מה קרה לה? לפני שנתיים הייתי ברימון והיא צרחה על אחת המנקות אז ממה לא אהבתי אותה
W what3689 New member 22/3/05 #31 מה קרה לה? לפני שנתיים הייתי ברימון והיא צרחה על אחת המנקות אז ממה לא אהבתי אותה
C CrazyYoYo New member 22/3/05 #33 הא אמ אז אתה מדבר על שימחה כי השנה התחילה מנהלת חדשה וזה:$ טוב די מסן: [email protected] / מסרים לא נעים לי ;[
הא אמ אז אתה מדבר על שימחה כי השנה התחילה מנהלת חדשה וזה:$ טוב די מסן: [email protected] / מסרים לא נעים לי ;[
N Nitzan122 New member 20/3/05 #7 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
N Nitzan122 New member 21/3/05 #16 חחחחח../images/Emo98.gif../images/Emo8.gif זה באמת היה בצחוק... מצטערת אם חשבת שזה ברצינות.... בכל מקרה ברוך הבא
חחחחח../images/Emo98.gif../images/Emo8.gif זה באמת היה בצחוק... מצטערת אם חשבת שזה ברצינות.... בכל מקרה ברוך הבא
א א פ ר ת י ק New member 20/3/05 #11 הייי חןןןןןןןןןןן וי לאביו חןןןןןןןןןןןןן איט ויל בי אוקי חןןןןן למשנה התחרפנתי רייייצח
D dht160 New member 21/3/05 #14 חס ושלום. אנחנו סוקלים באבנים רק את אביעד כי זה כייף להתעלל בו. ברוך הבא. אני גיא. אנשים אומרים שאני מנהל הפורום. אני עוד לא מבין מה הם רוצים גיא
חס ושלום. אנחנו סוקלים באבנים רק את אביעד כי זה כייף להתעלל בו. ברוך הבא. אני גיא. אנשים אומרים שאני מנהל הפורום. אני עוד לא מבין מה הם רוצים גיא
D Danielushhhh New member 22/3/05 #29 מפגר! מה אתה פותח הודעה חדשה?! מישהו הרשה לך לפי דעתי אתה לא רצוי כאן בפורום סתם סתם חחח "מקווה שלא תסקלי אותי באבנים על כך בפתחתי הודעה חדשה" זה הצחיק אותי ברוכות
מפגר! מה אתה פותח הודעה חדשה?! מישהו הרשה לך לפי דעתי אתה לא רצוי כאן בפורום סתם סתם חחח "מקווה שלא תסקלי אותי באבנים על כך בפתחתי הודעה חדשה" זה הצחיק אותי ברוכות