חדש פה

Cuttie Cat

New member
תקשיבו חברה....

כבר דיברנו על זה כמה פעמים באמת על העניין של השיחות שלא כל כך קשורות לבלאק... שאפשר להעביר את כל זה למסנג'ר וצ'ט ומקומות אחרים בשביל שבאמת אנשים שנכנסים לפורום ירגישו שהם מגיעים לפורום בלאק אייד פיז גם אם הוא לא הכי מתפקד העיקר שהם ימצאו פה איזשהם חומרים על הלהקה ולא שיחות שלא קשורות אליה... בקיצור,אני אוהבת אותכם,אבל תתחשבו קצת :)

AdiHamagnivaXD

New member
להזכיר לך תשרשור שפתחתי לפני כמה זמן..

ואיכשהו מזה שפרגי אוליי בהריון הוא נהפך ללמה דודי או גל או ואטאבר לא מתחברים למסנג'ר.. אז תעשה טובה|:

HaDaRoSh

New member
טוב דיי ! ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

כאן נגמר הויכוח ! אוקי, אז כמה דברים... (סתיו תקראי את זה גם, אפילו שזה ארוך מדי בשבילך) דבר ראשון, אני יודעת שהפורום כבר כמעט ולא מתפקד כפורום בלאק אייד פיז. בעיקרון זה זמן לא טוב, ממש לא טוב. כבר הרבה זמן אין חומר חדש שלהם, אין תמונות חדשות שלהם ביחד, הופעות חדשות שלהם ביחד, בגלל זה זה קשה לשמור על הפורום כפורום בלאק אייד פיז. אני מקווה מאוד שהזמן הזה יגמר מהר. אני כולי תקווה שזה נכון שבסוף 2008 הם מוציאים אלבום חדש. שירים חדשים, קליפים חדשים, תמונות חדשות, זה יביא אנשים לפה, ואז סוף סוף נרגיש שוב את פורום 'הבלאק אייד פיז'. אני לא אומרת שבגלל שאין חומר חדש, צריך להפסיק לדבר עליהם וכו', אבל אני מבינה שזה קשה. תאמינו לי שאני מנסה ומחפשת דרכים להעיר את הפורום. אבל בואו נגיד ככה, לאף אחד לא אכפת. אם אני משרשרת תמונות חדשות, לאף אחד לא אכפת [אולי רק 2 אומרים תודה וזהו
], אם אני מנסה לעשות תחרות חדשה, לאף אחד לא אכפת, אם אני מספרת פה משהו חדש שקורה לאחד מחברי הלהקה, לאף אחד לא אכפת. אם אתם באמת רוצים שהפורום יחזור להיות מה שהוא היה, אתם צריכים לתרום קצת. חוץ מלהגיד שהפורום מת, שהפורום הוא כבר לא פורום בלאק אייד פיז, אתם יכולים גם לעזור, גם לעשות משהו. דבר שני, מאוד מפריע לי שאתם מחשיבים את הפורום כפורום אוף טופיק [מתקשר קצת למקודם]. אני מבינה אתכם שאתם כותבים פה וצוחקים, ולהגיד את האמת? גם אני נהנת מזה. זה מעיר את הפורום, מגבש, אבל מפה ועד לחשוב שהפורום הזה הוא אך ורק פורום של עניינים אישיים, בידור וכו' וכל מעריצה נוספת של הבלאק מיותרת? [ככה אני רואה את זה] קצת לא לעיניין. דבר שלישי, הפורום לא יסגר. אנשים, באמת חשוב לי שתנסו לעזור לי להרים את הפורום. אני יודעת שחצי פורום פה לא אוהב את הבלאק אייד פיז, ונשאר פה רק בגלל האנשים, אבל אני מבקשת מכם לא לפגוע בעצם קיומו של הפורום בלאק אייד פיז, אלא להפך, תעזרו לי. תודה

Devils Pet

New member
מחזק../images/Emo45.gif

את צודקת, קצת ירדנו מהפסים, אבל כמו שאמרת- אין כלכך דברים חדשים עכשיו. אני מצטער, ננסה להיות קצת יותר קשורים

הודעה די מיותרת, הדר.

