חדש P:

OferKkK

New member
חדש P:

אממ...כן,היי! אני חדש,קוראים לי עופר,אני בפרק 30 בבליץ' ודי אהבתי את הסדרה עד עכשיו. הדמות האהובה עליי עד עכשיו היא גאנזו (אני באמת היחידי שאוהב אותו?)': ...). עם אסור לפתוח הודעות כאלה אז תשרשרו את הודעה שלי לנושא חדשים או מש'ו כזה.. בכול מקרא היי,מקווה להנות.. ( :

OferKkK

New member
אני כושל באנגלית XD

בלעך,אבל כותבים את זה עם U ראבאק! P: לא משנה,אממ...תודה,ואני גפ אוהב את ההוא עם השיער האדום,נוו ><" איך קוראים לו?!רנג'י או משהו כזה,לא?

OferKkK

New member
עריכה:..אאההה..לא התכוונתי U

עזבו סיפור ארוך,שבגללו נתקע לי U הופך את הG לז',,אחח יש לי מורה מפגרת לאנלגית... ובכלל,איצ'יגו קורא לו גאנזו עם ז'...

Violettecat

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

גנז'ו מגניב, יש לי ידידה שממש אוהבת אותו ^^ ברוך הבא !

OferKkK

New member
עצם העובדה שאין לו גלריה נותנת הרגש

ה שאין לו קהל מעריצים רחב...

Violettecat

New member
אני והמנהל עובדים על זה...

בקרוב אני מבטיחה שהגלריות יתמלאו ^^ ויתווספו עוד קטגוריות. אור טאיצ'ו הוא קפטיין דגול! *מצדיעה*

coral chan

New member
להוסיף גלרייה של אייזן טאיצ'ו *-*

ד"א,שאלה שצצה לי בראש,למביני היפנית: נכון בדר"כ בא קודם התואר ואז שם העצם? (דוגמא מוקרצת: kawaii neko XD) אז למה בקפטנים קודם באה המילה קפטן ואז שמו? ם.ם;;

Violettecat

New member
תשובה ^^

כי המילה "קפטיין" היא תואר , לכן כמו שנגיד אני אקרא לך "קורל צ'אן", קירה יקרא לקפטיין שלו- "איצ'ימארו טאייצ'ו ", טאיצ'ו פירושו ביפנית קפטיין. אם את רוצה להעמיק יותר ביפנית ,את יכולה לקרוא לקפטיין בשם " קפטיין של פלוגה 3" או ביפנית- "סאן באנטאי טאיצ'ו "

ברוך הבא. ^___^

אתה לא היחידי שאוהב את גאנג'יו [ששש, שששש. ככה התרגום שאני קוראת מאיית את השם שלו], הוא חמוד נורא.

OferKkK

New member
חחח..פשוט עד היום

לא פגשתי מישהו אחד שמעריץ אותו... ויש עוד מתרגמים לבליץ' חוץ מלנואר? X__x בכול מקרא אריגטו לכולם :)

לונאר מוציאים את האנימה,

עד כמה שהבנתי. אני לא יודעת, עוד לא התחלתי לצפות - רק קראתי את המנגה עד עכשיו. ובתרגום של המנגה שאני קוראת [Manga-Rain בד"כ] אייתו את השם שלו Ganjyu. ואני חושבת שהוא מקסים. D:

לא? אז מי כן כותב ג'אנג'יו? XDD

אני אולי אנימה קיפ? אני כבר לא זוכרת מאיפה הורדתי את זה. X_X נראה לי אנימה קיפ. הם מגניבים.

Ichimaru Gin

New member
אממ ברוכה הבאה וגין רולז D:

מקווה שתראה עד פרק 53 בזמן הקרוב או שתקרא את המנגה שהיא אחלה :)

למעלה