חדש-רשימת חברי הפורום

מאור 87

New member
אני..

ומצטער שלא הייתי פה לאחרונה, אבל הייתי בצפון..
אוקיי, ולפרטים.. כינוי: מאור 87 שם: מאור תאריך לידה: 18.10.87 עיר מגורים: איזור השרון..
אלבום אהוב: אפשר "Beatles 1" למרות שהוא לא אלבום
אם לא אז sgt.. ביטל אהוב: אפשר את יוקו
חחחח.. סתם.. ג'ורג' כמובן.. אי מייל: - ICQ/Messenger: -

SmallVille Girl

New member
me../images/Emo86.gif

כנל לא הייתי פה בקושי בגלל מבחנים מעצבנים ! (בעיקר מבחן לשון ) כינוי : smallville girl שם : מיטל תאריך לידה : 1.6.88 עיר מגורים : הוד השרון אלבום אהוב : sgt ....... והאלבום הלבן! ביטל אהוב : פולללללללללללללללללללל
אייסי: 200083429

היי!מזמן לא ביקרתי פה

כינוי:כדורסלים לאבדון שם:ליטל תאריך לידה:29.07.87 עיר מגורים:התנחלות ליד ירושלים(יום יבוא ונהיה עיר!) ביטל אהוב:מתלבטת בין ג'ון לרינגו אייסיקיו-177596061

היזהרו לכם!

העמותה תנקום את נקמתה בכל מי שלא בעד רינגו... וכל הכבוד לך כדורסלנית!

מעניין...

אני לא יודעת מה יותר מדאיג: ההתלבטות בין ג'ון לרינגו (כאילו דה?), או ההתגוררות בהתנחלות. נו מילא. העיקר שהבחירות הסופיות יהיו הנכונות.

John LennonS

New member
למרות שאני כבר לא נמצא כמעט..

כינוי: John LennonS תאריך לידה: 11.7.84 שם: שחר ישוב: ת"א אלבום אהוב: קשה לבחור אחד אבל אם צריך אז A Hard Day`s Night

אני אני אניייי בתור!!!!

מאיה 17.06.85 אשדוד אבי רואד ג'ורג' וגם אני מאוד אוהבת גרעינים שחורים אכלתי איזה קילו עכשיו

גרמה

New member
דד זיא לופ

כינוי: גרמה במקומות אחרים paul is dead שם: בפעם אחרת תאריך לידה: 11.11 עיר מגורים: חיפה אלבום אהוב: כל פעם אחד אחר ביטל אהוב: כל פעם אחד אחר אי מייל: ICQ/Messenger : 77506131

קיי

כינוי: יוסטשיה ויי שם: עדי תאריך לידה: 1988 עיר מגורים: בדרם הארץ אלבום אהוב: מג'יקל, לבן, סרג'נט, ראבר סול, ריוולור, אבי רואד...
ביטל אהוב: פולי. לא, ג'וני. סליחה, מר ריצ'רד סטארקי. אופפס, ג'ורג' המצונן מכולם! אוךךך קשה לי להחליט.... אפשר לקבל ארבעה במחיר של אחד? :p אי מייל: חסוי ICQ/Messenger: המממ..... מדי פעם בת דודה שלי משתלטת לי עליו... עזבו זה מסובך.... אבל - 193339048

למעלה