ת'כלס אני סתם יורדת עליך
גם אני שומעת מוזיקה שונה ומגוונת והאמת- אני לגמרי בעד! מה רע בלשמוע כמה סגנונות? זה רק אומר שיש לך שמיעה מוזיקלית... עד שזה מגיע ל MCR ואז נהרסת התאוריה שלי כי זה לא מוזיקה, זה זבל!
הנה התייחסויות לחלק ממה שאתה שומע: Apocalyptica- זה אחד הדברים המגניבים שיצא לי לשמוע... מטאליקה עם צ'לו. סימפוני
Avantasia- אדיר... נו מה... Avenged Sevenfold- האקס שלי הקדיש לי את seiz the day שלהם. מאז בא לי לבכות בכל פעם שאני שומעת. Coldplay- כ"כ אוהבת אותם... מרגיעים. Depeche Mode- היה לי כרטיס להופעה
Dream Theater- להקת הבית שלי
הלהקה הכי טובה בתחום הפרוגרסיב... ללא ספק. Edguy- היה אותם במוסד וזיהיתי רק בגלל התפקיד הראשי באוונטסיה
Epica- אין צורך להוסיף... אדיר! Evanescence- נחמד... לא יותר מזה. שואף להיות גות' אבל זה עדיין מיינסטרים. Incubus- אתה הולך להופעה? Judas Priest- מדהימים! Leave's Eyes- מדהיםםםם!!!!! Metallica- צריך להוסיף? מטאליקה...
Nirvana- גראנג'! מעולה! Opeth- יש כמה טובים... Pantera- הם היו להקת השבוע שלי
Pink Floyd- לא סובלת! Rammstein- אוחחח זה גרמנית זה טוף! קו קלוס קלאן משהו...
Red Hot Chili Peppers- סגנון קצת שונה, אני מחבבת... Sonata Arctica- קצת מאוסים Staind- אוחחח זה טוב.... Stratovarius- מדהימים!!! אחת הלהקות השוות! מומלץ!!! Symphony X- קצת כבדים בלי טעם לטעמי
The Darkness- אני אוהבת את love on the rocks שלהם! The Rasmus- אימו Three Doors Down- הם טובים Within Temptation- גות'
והנה לך כמה להקות שאתה צריך לשמוע: Hoobastank Iron Savior Alice in Chains Arwen Audioslave Disturbed Tool Dream Evil Finntroll- זה ממש כבד... Judas Priest - אני לא זוכרת אם הזכרת אותם. אבל הם גם טובים. Lacuna Coil מפתיע אותי שלא כתבת. Lake of Tears Muse מה איתם?! איך שכחת?! Story Of The Year Shinedown Silverchair System Of a Down
ואם באימו עסקינן: Fall out Boy (שאמרת שאתה שומע...) Funeral for friends Jimmy Eat World Silverstein Panic! At The Disco YellowCard Story Of The Year
ולסיום- סגנונות אחרים: Franz Ferdinand The Fray The Strokes The Killers Artic Monkeys Queens Of The Stone Age בקושי זוכרים אותם, אבל הם טובים. לטיפולך