חדש פה!

ahbarfilez

New member
חדש פה!

שלום לכולם - מקווה שזה מקובל לפתוח שרשור כזה פה. אני יונתן, בן 17 וחצי מכרמיאל. ברשימת המוזיקה שלי מככבים: Opeth Dream Theater Porcupine Tree Pain Of Salvation Muse Katatonia Blackfield Camel Orphaned Land Riverside Deep Purple Pink FLoyd Lamb Of God Anathema Slayer Pantera Nevermore King Crimson Metallica ועוד ועוד... לפי דעתי סטיבן ווילסון בחור מוכשר מאד.. והחיבור בינו לבין אביב גפן מוצלח אף הוא. מחכה לאלבום החדש שיפיק וילסון ל-Orphaned Land - הוא צריך להיות מעולה לפי הציפיות [למרות השם המגוחך - ORwarriOR] מקווה להשתלב.

InnocenceLost

New member
אהלן:)

אריאלה בת עודמעט17 מחיפה אחלה טעם במוזיקה ואורפנד לנד בכלל... כל הכבוד :) ויש משמעות מאחורי השם של האלבום החדש שלהם

Benn Is Kane

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

בן ג'יני, 18 מחיפה. הכל טוב ויפה, עד שזה מגיע ל-Lamb of God.... ו-Slayer... אוי ויי זמיר.... אבל זה הטעם שלך... מי אני שאגיד לך מה לשמוע... השתלבות מהירה והתמכרות נעימה
.

ahbarfilez

New member
חח תודה לך

אבל חבל שאתה פוסל מטאל על הסף.. אמנם אני לא חובב של דת' מטאל ובטח שלא דת' ברוטאלי, אבל יש הרבה להקות מטאל קיצוני שאם תלמד להקשיב נכון תדע איך להנות מהן - וסלייר ולאמד אוף גוד הן בהחלט שתי דוגמאות טובות - כמו גם Dark Tranquility ו-Strapping Young Lad. תודה בכל אופן ויום טוב.

Benn Is Kane

New member
ממש לא פוסל מטאל על הסף..

אבל Slayer פשוט גרועים, ו-Lamb of God גם נוראים....

Apoca1ypse

New member
LoG בנאלים באיזשהו מובן, אבל החדש שלהם נפלא

לדעתי לפחות אני מוכן להקשיב בלי סוף לredneck... ובקשר לSYL אפשר להרחיב יותר מדי לגבי Devin Townsend המדהים שגם השתתף במשוואה האנושית של איירון מלהקות כאלה קשה להתעלם, חבל לפסול רק בגלל סימן היכר אחד למרות שלדעתי ברוטל דת' זה חרא של סוסים

handlessman

New member
התחלתי לשמוע את אורפנד... נחמדים

נחמד השילוב של האלמנטים היהודיים והמקרא... למרות שזה קצת מזכיר לי את שיעורי מוזיקה אתנית במגמה... לא שזה קשה יש לי בזה 100, סתם מקצוע חופר לפעמים... מאוד יפה איך שאירגנו את Mabool, גם השירים מתחברים אחד לשני וגם יש עלילה שמתפתחת בין שיר לשיר, בעיקר בחצי השני של האלבום

InnocenceLost

New member
כל הכבוד!

כששמעתי את norra el norra בפעם הראשונה לא שמתי לב ממש לליריקס ואהבתי את הסאונד, כשהקשבתי בפעם השניה אני כזה: ממממממ.................. נשמע קצת........ תנכי בחיים לא חשבתי שאני אתחבר לסגנון מוזיקה שכולל בתוכו דת אני באה מסגנון שונה לגמרי אבל התאהבתי בהם חזק :) קדימממה דיסק חדש, הופעות, ויהיה שמח!!

handlessman

New member
אם נתחיל פה להגיד מזל טוב לכל אחד שמתחיל

לשמוע להקה חדשה, יהיו יותר מדי הודעות... ובסוף מישהו יבכה! חח טוב הגזמתי

Apoca1ypse

New member
תנכי :p ?

קצת ידוע שזה מזמור, הם באמת אחלה למרות שקעקועים קצצצצצצת נוגדים את זה הקלידים לקראת הסוף בגרסה של האלבום ולא המקוצרת ביוטיוב זה אחד ה-קטעים שלהם, יפהפה

handlessman

New member
מקראי, איך שתקרא לזה

זה שילוב של אלמנטים דתיים ופסוקים מהתנ"ך, וקצת מוזיקה מזרחית... בגלל הדבר השני גם אוהבים אותם במלא ארצות ערב

handlessman

New member
שווה בטח ללכת להופעה שלהם מתישהו...

הסתכלתי באתר, בזמן הקרוב אין, רק בארצות אחרות... בדקתי גם אם יש להם איזה פורום או קומונה, ויש 2 קומונות - רשום שהן פעילות, אבל לא היו שם הודעות כבר חודשים

Benn Is Kane

New member
אורפנד לנד?

יש להם פורום רשמי בהיידפארק, ששם מעדכנים על בסיס קבוע. קובי אמר שהם כנראה יחזרו להופעה אחת באוגוסט בארץ, ואז ישבו על האלבום החדש שאמור לצאת בסוף 2007/תחילת 2008 (הימור שלי: פברואר 2008).

למעלה