אוך עוד הרבה זמן ומקווה מאוד מאוד להופעה באוגוסט הגיע הזמן
M Musedol New member 29/5/07 #5 ברוך הבא, השתלבות מהירה../images/Emo13.gif אני דור בת 16 מהמרכז [טכנית, אם אני 16 ואוטוטו 3 חודשים זה יכול להפוך לחצי?]. וואלק, רק שלא תכיר את מי שאני מכירה מכרמיאל.. יומקסים! שיהיה בהצלחה בבגרות!
ברוך הבא, השתלבות מהירה../images/Emo13.gif אני דור בת 16 מהמרכז [טכנית, אם אני 16 ואוטוטו 3 חודשים זה יכול להפוך לחצי?]. וואלק, רק שלא תכיר את מי שאני מכירה מכרמיאל.. יומקסים! שיהיה בהצלחה בבגרות!
A ahbarfilez New member 29/5/07 #6 איזה בגרות ../images/Emo6.gif מותק, סיימתי בית ספר שנה שעברה. [די, אין לי כוח לשאלות האלה.. פשוט תעזבו את זה.] ולמה את לא רוצה שאני יכיר את האנשים שאת מכירה מכרמיאל?
איזה בגרות ../images/Emo6.gif מותק, סיימתי בית ספר שנה שעברה. [די, אין לי כוח לשאלות האלה.. פשוט תעזבו את זה.] ולמה את לא רוצה שאני יכיר את האנשים שאת מכירה מכרמיאל?
Y You know im right New member 29/5/07 #9 ברוך הבא ../images/Emo13.gif אני חגי, בן 18 מאשדוד. יש לך טעם טוב במוזיקה. השתלבות נעימה
H handlessman New member 29/5/07 #10 כמו תמיד באיחור קצת... אני עמרי בן 16 מהמרכז. באמת יש לך טעם טוב... מתוך מה שאני מכיר ברשימה
L LightbuIb sun New member 29/5/07 #14 ברוך הבא תכלס שם מוזר. ORwarriOr.... במיוחד שזה בא אחרי שמות כמו "מבול", "סהרה" ו-"אל נורא אלילה"
I InnocenceLost New member 29/5/07 #19 מממ כן כן זה נשמע כמו סרט פנטזיה דמיוני אבללל... אל נא לשפוט אל פי השם חכו לאלבום
H handlessman New member 30/5/07 #24 אז עזבו רגע את רמת המגוחכות של זה... כולם מסכימים עם הדעה שלי שזה שילוב של עברית ואנגלית, שהכוונה הכללית היא "לוחם האור"?
אז עזבו רגע את רמת המגוחכות של זה... כולם מסכימים עם הדעה שלי שזה שילוב של עברית ואנגלית, שהכוונה הכללית היא "לוחם האור"?
A ahbarfilez New member 30/5/07 #35 ראיתי את הדיון הזה. ואת האמת שזו פשוט פלצנות מצידם לפרסם את הקונספט בפורום ולהסביר על זה. איזה חננות