ברוך הבא!
ל למון ליים1 New member 9/11/05 #20 ברוכס ../images/Emo24.gif אני סתיו..בת 13.. באמת שאתה נראה כמו בן 16 מגניב.. אני נראית לפחות בת 10
B below the bed New member 9/11/05 #21 חחחח תודה 3> השין שלי =] חח איך הגעת אליו ? חחחח וכע . יש לי נעליים שקרעתי תתחת בשביל להשיג. הנעלים HIM .... תודה לכולם על הכל =] היה כבר מפגש מתישו ? ותעלו תמונות אולי אני מכיר חלק ממכם ..=]
חחחח תודה 3> השין שלי =] חח איך הגעת אליו ? חחחח וכע . יש לי נעליים שקרעתי תתחת בשביל להשיג. הנעלים HIM .... תודה לכולם על הכל =] היה כבר מפגש מתישו ? ותעלו תמונות אולי אני מכיר חלק ממכם ..=]
ל למון ליים1 New member 10/11/05 #23 למי יש את תמונת אומנות השרשור באמת, זה בלי להעליב או משהו. פשוט אתה צריך ללמוד קצת לשרשר כי אחרת לא מבינים אל מי אתה מתייחס.
למי יש את תמונת אומנות השרשור באמת, זה בלי להעליב או משהו. פשוט אתה צריך ללמוד קצת לשרשר כי אחרת לא מבינים אל מי אתה מתייחס.
B below the bed New member 10/11/05 #25 אני באמת לא יודע לשרשר=] חח כמה שלא תנסי . אני לא אצליח . חחח אני גרוע בתפוז
א אמילי קופר New member 10/11/05 #27 ../images/Emo125.gif../images/Emo186.gifהיי אייל, אני סיון, תיהנה פה
M MCRules New member 10/11/05 #30 או! שכחתי.. דניאל בת 14... לא מכירה אותך אבל אשמח להכיר.. [email protected]
M MCRmyDolly New member 10/11/05 #34 שלומ אייל. אייל אתה כוסע. :X כול הכוסעים גרים בחולון. איזה קקה זה.
M Mazi Love Brian New member 10/11/05 #38 ../images/Emo12.gif אייל ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif אני מזי => אתה כבר מכיר אותי [אם אתה זוכר ] תהנה
../images/Emo12.gif אייל ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif אני מזי => אתה כבר מכיר אותי [אם אתה זוכר ] תהנה