חדש כאן,יש לי שאלות קטנות אליכם.

DMB12

New member
חדש כאן,יש לי שאלות קטנות אליכם.

קודם כל אני סיימתי לראות אתמול את העונה הראשונה ואני חייב להגיד שמאוד נהנתי, סדרה מעולה, מצחיקה ומגניבה... ורציתי לשאול אם הולכת לצאת עונה שניה? אם כן, אז מתי? כבר התחילו הצילומים? אה כמו כן רציתי לדעת איפה מצלמים את העונה? באיזה עיר באנגליה? תודה.

MayLuvsDoug

New member
ברוך הבא:)

יאיי בן! חחח סתם אממממ תהיה עונה שניה, אני לא יודעת מתי אבל אני יודעת שהתחילו כבר הצילומים.. ואני מניחה שבבריסטול אלא אם הם יעבירו את המיקום אבל לא נשמע לי הגיוני :) אני מיי וברוך הבא

1aDi1

New member
ברוך הבא:)))

וכן, כולנו פה בנות ;) אני עדי, בת 16 וחצי.

גבירותיי וגבירותיי, יש לנו פה בן ../images/Emo24.gif

אממ כמו שבטח כבר אמרו לפניי, העונה תעלה כנראה בינואר באנגליה ויקח כמה זמן שהיא תגיע אלינו
ברוך הבא, יערה , 15, מרמת השרון

Adi dolf

New member
../images/Emo210.gifיש כבר בן אחד! ליאל!

אבל כמו שסתיו כבר אמרה,חטפו אותו חייזרים.

Adi dolf

New member
../images/Emo210.gifברוך הבא!../images/Emo24.gif

הולכת לצאת עונה שניה,בינואר באנגליה,לא ידוע בדיוק מתי בישראל. התחילו הצילומים. מצלמים אותה בבריסטול ויהיה פרק אחד כמו הפרק שהיה ברוסיה,שיצלמו במקום אחר,לא יודעים עוד איפה.

DMB12

New member
תודה, מגניב, אני אחכה לינואר :)

זאת לא בדיוק רק סדרת בנות, אבל בסדר...

DMB12

New member
אז על מה בעצם יש לדבר כאן?

העונה נגמרה וניראה שזה מותיר פורום יבש,לא? אולי אני אציג את עצמי, עמר, בן 15 וחצי. מתופף ובכלל חולה על מוזיקה. נ.ב- תעשו טובה ותחתמו על העצומה הזאת , עצומה להבאת MUSE
לארץ. אולי הלהקה שאני הכי אוהב (ביחד עם רדיוהד בפיסגה)

DMB12

New member
ד"א, שיר מעולה מהפרק האחרון של

skins. wild world במקור של cat stevens

Shir Girl XD

New member
ברוך הבאה =]

וואי גם בן בפורום ועוד מתופף... כמה שנים? אופס.. שכחתי לומר היי אני שיר בת 15 מסתם מקום נידח בארץ מידי פעם הוא די נידח.. אבל אנחנו מנסות שהוא לא יהיה

DMB12

New member
אולי אנחנו מאותו המקום?

כי גם אני גר בחור, חור מוכר אבל יחסית. אני גר בעין הוד, זה יישוב באיזור של זכרון יעקב וחיפה.

Shir Girl XD

New member
האמת.. לא אני מחור שיותר קרוב להוד השרון

הייתי נראה לי פעם אחת שם חח יש לי חצי משפחה בזכרון אבל לא ענית כמה זמן אתה מתופף..?

DMB12

New member
אה מצטער, כמה זמן?

הרבה, כבר 6 שנים... אחח תופים תופים :)

למעלה