חדש פה...

Super Alonit

New member
../images/Emo31.gif אני נגד!

וטוב שג'ים לא העיר על זה כי יותר קשה לי לצאת נגד שניכם. בחייך, מסכן הבנאדם, רק הגיע ופוסלים אותו כי הוא אוהב מוזיקה של שחורים. (אני אפילו לא יודעת אם את פוסלת אותו כי זה מוזיקה של שחורים או כי המוזיקה עצמה לא משהו)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תומך ב100%, אם הבנאדם שומע חרא של מוזיקה הוא פסול!!!!!!! תודה ענבר, תודה!!

את מודעת לזה שזה חצי בצחוק, כן?

אני מסתובב עם פותינקה למרות שהוא שומע חרא של מוזיקה.. (
) חוץ מזה, את בכלל לא מכירה אותי, אנשים שאני לא מסתדר איתם מבחינה מוזיקלית, קשה לי מאוד מאוד להסתדר איתם בכללי, ואין מה לעשות, 80% מהחיים שלי כרגע ותמיד זה מוזיקה, ואם יש בנאדם שאני לא מסתדר איתו מהבחינה הזו, כנראה שלא אסתדר. אז לפני שאת קופצת להגיד שאני חרא של בנאדם, אולי כדאי שתכירי אותי לפני, אני מבין את ענבר כי אצלי זה דומה, אולי הסיבות שונות, אבל ככה זה. ולפי דעתי מה שעשית, להגיד 'איכס' על משהו שאפילו לא שאלת מהו או מאיפה הוא בא, זה הרבה יותר איכס, אז יצאת יותר מגעילה ממני.

ועוד דבר -

אני וענבר לא אומרים שהבנאדם הוא חרא של בנאדם כי הוא שומע מוזיקה גרועה, פשוט (אני לפחות) יודעים שלא נסתדר איתו מי יודע מה. אבל את תמיד קופצת לשפוט, אז אין מה לעשות..

Super Alonit

New member
~מתאוששת~

אני קפצתי לשפוט? הבנאדם שומע חרא של מוזיקה וישר פסלתם אותו ואני קופצת לשפוט? וכדי שלא תגיד שאתם פוסלים רק את המוזיקה, אני אצטט את ענבר: "לפסול אנשים על רקע שטחי לחלוטין", ואתה הסכמת עם זה. אז קודם כל, אל תגיד שאני קופצת לשפוט. שנית, מי אומר ששפטתי? מי אמר שאתה חרא בנאדם? כולה אמרתי 'איכס', ות'אמת שזה היה בצחוק, כי זה עשה לי אסוציאציות למה שאז כתבת לאביעד. זה שאני לא מסכימה איתך (ובמקרה הזה אני מאוד לא מסכימה איתך), לא אומר שאני אתחיל לקרוא לך חרא של בנאדם או בנאדם מגעיל ואשפוט אותך. אבל איך שאתה כבר הספקת לנתח את האופי שלי לפי ה'איכס' הזה, זה היה ממש לא נחמד. כל ההתגוננות והתקיפה הזאת לא היו במקום... זה היה די מוגזם. אבל אם ה'איכס' הזה הוציא אותי כל כך מגעילה, או אם זה פגע בך בצורה כלשהי, אני מצטערת.

את קופצת לשפוט אותנו.. כן, זה מה שעשית.

דבר שני, הסברתי לך למה (לפחות אני) עושים את זה, אז את יכולה לחשוב מה שאת רוצה.

Super Alonit

New member
אוקיי ג'ים,

איפה בדיוק שפטתי אותך? תראה לי את זה ואני סותמת את הפה. והסברת שאתה שופט רק את הטעם המוזיקלי של הבנאדם וכו' רק אח"כ, ככה שמה שכתבתי לא היה תקף בנוגע לזה. אני כתבתי 'איכס' על הפסילה של הבנאדם, כי זה מה שהבנתי מההודעות שלכם לפני שהסברת את עצמך, ובכל מקרה אמרתי לך שזה היה בצחוק והתנצלתי, אז מה יש לך קיבינימט?

The Cat Woman

New member
יופי, אני שמחה שסיימתם את זה...

אלונה, זה לא ברצינות. זה בדיוק כמו העניין עם האתיופים... ות'כלס ג'ים צודק, אני לא אסתדר עם בנאדם חסר טעם במוזיקה כי המוזיקה תופסת חלק ניכר מהחיים שלי (למרות שאין לי להקה או משהו) אני לא יכולה להסתדר עם אנשים שלא מזדהים עם הטעם שלי במוזיקה אפילו בקצת.

חחחחחח קצת, אבל בלי קשר

הוא שרשר להודעה שלי, אז נפתח שרשור מהודעה שלי.. אז השרשור הוא שלי. סולחת לי?

למעלה