חה חה חה חה חה חלום עליכם

קפת

New member
הלו נאבוטקוף, רוסי מטורף שלי

קראתי את האודה שלך, מספר פעמים. נועצתי בספרי הרפואה והפסיכולוגיה. גירדתי בפדחתי, עצמתי עיני לרווחה והגעתי למסקנה: חלומך מבטא את שאיפתך לייצג את ישראל באירווזיון. כה לחי. עלה והצלח. חזק ואמץ. עלה והגשם. אומה שלמה, כולל צביקה ופיקיותיו, עומדת מאחוריך, לקבל את הנס האחד אין שני: זכייה במקום הראשון ולא דקה מאוחר יותר.

חייבת לציין בהזדמנות זו שהצחקתני.

כל כך הצחקתני, עד שאין לך מושג כמה. המשיכי כך, טוב?

יס באך

New member
יש למי לחכות, ידעתי

אבא יקר ומקסים, נזיר פרבוסלווי שכמוך, חובב קטינות ומזיין בנות 20+

החלום שלך חביבי, אומר רק דבר אחד

אתה צריך לעשות דברים אחרים משינה. אולי פאנלים או כלים, או ספונג'ה עם מברשת שיניים. אבל אל תישן. החלום שלי הוא אחר דווקא. ובחלומי, אני ניצבת במרכזו של ים השיבולים שמסביב (מסביב), הרוח מבדרת קלות את שערי ואני מנביטה גרגר שעועית אחד על מצע צמר גפן בצלחת חד פעמית ומהרהרת לעצמי נוגות, להיכן הלך החומוס.

יס באך

New member
רגע, כותבים כאן חלומות, וקפת פותרת?

אז זה החלום שלי: על השידה ליד המיטה שלי יש תמונה של זוג הוריי. לפתע הראשים שלהם בתמונה מתנפחים, והם צועקים בקול גדול: תוציא אותנו תוציא אותנו. מייד קולה האלמותי של הרובינא, האמא, ממלא את הקוסמוס "תצא דיבוווווווווווקקקקקקקקקקקק". עוד הקול נשמע ולטאת אש נשלפת מהאוויר, משאירה אחריה פס זרחני צהוב, קצת לא נעים בריחו, נוחתת על כתפי השמאלי ולוחשת לי באוזן: יש תקווה לרשעים. סוף חלום

קפת

New member
זהו חלום נבואי, אפוקליפטי ביותר

הוריך מזהירים אותך, יס באך, מפני שואה כימית/אטומית. תתכונן ליום פקודה. ואם לא כפת לך, בפעם הבאה תחלום שהוריך נותנים איזה תאריך, כדי שגם אנחנו נוכל לרכוש שקיות ניילון להתגוננות ולהיות מוכנים. על פיקוד העורף ממילא אפחד כבר לא סומך, אבל לנו לפחות יש את הוריו של יס באך. הללויה. אגב, אם לא הבנת: במקרה של התקפת טילים על ישראל, הוריך מבקשים שלא תשכח לקחת אתך את תמונתם כשאתה הולך לחדר האטום. וחוץ מזה, תגיד, אני יכולה לשאול אותך משהו ממש ממש, אבל ממש ממש אישי?

קפת

New member
כשאתה עושה את "זה"

(אוי, נזכרתי באודי. דקה דומיה לזכרו) - התמונות של ההורים שלך הן חלק אינטגרלי מהחוויה, או שאתה מניח עליהן תחתונים, או מגבת?

erez87

New member
גם לי יש חלום

אף אחד פה לא מכיר אותי (אני מקווה...) ואני לבטח הכי קטן פה... אבל אני בטוח שאין פה איש שהוא יותר מגאלומן ממני, כי אצלי זה בצירוף סכיזופרניה ופרנויה.... בכל מקרה לחלום (סתם נדחוף עוד שאלה... אתם באמת מגלומנים??!!) סתם נזכרתי כאן בחלום והחלטי לשאול אם יש לו הסבר (אם יהיה נשאל על עוד כמה חלומות...) בכל מקרה מה שאני זוכר מהחלום היה שהיה משהו שחזק יותר ממני (כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות מלך העולם) והוא היה השליט הגדול ואני זוכר שבחלום פחדתי ממנו והחלטתי לחכות עד שאני אקבל כוח גדול יותר משלו ואז לקראת סוף החלום אני זוכר שגרמתי להר להתרומם (אני מאוד בתוך מאגיה וכישוף) והבנתי בחלום שהגיע הזמן לקחת את מקומי מעל אותו יצור (שמעולם לא ראיתי בחלום... אבל יש לי הרגשה שאני יודע מהו) ואז התעוררתי! יש הסברים לחלום כזה?!

למעלה