וואי איזה אדיר!! אחד הכלים... הטובים חח XP
D DMB12 New member 24/11/07 #24 רדיוהד../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif האלבום החדש פשוט מדהים!!!
רדיוהד../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif האלבום החדש פשוט מדהים!!!
D DMB12 New member 25/11/07 #26 מהאלבום החדש? מאוד קשה קשה להחליט, כי זה אלבום כלכך טוב, יש בו 10 שירים וכולם מעולים! אני חושב שכרגע אני הכי אוהב את Jigsaw Falling Into Place אבל באמת שכולם טובים.
מהאלבום החדש? מאוד קשה קשה להחליט, כי זה אלבום כלכך טוב, יש בו 10 שירים וכולם מעולים! אני חושב שכרגע אני הכי אוהב את Jigsaw Falling Into Place אבל באמת שכולם טובים.
M MayLuvsDoug New member 25/11/07 #27 מממ אני אישית לא חושבת שכוווווולם טובים נגיד videotape לא סיום כזה טוב לאלבום אמממ וכרגע אני הכי אוהבתתת אמממ 15 סטפ או רקונר לא החלטתי
מממ אני אישית לא חושבת שכוווווולם טובים נגיד videotape לא סיום כזה טוב לאלבום אמממ וכרגע אני הכי אוהבתתת אמממ 15 סטפ או רקונר לא החלטתי
M mikeys barking New member 28/11/07 #29 מתופף ../images/Emo10.gif כיף לך כשהייתי בערך בת 5 אמרתי לאמא שלי שאני רוצה ללמוד לנגן על תופים והיא אמרה לי "זה תופים, אין פה מה ללמוד" (ספק מצחיק, ספק רמס לי חלום ילדות ) בכל מקרה, ברוך הבא שחר, 16 ושבוע, מודיעין [יאי ] *הולכת לקרוא את התפוז המכני*
מתופף ../images/Emo10.gif כיף לך כשהייתי בערך בת 5 אמרתי לאמא שלי שאני רוצה ללמוד לנגן על תופים והיא אמרה לי "זה תופים, אין פה מה ללמוד" (ספק מצחיק, ספק רמס לי חלום ילדות ) בכל מקרה, ברוך הבא שחר, 16 ושבוע, מודיעין [יאי ] *הולכת לקרוא את התפוז המכני*