T The Latest Plague New member 28/9/07 #56 את בגמנסיה, נכון?../images/Emo217.gif יש את יערה, היא אוהבת מוזיקה איכות. אני אכיר לך אותה מתישהו... זאת מישל אגב, החלפתי כינוי
את בגמנסיה, נכון?../images/Emo217.gif יש את יערה, היא אוהבת מוזיקה איכות. אני אכיר לך אותה מתישהו... זאת מישל אגב, החלפתי כינוי
H Handsome awkward New member 27/9/07 #23 ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif אני נוי, 16, *לא* מראשון.
M matanxmou New member 28/9/07 #31 אה דרך אגב, למי שרוצה לדעת אני בן 16, מראשון (שזה תנאי חובה פה לפי הרושם שקיבלתי חחחחח), כיתה י"א ו... זהו.
אה דרך אגב, למי שרוצה לדעת אני בן 16, מראשון (שזה תנאי חובה פה לפי הרושם שקיבלתי חחחחח), כיתה י"א ו... זהו.
S shiraz cohen New member 28/9/07 #40 ../images/Emo207.gif אפשר להצטרף? ../images/Emo3.gif שירז,14 וחצי, וגם אני [כן,כן] מראשון. לא ידעתי שיש פורום. [היי,שירי. ]
../images/Emo207.gif אפשר להצטרף? ../images/Emo3.gif שירז,14 וחצי, וגם אני [כן,כן] מראשון. לא ידעתי שיש פורום. [היי,שירי. ]
S S t o c k h o l m New member 28/9/07 #41 היי ברוכה הבאה!!!!../images/Emo140.gif וואוי די, זה כבר מלחיץ הראשל"צים ממש משתלטים על הפורום!!! בטח אם אי פעם נשעה מפגש נצטרך לעשות את זה בראשון!!!
היי ברוכה הבאה!!!!../images/Emo140.gif וואוי די, זה כבר מלחיץ הראשל"צים ממש משתלטים על הפורום!!! בטח אם אי פעם נשעה מפגש נצטרך לעשות את זה בראשון!!!