סליחה כמובן אבל.. אלו די דברים ידועים, כשיש חומר חדש, אנשים מתעניינים, וכשאין, אז אין. כמובן שאין סיבה לסגור את הפורום, אבל את יודעת שאין פה כ"כ הרבה אנשים שהם אנשים שהם ממש חברי פורום, גם אם לא אומרים תודה, עדיין רואים את התמונות, לפעמים אנשים סתם עצלנים. זה כמובן לא פורום
אבל זה עדיף שיהיה פה קצת דברים אחרים מBEP, אם אין דברים חדשים על BEP.. וכמובן שBEP יהיה בעדיפות ראשונה לגבי כל העניינים של הפורום והכל, אבל זה לא נוגד ת'עובדה שאם לא נכתוב פה על נושאים אחרים הפורום באמת ימות..

HaDaRoSh

New member
זאת לא הכוונה דודי ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אין לי בעייה עם האוף. אמרתי אפילו שאני נהנת מזה. הקטע הוא שאנשים לא מתעניינים ולא תורמים כדי שהפורום יהיה פעיל יותר וקשור לבלאק אייד פיז. ואם זה ידוע, למה עדיין הפורום נראה ככה? קחו את עצמכם בידיים
באמת. אני לא פה 24 שעות לשמר על הפורום ובטח שאני לא פה כדי להזרים כל יום מלא הודעות חדשות כדי שהפורום יגיב. אתם פה גם...

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ארוך מדי בשבילי ? חחחחחחחח

סורי אבל זה הצחיק אותי. אניוואי בכל פורום יש עליות ומורדות .. ניתן לך דוגמא, נגיד פורום "האי" שאני קוראת שם, כל יום היה את השרשור פרק היומי וכולם היו מגיבים לשם אחרי שהיה נגמר הפרק והיה מוצףףףףףףף. אבל כשהתוכנית יצאה לפגרה של חודש אז זה נהפך למין פורום אוף-טופיק כזה כי לא היה כ''כ על מה לדבר, מדי פעם שמו תמונות חדשות של החצי השני של העונה וכאלה. ועכשיו אחרי שנגמר האי אז הפורום עדיין פעיל אבל כמו כאן, יותר אוף-אופיקים ופחות דיבורים על הסידרה. אז כשיהיו דברים חדשים על הבלאקאיידפיז [דיסק, הופעה, וואטאבר] אני בטוחה שיהיה פה שונה. בינתיים ? עדיף שישאר פורום אוף טופיק מאשר פורום כזה נטוש כזה עם הדברים המתגלגלים האלה .. נו .. האבק הזה שיש במדבר או וואטאבר שתמיד רואים במערבונים ><

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

סתיו אני מחבבת אותך כל יום יותר, "עליות ומורדות" חחחחח לא מתאים לך. אממ כן, אמרתי ואני אגיד שוב, האוף טופיק בפורום לא מפריע לי. מה שכן מפריע לי שאתם שוכחים שזה פורום בלאק אייד פיז. הפורום עכשיו הוא פורום אוף עם קצת טעימות של הבלאק. מדי פעם אפשר להזכיר אותם פה קצת לא? כאילו, אני מבקשת מכם לתרום קצת ולמשל לעשות כל מיני משחקים שקשורים אליהם וכל מה שעולה לכם לראש. רק אל תשכחו שזה פורום בלאק אייד פיז. ובבקשה אל תריבו על הדברים האלה.

Cuttie Cat

New member
צודקת... כולכם צודקים...

כזכור לכם נגיד לפני שתי ההופעות וכאלה כל מי שנכנס לפורום כאילו מי שלא ותיק פה וכאלה מצא פה את כל המידע שהוא היה צריך כי התעסקנו בעיקר אך ורק בהופעות.... או בקליפים וכאלה.. לאדעת,אם למישהו יש כח וזמן שיביא לפה קצת חומר מהאתר הרשמי של הבלאק תמיד יש שם משהו... אני גם חושבת שאופ טופיק זה סבבה פשוט חוששת שזה קצת מבריח אנשים שבאים לקרוא פה =/

למעלה