חחחחח נו.. מחר זה 'תכף'
T Touched By Angels New member 30/9/08 #17 ברוך הבא. ../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif אני לוטנ,13,יבנה. תהנה פה. האלבום השלישי מצוין לדעתי. אבל כל אחד והטעם שלו.
ברוך הבא. ../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif אני לוטנ,13,יבנה. תהנה פה. האלבום השלישי מצוין לדעתי. אבל כל אחד והטעם שלו.
S Sick Hearts New member 30/9/08 #20 תודה לשתיכן..ולא אמרתי שהאלבום השלישי לא טוב פשוט אני מוצא את עצמי מתחבר אליו פחות לאחרונה.. כל האלבומים של דה יוזד מעולים..הרי, אלה דה יוזד..P:
תודה לשתיכן..ולא אמרתי שהאלבום השלישי לא טוב פשוט אני מוצא את עצמי מתחבר אליו פחות לאחרונה.. כל האלבומים של דה יוזד מעולים..הרי, אלה דה יוזד..P:
S Sick Hearts New member 30/9/08 #22 אמרת שהשלישי לדעתך מצוין, אבל כל אחד וטעמו.. אז למה כתבת "כל אחד וטעמו"? בדרך כלל כותבים את זה כשיש ניגוד מסוים..ואם את חושבת שהוא מצוין, וגם אני חושב שהוא מצוין, אז מה הבעיה..?
אמרת שהשלישי לדעתך מצוין, אבל כל אחד וטעמו.. אז למה כתבת "כל אחד וטעמו"? בדרך כלל כותבים את זה כשיש ניגוד מסוים..ואם את חושבת שהוא מצוין, וגם אני חושב שהוא מצוין, אז מה הבעיה..?
T Touched By Angels New member 1/10/08 #25 ווואאאייי,אמרתי שיש בעיה? ../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif די,טוב? אתה מחבב פחות ואני מחבבת יותר,זהו ~.~
ווואאאייי,אמרתי שיש בעיה? ../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif די,טוב? אתה מחבב פחות ואני מחבבת יותר,זהו ~.~
B Because Of May New member 1/10/08 #26 הו, ברוך הבא! D:../images/Emo109.gif אני מאי, 16, רמתגן ^^ אז, השתלבות מהירה ונעימה חיבוק| כל הכבוד נועה! קבלי ח"ח XDD
הו, ברוך הבא! D:../images/Emo109.gif אני מאי, 16, רמתגן ^^ אז, השתלבות מהירה ונעימה חיבוק| כל הכבוד נועה! קבלי ח"ח XDD
L love to hate you New member 9/10/08 #29 ברוך הבא ../images/Emo13.gif יערה, 16 וחצי מבאר שבע... השתלבות מהירהD:
א אלמוג מסיקה New member 12/10/08 #30 ברוך הבא! ../images/Emo24.gif אלמוג, 16, נתניה איך הכרת את היוזד? שיר אהוב כרגע? השתלבות מהירה ונעימה
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif אלמוג, 16, נתניה איך הכרת את היוזד? שיר אהוב כרגע? השתלבות מהירה ונעימה