חדש

w e e d s

New member
חדש../images/Emo9.gif

שלום.. אני חדש פה.. :| אמ.. הכרתי את נייטוויש לא מזמן.. קניתי 2 אלבונים שלהם.. Wishmaster// ו.. Once זו אחלה להקה P: ...

w e e d s

New member
../images/Emo3.gif טוב...

תום.. מת"א.. אני עוד מעט בן 14.. P: |קטין| אממ אני בין השאר אוהב את.. AFI Dream Theater evanescence Simple Plan Linkin Park Nirvana Breakin Point MCR ? the killers slipknot metallica Nightwish blink 182 Fall Out Boy BILLY TALENT Lordi Pearl Jam Opeth Guns N' Roses Him Machine Head Yellowcard 3Doors Down Oasis Bullet For My valentine [זה בשורה כי זה מהבלוג ^^] ולא.. אין לי תמונה :'( זה מחשב חדש.. :[

הוו, היי תום!

תתחדש על המחשב ותזכור שכשתהיה לך תמונה על המחשב- כדאי לך מאוד לשים אותה!
(אני לא מפחידה, אל דאגה
)

w e e d s

New member
סבבה P: ד"א ..

אני לא ממש מכיר את הלהקה.. ממתי היא..? מה עם הזמרת שפיטרו.. איזה אלבומים.. פרטים אם אפשר

אלאנקה

New member
אה, אתה יכול לעשות כמוני..

גמאני לא הבנתי כלום (ועדיין לא כל כך מומחית) אז פשוט חיפשתי בויקיפדיה...אימא'לה, יש להם שם הכל

Super Alonit

New member
האאא

אם יש לך קצת אקסטרה מזומנים אז לך לחנות דיסקים הקרובה ותקנה לך את Century Child
פשוט אלבום מושלם

Amir Noy

New member
תבורך...שומע בולט D:

Bullet For My valentine שליטהההה 3Doors Down להקה בת זונה מטורפת Him אחלה להקה...תצתרף לפורום שלה בתפוז :] Opeth פשוט להקה אדירה! פורסט שולט!! AFI אחת הלהקה האהובות עלי..לאב לייק ווינטר ומיס מרדר D: Linkin Park סבבה של להקה..זכרונות של כיתה ז'-ח' :] MCR להקה שולטתת!!! עוד אחד שמעריך אותם D: evanescence הלהקה שתחלתי ממנה..פשוט זיכרונות מדהימים D: Simple Plan יש לי אלבום אחד שלהם! חברה מוכשרים :] ופשוט..במילים אחרות...ברוך הבא!

Amir Noy

New member
בתור אחת

שהולכת הם השרשרת של הדיסק על היד.. גם את די צועקת את זה

Amir Noy

New member
טוב...עכשיו נחשוף עוד להקות

שאני שומע
Amorphis Apocalyptica Avantasia Avenged Sevenfold Blackmore's Night Bleeding Through Blind Guardian Charon Children Of Bodom Coldplay Darkwell Deathstars Delain Depeche Mode D'espairsRay Diary Of Dreams Draconian Dream Theater Edguy Enter Shikari Epica Evanescence Evergrey Forest Of Shadows In Flames Incubus Iron Maiden Judas Priest Kamelot Leave's Eyes Lovex Luna Sea Masterplan Meshuggah Metallica Mortal Love Motorhead My Dying Bride Nirvana Opeth Pantera Pink Floyd Rammstein Red Hot Chili Peppers Rhapsody Saliva Seether Sirenia Smashing Pumpkin Sonata Arctica Staind Stratovarius Swallow The Sun Symphony X Testament The Darkness The Early November The Rasmus The Used Three Doors Down Trail Of Tears Tristania Turisas Useless ID Visions Of Atlantis Wintersun Within Temptation עכשיו...תתנצלו מיד!

למעלה