חדש P:

OferKkK

New member
אמממ..זה "ברוך",בפעם האחרונה שבדקתי

אבל עם זה מפריע לך אז אני תמיד יכול לעשות ניתוך לשינוי מין ^__^" ויש לי את שני הוולוימים הראשונים של בליץ' שקניתי מCNVA,אולי אני יקנה עוד בהזדמנות..P:

KiaritChan

New member
ברוךהבא ^_^;

אמאמ.ואני בפרק 32 O: מוהאהאהא! עקפתיאותך XD [נו.מותרלי להתלהב שעקפתי מישו בפורום ;;..הרי,אני חלק מהמזדנבים XD] לאמשנה >> המ.אניקיאריט,מחראניבת15.ואני בפרק 32. ואיצ'יגו שולט >>; וישלי מחזיקמפתחות של הולו איצ'יגו >> נדמהלי. [אם כבר דיברנו,אני רוצה שבמפגש מישו יגידלי אם זה ב'מת הוא ._.;] תהנה וזה [:

shui chan

New member
ברוך הבא [:

השתלבות מהירה. ספר עוד קצת על עצמך.. מאיפה אתה.. בן כמה.. איז עוד אנימות ראית? ^______^

OferKkK

New member
אממ 'קיי...אני ינסה

אז ככה,אני מקיבוץ שומם בצפון,אבל ממש ממש צ-פ-ו-ן..P: אממ השנה אני בן 13 (קטצ'יק שכמותי :X..). כשחשובים על זה,לא ראיתי ממש הרבה אנימות (יחסית),אפילו שאני ממש חולה על זה,ראיתי את כול הפופולריות,נארוטו,בליץ',טריגאן,הלסינג,יוגיהו (העונה הראשונה שלא הגיע לארץ טובה),שאמן קינג וכול אלה..P: את רוב האנימות שראיתי לא סיימתי \: אני לא יודע מה עוד להגיד XD חח,נשאר לי רק לאחל הצלחה לפורום (בן כמה הוא דרך אגב?אני מכיר אותו רק כמה שבועות אבל רק עכשיו פרסמתי הודעה ראשונה..). בכול מקרא בליץ' שולט! וספוילרים זה רע!

shui chan

New member
פחח.. לפי התיאור הייתי אומרת שאתה

גר בחניתה XD בןדוד שלי גר שם P: טוב.. ברוך הבא בכל מקרה <;

Jifannit

New member
כיתה ז', האי? :p

טוב שהצטרפת, יש פה מעט >.> אני גם כיתה ז'! D: *מתלהבת*

OferKkK

New member
איזה מגניב!

לגאנג'ו יש גלריה!אני חייב להוסיף תמונות

dark max

New member
שכחתי את התוכן ../images/Emo122.gif

מזדנב שכמותך! נוותר לך כי אתה חדש ובגלל שאתה לא היחידי *אהמ*
כל'ופן, ברוך הבא והשתלבות מהירה D:

M E S H Y

New member
האמתי שפשוט הסתכלתי על שאר..

הודעות "אני חדש" ובדקתי מה אומרים שם,כולם רק אמרו "אני חדש" ולא יותר מזה... XD לאידע P: בכול מקרא אריתודה (-:

OferKkK

New member
אופס!שחכתי שאני על החשבון של אחותי!

חחח אני שלחתי את ההודעה הזאות,לא "M E S H Y",שחכתי להתנתק מהחשבון של אחותי.. P:

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif ברוכהבא ^O^ ../images/Emo24.gif

ני טומוקו ואני בת 14 מחר! (מוהאהא אני אזכיר את היומולדת בכל הודעה עכשיו עד מחר) וגמני גרה איפושו בצפון ^^

cRitiCaL KitTy

New member
ברוך הבא!../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif

אני רוני אני בת 14 אני די סולדת מגאנג'ו... אבל לא נורא... נמ תהנה בפורום!^^

Jifannit

New member
וולקאם! D:

עוד בן נוסף לפורומנו הקט ^.^ אור כבר טובע פה X_O אזאז ברוך הבא אומשהו :p אני נעמה/נהמע ^O^

למעלה