חדש 3> אני חדש... אייל בן 14 מחולון =] זה אני ..
® ®NuLy® New member 9/11/05 #2 אייילל חחח מכירה מפורום ג"ש וראיתי אותך כמה פעמים במפגשי פורום.. אבל אתה בטח לא זוכר אותי בכל מקרה אני גלי בת 15 מאזור ירושלים
אייילל חחח מכירה מפורום ג"ש וראיתי אותך כמה פעמים במפגשי פורום.. אבל אתה בטח לא זוכר אותי בכל מקרה אני גלי בת 15 מאזור ירושלים
B below the bed New member 9/11/05 #4 האמ תעלי תמונה אולי אני אזכר3> אגב. ה- 3> זה הסמיילי המאומץ שלי =]
C crazy cottage New member 9/11/05 #7 שאלום../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif אני קרן/קוטג' או מה שתרצה.. 15 ממודיעין
M magim New member 9/11/05 #8 omg ממה שראיתי עד עכשיו אתה ממש חמוד ברוך הבא ונ.ב - 3> את לא יכולה לאמץ אותו כי כל בן אדם נורמלי משתמש בו
omg ממה שראיתי עד עכשיו אתה ממש חמוד ברוך הבא ונ.ב - 3> את לא יכולה לאמץ אותו כי כל בן אדם נורמלי משתמש בו
B below the bed New member 9/11/05 #9 הוא שלי =[ אל תבאסי אותי 3> האמ . אני אייל או בסטר איך שתרצו ... שומע הכל . באמת הכל . כמובן שמתמקד באימו והארדקור... האממ . אוהב חיות מאוד=] סרטים מצויירים =] מנגן=] מצייר=] אוהב מאוד לצלם ולעצב ... והאממ.. זהו =] תודה על התגובה של התמונה=]
הוא שלי =[ אל תבאסי אותי 3> האמ . אני אייל או בסטר איך שתרצו ... שומע הכל . באמת הכל . כמובן שמתמקד באימו והארדקור... האממ . אוהב חיות מאוד=] סרטים מצויירים =] מנגן=] מצייר=] אוהב מאוד לצלם ולעצב ... והאממ.. זהו =] תודה על התגובה של התמונה=]
M magim New member 9/11/05 #12 קיצר לפי דעתי אתה אדם מושלם(OMG אני נשמע כמו פאקצה) ואנשים אם SIDE LIP עושים לי את זה
M magim New member 11/11/05 #41 צודק אבל בגלל מחמאות כמו "איזה חמוד" "והייתי עושה אותו" אנשים חושבים שאני בת..... אתה דוגמה טובה לכך
D Dirtbag New member 9/11/05 #10 שלום שלום :> ../images/Emo62.gif אני אחת מאלף הקרן פה. אבלאבל אני רגילה שקוראים לי דירטבאג בכלל P: . השתלבות נעימה, או משו :>>.
שלום שלום :> ../images/Emo62.gif אני אחת מאלף הקרן פה. אבלאבל אני רגילה שקוראים לי דירטבאג בכלל P: . השתלבות נעימה, או משו :>>.
L Love Bem New member 9/11/05 #14 אני מכירה אותך!!! יש לך נעליים חושניות!!! יש לך גם שין אדיר! לא ידעתי את אוהב את McR יפה.. אז קיצר אני אימי ואני בת 16 שהיה.... LOL
אני מכירה אותך!!! יש לך נעליים חושניות!!! יש לך גם שין אדיר! לא ידעתי את אוהב את McR יפה.. אז קיצר אני אימי ואני בת 16 שהיה.... LOL
B Blue Puding New member 9/11/05 #17 אייל!../images/Emo9.gif הו אני מכירה אותך מפורום סימפל פלאן אבל אני ממש ממש ממש בטוחה שאין לי שמץ מי אני בכל מקרה.. טלכ/טלק..מה שבא לך..14 וחצי.. have fun
אייל!../images/Emo9.gif הו אני מכירה אותך מפורום סימפל פלאן אבל אני ממש ממש ממש בטוחה שאין לי שמץ מי אני בכל מקרה.. טלכ/טלק..מה שבא לך..14 וחצי.. have fun