חדש

Prophet Of God

New member
חחחחחחחחחחחח

לא יודע מאיפה העתקת את כל השמות[:p] אבל חוץ מאולי 4-5 שם שהם טובים, כל השאר גם לא משו. שמע קצת AC DC

Amir Noy

New member
העתקתי כמעט

את כל רשימת האמנים שלי על המחשב XD אם בא לך עוד להקות קיצ'י ורוק/מטאל יפאני אז תגיד ואני הוסיף :]

Amir Noy

New member
ו Ac DC

שמעתי בחופש הגדול אצל חבר שלי.. לא הכי התלהבתי...יש להם שיר אחד נחמד משהו Back To Black אם אני זוכר טוב.. סך הכל הם נשמעו להקה טובה.. תן כמה שירים שלהם..נשמע אותם ונראה P:

The Cat Woman

New member
ת'כלס אני סתם יורדת עליך

גם אני שומעת מוזיקה שונה ומגוונת והאמת- אני לגמרי בעד! מה רע בלשמוע כמה סגנונות? זה רק אומר שיש לך שמיעה מוזיקלית... עד שזה מגיע ל MCR ואז נהרסת התאוריה שלי כי זה לא מוזיקה, זה זבל! הנה התייחסויות לחלק ממה שאתה שומע: Apocalyptica- זה אחד הדברים המגניבים שיצא לי לשמוע... מטאליקה עם צ'לו. סימפוני
Avantasia- אדיר... נו מה... Avenged Sevenfold- האקס שלי הקדיש לי את seiz the day שלהם. מאז בא לי לבכות בכל פעם שאני שומעת. Coldplay- כ"כ אוהבת אותם... מרגיעים. Depeche Mode- היה לי כרטיס להופעה
Dream Theater- להקת הבית שלי
הלהקה הכי טובה בתחום הפרוגרסיב... ללא ספק. Edguy- היה אותם במוסד וזיהיתי רק בגלל התפקיד הראשי באוונטסיה
Epica- אין צורך להוסיף... אדיר! Evanescence- נחמד... לא יותר מזה. שואף להיות גות' אבל זה עדיין מיינסטרים. Incubus- אתה הולך להופעה? Judas Priest- מדהימים! Leave's Eyes- מדהיםםםם!!!!! Metallica- צריך להוסיף? מטאליקה...
Nirvana- גראנג'! מעולה! Opeth- יש כמה טובים... Pantera- הם היו להקת השבוע שלי
Pink Floyd- לא סובלת! Rammstein- אוחחח זה גרמנית זה טוף! קו קלוס קלאן משהו...
Red Hot Chili Peppers- סגנון קצת שונה, אני מחבבת... Sonata Arctica- קצת מאוסים Staind- אוחחח זה טוב.... Stratovarius- מדהימים!!! אחת הלהקות השוות! מומלץ!!! Symphony X- קצת כבדים בלי טעם לטעמי
The Darkness- אני אוהבת את love on the rocks שלהם! The Rasmus- אימו Three Doors Down- הם טובים Within Temptation- גות' והנה לך כמה להקות שאתה צריך לשמוע: Hoobastank Iron Savior Alice in Chains Arwen Audioslave Disturbed Tool Dream Evil Finntroll- זה ממש כבד... Judas Priest - אני לא זוכרת אם הזכרת אותם. אבל הם גם טובים. Lacuna Coil מפתיע אותי שלא כתבת. Lake of Tears Muse מה איתם?! איך שכחת?! Story Of The Year Shinedown Silverchair System Of a Down ואם באימו עסקינן: Fall out Boy (שאמרת שאתה שומע...) Funeral for friends Jimmy Eat World Silverstein Panic! At The Disco YellowCard Story Of The Year ולסיום- סגנונות אחרים: Franz Ferdinand The Fray The Strokes The Killers Artic Monkeys Queens Of The Stone Age בקושי זוכרים אותם, אבל הם טובים. לטיפולך

היי שמעי...

יש כמה להקות שכתבת באימו שהן בכלל לא אימו, כמו ג'ימי איט וורלד, פול אאוט בוי, ילוקארד... התספורות המזעזעות שלהם והמראה בכללי הוא אימו, אבל הסגנון מוסיקה עצמו לא

The Cat Woman

New member
זה נחשב אימו

למרות שאני מסכימה איתך- ילו קארד, סילברסטין... זה לא כ"כ אימו כי הם קצת יותר "כבדים", אבל זה כן נכנס בהגדרה כי הליריקס שלהם הוא מאוד בסגנון אימו.

The Cat Woman

New member
אפשר ואפילו רצוי....

הם קדחת! חפירה בשכל! סתם בעעעע רוג'ר ווטרס בנאדם מפגר שחש את עצמו יותר מדי וחי באיזה סרט....

LadySilkworm

New member
מיס מרדר! P:

כמה אני וחברה שלי נהנו לצחוק מהקליפ P: ואגב.. סימפל פלאן?! מוכשרים?!! הקול של הסולן עושה לי רע באוזניים P:

LadySilkworm

New member
דייבי האבוק לא D:

וגם הגיטריסט לא, הוא נראה כמו איזה תרנגול |: רק המתופף נראה נורמלי

Amir Noy

New member
למה!!!!

הגיטריסט עם הפוני המחומצן.. השיער שלו שולט! D:

LadySilkworm

New member
אליו התכוונתי!

הוא נראה כמו תרנגול וגם ראיתי עם חברה ריאיונות עם הלהקה, והוא יושב כאילו משהו תקוע לו בתחת. P:

Super Alonit

New member
אהמ.

זין. (נו, הוא הומו וזה) והיי!, זה לא משהו אישי נגד AFI, גם אני די מחבבת אותם ויש לי שני אלבומים מקוריים שלהם, משומה.

למעלה