אמרתי לך בן כמה אני... ושלומי עוד מעט בגילי.. אני 18...
O Omermetalol New member 20/5/06 #41 שאלה טיפשית... למה החלון שלי בדף הראשי של הפורום נהיה מקובץ כזה?..(אני לא ממש מבין איך זה הולך בתפוז) תודה
שאלה טיפשית... למה החלון שלי בדף הראשי של הפורום נהיה מקובץ כזה?..(אני לא ממש מבין איך זה הולך בתפוז) תודה
T the disposable hero New member 21/5/06 #44 מעל 36 תגובות... כדי ששרשור אחד לא יתפוס הרבה מקום בדף של הפורום, הוא הופך להיות כזה שצריך להיכנס אליו... "מקובץ כזה" הבנתי נכון ת'שאלה???
מעל 36 תגובות... כדי ששרשור אחד לא יתפוס הרבה מקום בדף של הפורום, הוא הופך להיות כזה שצריך להיכנס אליו... "מקובץ כזה" הבנתי נכון ת'שאלה???
K Kfiriboy New member 21/5/06 #45 35*** ועומר, אתה יכול ללכת לפס הכתום בראש הפורום ולשנות את "אופן הצפייה"
J JumpInTheFire New member 21/5/06 #48 ../images/Emo128.gifלשניכם אתם יכולים לקבוע את כמות ההודעות שיצטמצמו להודעה הזאת ואפשר גם לקבוע שהחלון לא יתכווץ בכלל ואפשר גם לקבוע שהוא יתכווץ בכל שירשור... תלוי מה בוחרים..
../images/Emo128.gifלשניכם אתם יכולים לקבוע את כמות ההודעות שיצטמצמו להודעה הזאת ואפשר גם לקבוע שהחלון לא יתכווץ בכלל ואפשר גם לקבוע שהוא יתכווץ בכל שירשור... תלוי מה בוחרים..
J JumpInTheFire New member 21/5/06 #53 אוףףף קרציה!!! לא יכלתי לכתוב 'תסתכלי 2 הודעות למעלה'?!?! עד שנפתח הקישור... ואופן הצפיה לא קשור למס' ההודעות
אוףףף קרציה!!! לא יכלתי לכתוב 'תסתכלי 2 הודעות למעלה'?!?! עד שנפתח הקישור... ואופן הצפיה לא קשור למס' ההודעות
J JumpInTheFire New member 21/5/06 #46 ברוך הבא!!../images/Emo24.gif אני שיר, עוד מעט בת 15 מכפר סבא תהנה פה שבוע טוב ולילה טוב (זאת הפעם השלישית שאני חוזרת על זה היום )
ברוך הבא!!../images/Emo24.gif אני שיר, עוד מעט בת 15 מכפר סבא תהנה פה שבוע טוב ולילה טוב (זאת הפעם השלישית שאני חוזרת על זה היום )
J JumpInTheFire New member 21/5/06 #58 ../images/Emo140.gif שמע... שאתה רוצה להגיב להודעה מסויימת אתה צריך ללחוץ על הוספת תגובה שבאותה ההודעה.. לא בהודעה הראשית של השרשור..
../images/Emo140.gif שמע... שאתה רוצה להגיב להודעה מסויימת אתה צריך ללחוץ על הוספת תגובה שבאותה ההודעה.. לא בהודעה הראשית של השרשור..
G gurke New member 21/5/06 #55 ברוך הבא! תהנה בפורום! הבנתי שאתה אוהב דרים ת'יאטר, סחטיין! אני גור , 14 וחצי מתל אביב