !

שי, אני חושבת שאתה טועה

אל תהיה תבוסתן תמשיך עם המערכת שלך, אתה כבר כמעט בסוף הדרך תחרות היא דבר בריא ובמקום לרפות את ידיך - לדעתי זה צריך דווקא לתדלק אותך בהרבה מרץ לעשות את המערכת שלך טובה יותר, יפה יותר! משהו סטייל anything you can do I can do better!! תשמע, קהילת הבלוגרים הולכת ומתרחבת ויהיו עוד ועוד אנשים שיזדקקו למערכת תגובות תוצרת כחול לבן. תחשוב רחוק, ולא רק עד קצה האף שלך..
אני בעד שתמשיך, באמת. מהדברים שאני רואה שאתה עושה באתר שלך, אני מריחה את הפוטנציאל ובטוחה שזו תהיה אחלה מערכת! אז תכניס הילוך, שים גז, תן ציפצוף אחד ארוך שיפנו לך את הכביש ותתחיל לדהור, אחי. יש מי שמחכה לך בסוף הדרך!!
חמדה

גלעד ו.

New member
חמדה, צודקת בהחלט. דיי ציפיתי

לתגובה אחרת ממנו
.. לא נורא, אני כבר עובד על זה ללא ידיעה שאתה התחלת אחד גם בעצמך (מערכת תגובות)

איה@

New member
שי - חמדה צודקת../images/Emo70.gif

תחרות זה בריא. ויש מקום לכולם ברשת. אני באופן אישי אעדיף להבא להשתמש במערכות כחול לבן
והשאלה היא, אם אני עוברת למערכת שלך, מה קורה עם שאר התגובות במערכת הקודמת. הן נשמרות? - חבל לי לאבד אותן. אז יאללה כמו שחמדה אומרת: תן גז
בהצלחה!
איה.

גלעד ו.

New member
לא, הן לא ישארו, אבל כמו שהסברתי לך

בקשר לספר אורחים את יכולה להכניס אותן ידנית שוב, לא ביג דיל

למעלה