טוב דיי ! ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif
כאן נגמר הויכוח ! אוקי, אז כמה דברים... (סתיו תקראי את זה גם, אפילו שזה ארוך מדי בשבילך) דבר ראשון, אני יודעת שהפורום כבר כמעט ולא מתפקד כפורום בלאק אייד פיז. בעיקרון זה זמן לא טוב, ממש לא טוב. כבר הרבה זמן אין חומר חדש שלהם, אין תמונות חדשות שלהם ביחד, הופעות חדשות שלהם ביחד, בגלל זה זה קשה לשמור על הפורום כפורום בלאק אייד פיז. אני מקווה מאוד שהזמן הזה יגמר מהר. אני כולי תקווה שזה נכון שבסוף 2008 הם מוציאים אלבום חדש. שירים חדשים, קליפים חדשים, תמונות חדשות, זה יביא אנשים לפה, ואז סוף סוף נרגיש שוב את פורום 'הבלאק אייד פיז'. אני לא אומרת שבגלל שאין חומר חדש, צריך להפסיק לדבר עליהם וכו', אבל אני מבינה שזה קשה. תאמינו לי שאני מנסה ומחפשת דרכים להעיר את הפורום. אבל בואו נגיד ככה,
לאף אחד לא אכפת. אם אני משרשרת תמונות חדשות, לאף אחד לא אכפת [אולי רק 2 אומרים תודה וזהו
], אם אני מנסה לעשות תחרות חדשה, לאף אחד לא אכפת, אם אני מספרת פה משהו חדש שקורה לאחד מחברי הלהקה, לאף אחד לא אכפת. אם אתם באמת רוצים שהפורום יחזור להיות מה שהוא היה, אתם צריכים לתרום קצת. חוץ מלהגיד שהפורום מת, שהפורום הוא כבר לא פורום בלאק אייד פיז, אתם יכולים גם לעזור, גם לעשות משהו. דבר שני, מאוד מפריע לי שאתם מחשיבים את הפורום כפורום אוף טופיק [מתקשר קצת למקודם]. אני מבינה אתכם שאתם כותבים פה וצוחקים, ולהגיד את האמת? גם אני נהנת מזה. זה מעיר את הפורום, מגבש, אבל מפה ועד לחשוב שהפורום הזה הוא אך ורק פורום של עניינים אישיים, בידור וכו' וכל מעריצה נוספת של הבלאק מיותרת? [ככה אני רואה את זה] קצת לא לעיניין. דבר שלישי, הפורום לא יסגר. אנשים, באמת חשוב לי שתנסו לעזור לי להרים את הפורום. אני יודעת שחצי פורום פה לא אוהב את הבלאק אייד פיז, ונשאר פה רק בגלל האנשים, אבל אני מבקשת מכם לא לפגוע בעצם קיומו של הפורום בלאק אייד פיז, אלא להפך, תעזרו לי. תודה