חדש-רשימת חברי הפורום

Another Girl

New member
חדש-רשימת חברי הפורום

בעזרתו האדיבה מאוד מאוד של דן
(שאגב אתה צריך למלא עוד כמה פרטים ששיניתי,שים לב) נוסדה לנו רשימת חברי הפורום. הרשימה מופיעה במדור המאמרים ותופיע גם בטאגליינס, וכפי שאתם רואים היא עדיין לא הכי מאורגנת,אבל זה בתהליכים(זה מה שקורה כשעובדים עם HTML,או לפחות מנסים
)וייתכנו שינויים בהמשך. מי שרוצה להופיע ברשימה(מקווה שכולכם רוצים
) נא לעשות "קופי פייסט" לפרטים הבאים ולמלא אותם בשרשור הזה,גם אם אין לכם את כל הפרטים הנ"ל או שאתם לא רוצים למסור חלק מהם. כינוי: שם: תאריך לידה: עיר מגורים: אלבום אהוב: ביטל אהוב: אי מייל: ICQ/Messenger:

דיתוּש

New member
../images/Emo13.gif

כינוי: דיתוש, ג'ודית, ג'וד (Hey Jude)
שם: יהודית
תאריך לידה: 15/5
עיר מגורים: ירושלים
אלבום אהוב: Abbey Road
ביטל אהוב: ג'ון לנון
אי מייל: / ICQ/Messenger
: 290690965

אלרוס

New member
אני

כיוני: אלרוס שם:ליאור דורון תאריך לידה: 3.11.89 (עוד 5 ימים) עיר מגורים: זכרון יעקב (עכשיו יש לנו רוב) אלבום אהוב: אביי רואד ביטל אהוב: פול מקרטני דואל: [email protected] דרך אגב, אמרו כרוכית אין איציק או מסנג'ר

אני...

כינוי: מ ק ר ט נ י שם: חסוי. תאריך לידה: חסוי. עיר מגורים: חסוי. אלבום אהוב: אביי רוד ביטל אהוב: פול מקרטני אי מייל: [email protected] ICQ: אין...

Miss CB

New member
גמני רוצה ../images/Emo13.gif

כינוי: סיבי שם: טלי תאריך לידה: 11.10.88 עיר מגורים: רעננה אלבום אהוב: אבי רוד ביטל אהוב: ג'ורג' אי מייל: חסוי... ICQ: 78139755 (אין מסנג'ר)

אני עם העדר....

כינוי: סינתיה לנון שם: עינב תאריך לידה: 15.2.1980 עיר מגורים: חסוי. אלבום אהוב: אבבי רואד. ביטל אהוב: בעלי. (ג'ון לכל הבורים). אי מייל: חסוי ICQ/Messenger: חסוי.

i love lucy

New member
גם אני

כינוי: לוסי שם: מיכל עיר מגורים: איזה מקום בישראל אלבום אהוב: האלבום הלבן ביטל אהוב: פול מקרטני

מקורי?

כינוי: physical graffiti שם:שי תאריך לידה: 3.10.89 עיר מגורים: ראש העין אלבום אהוב: Abby Road ביטל אהוב: ג'ון

tin ker bell

New member
אני... ../images/Emo15.gif

כינוי: טינקרבל שם: מרין תאריך לידה: 12.7 עיר מגורים: איפושהו בין חיפה לתל-אביב אלבום אהוב: אממ כולם!
ביטל אהוב: ג'ורג' האריסון
אי מייל: [email protected] ICQ/Messenger: 203552769 והמסנג'ר זה האימייל שלמעלה

Siriusnip

New member
אהההמ, עידכונים...../images/Emo15.gif

קודם כל סחטן על השיפורים שהצלחת לעשות מהטבלה הקטנה שהבאתי לך... עכשיו הפרטים שלי... אי מייל: [email protected] אי סי קיו: 151792755 שלחי לי את קובץ הוורד המעודכן שעשית, אני אתקן לך כמה דברים... כמו למשל את השטויות שכתובות למעלה. ולמה אני מודגש?

ביטלמן

New member
הפרטים שלי:

כינוי:ביטלמן שם:נדב אלבום אהוב: (כמו כולם) אבי רואד שיר אהוב: (כרגע) here there and everywere

The Mad Hatter

New member
אני --->

כינוי: the mad hatter שם: ליאת תאריך לידה-כ"ו אב התשמ"ז 21/8/87 עיר מגורים: רמת-גן אלבום אהוב: abbey road |צפויה| ביטל אהוב: ג'ורג' אימייל[email protected] ICQ-102356323

אלרוס

New member
אצל כולם שכחתם להכניס כינוי

מה שיוצר שכל פרט יהי בקטגוריה שלפניה

אלרוס

New member
חוץ משני דברים

1.ממתי הכינוי שלי הוא ליאור? ההכינוי שלי הוא אלרוס, או מר אלרוס יקירי במקרה של מ ק ר ט נ י 2. אני מציע שבשם של מ ק ר ט נ י תכתבי סר פול, בעיר מגורים תכתבי מקה (והמבין יבין) ובתאריך לידה תכתבי שהוא נולד בדיוק באותו תאריך של פולקערס.

דקלה9

New member
הנה אני

כינוי: דקלה9 שם:דקלה מינטוס תאריך לידה: 12.07.81 עיר מגורים: חיפה אלבום אהוב: Abbey Road ביטל אהוב: כולם!!! אי מייל: [email protected] ICQ/Messenger:

אני...

כינוי:ברווז גומי (או עוזה, אם זה תלוי במקרטני...) שם:בר תאריך לידה: עיר מגורים:כפר-סבא אלבום אהוב:אבי רואד, כרגע... ביטל אהוב:פול!!! אי מייל: ICQ/Messenger:214592294

גויבות זה לא דבר טפשי.:-B../images/Emo72.gif

טוב, קבלו: כינוי:דותן, לאורנה שם:נופר תאריך לידה:25.11.90 (קטינה הא?) עיר מגורים:שהם אלבום אהוב:מגי'קל מיוסטרי ואבי רואד ביטל אהוב:פול מקרטני
אימייל:[email protected] מסנג'ר:כמו הכתובת אימייל שלי

למעלה