חדש פה

morswisa

New member
חדש פה

שלום לכולם , אני מור בן 15 וחצי אני חדש כאן בפורום את הבלאק אייד פיז התחלתי לשמוע עם אני לא טועה כלפני 3 שנים והם הלהקה הראשונה שאהבתי לפעמים היו קטעים שעברתי קצט למשהו אחר אבל תמיד חזרתי אליהם כרגע בבית יש לי את ההופעה שלהם והאלבומים שלהם וגם את האלבום של וויל אי אם [ סונגס אבוט גירלס] ואני רשום גם לאתר הרשמי שמה אני קצט יותר פעיל :) הלהקה הזאת שולטת , כרגע מחכה לאלבום של אפל די אפ ושל טאבו גם אמור לצאת אלבום חדש עוד חודש חודשיים ככה של וויל אי אמ ומייקל גקסון ועם אני לא טועה האלבום שלהם יוצא בסוף שנת 2008 [של כל הבלאק אייד פיז] יש לי הרגששה שהוא הולך להיות הצלחה טוב קצט חפרתי מקווה שיהיה כיף פה תעשו מפגשים שטויות :) מור

Cuttie Cat

New member
וואו ! חברים חברים הגיע בחור חדש!! חחחח

היייי ברוכה הבאה :) אני גילי בת 18.... מקווה שתשתלב מהר.. יהיה לך נורא מצחיק פה :)

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif הייתכן ? OO:

וולקאם, אני סתיו בת 15 [אללה תן כיףףףף !!!] מהוד השרון. אנג'ויייייייייייי

שאלום מור

אני דודי בן 14 וחצי, לא מהוד השרון. תהנה
* - *בנות הפורום הן צמחים מוגנים, נא לא לגעת.

HaDaRoSh

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

יאאא ברוך הבא
סוף סוף מישהו חדש חחחח אני הדר בת 19 מת"א
אממ מה הכינוי שלך באתר הרשמי שלהם?

morswisa

New member
nurxuhxv

nurxuhxv ותודה לכולם אני מקווה להיות פעיל מאוד כאן

AdiHamagnivaXD

New member
יפה שאתם מתגאים בזה|||||:

סתכלו על הפורום הזה, כל העמוד הראשי מלא בהודעות מסנג'ר ואולי 2 תגובות שקשורות באיזה אופן עקיף להרכב שהפורום אמור כביכול לדון בו.. ואתם מתפלאים למה אפחד לא דורך פה|:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif הכי שאוווווה, אפעם לא רצית

פורום לעצמך ? עדיף שיבואו מלא בנות גרופיות כאלה "שיווווווווווווווווווו טאבוווו אתתההה ככזהזהההה ממללךךךך תעעששהה לללייי ילללדיייםםם עםםםם שקקעייםםם בללחיייםםםם מממווושייי ממוווששלללמייםםם כמממווךךך"

AdiHamagnivaXD

New member
O________________________________ם

את רוצה פורום לעצמך? פתחי לך איזו קומונה|: בגלל שבאלך שיהיה לך פורום לעצמך אנשים שאוהבים את בלאק אייד פיז לא צריכים להתקע בלי מקום לדבר עליהם|: באים לפה ילדים כמוך למשל, שכל כך לא קשורים וההרכב הזה לא מעניין אותם בשייייייייטטט, ועושים פה מה שבא להם. ואז אנשים חדשים שמגיעים מבחוץ וההרכב הזה כן מעניין אותם באים להצטרף לפה, רואים את כל הספאם הזה והשיחות מסנג'ר , ומרגישים ממש לא קשורים. אז הם עוזבים.. קיצר, אני לא אתפלא אם יסגרו תפורום הזה בגללכםOם

Devils Pet

New member
את מגזימה, תירגעי.

נכון, הפורום לא כלכך קשור אבל אל תעשי מזה סיפור שלם.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif לא היה לי כוח לקרוא את הכל ><

אבל ג'י, את מגזימה.

Devils Pet

New member
את כן.

"קיצר, אני לא אתפלא אם יסגרו תפורום הזה בגללכםOם" סליחה באמת, אם לא היו השיחות האלה לא היה פורום, הוא פשוט היה לא פעיל (לא שהוא פעיל עכשיו)- ואז היו סוגרים אותו. אל תאשימי אותנו, אם את רוצה תפתחי נושאים שקשורים לBEP, ואל תשבי בצד ותתלונני על כולם. אני באמת חושב שזה גובל בחוצפה.

למעלה