חה!

דוVשה

New member
חה!

כולכם חושבים שאתם יודעים מחשבים מממממממממממממממממשששששששששששששששששש טוב נכון!? בטח! Piece of cake! מבינים ויודעים וכבר שוחים בזה עוד מהרחם! נכון!? נכון!? אז"ש! שעד שלא עשיתם ממ"ן חופר ביותר [!!!!!] ביישומי מחשב אינכם יודעים עד לאיזה רמות ניתן להגיע בפירוק מרכיביה של כתובת מייל! מי מוכן להשתתף בניסוי?

Yael Floyd

New member
סה לה וי בייבי ../images/Emo150.gif

אף פעם אל תיתני למישהו להגיד לך שאת לא יכולה לעשות משהו. אם יש לך חלום לעשות לכולם כאב ראש, תגני על החלום שלך. אם מישהו אומר לך שאת לא יכולה לעשות, זה רק בגלל שהוא לא יכול. תגני על החלום שלך. ואל תאמיני לאף אחד שינסה לייאש אותך. אפילו לא לי. [אני סתם מושפעת מהסרט החמוווווווווד הזה שראיתי אתמול עם הבן של ויל סמית'
]

דוVשה

New member
ואיי... את איטית :/

ראיתי את הסרט הזה לפני מיליון שנה! הא! ואני ראיתי בעופרה (Oprah) את האבא והבן האמיתיים
היה מרגש ביותר.

Yael Floyd

New member
ויש מלא סרטים בקולנוע שאני רוצה לראות

היה את וסרמיל, שבבידוק הבטחוני בנתב"ג קיבלתי שיחה מ"רפי מגלגלצ"(טון שרמנטי) שאמר לי שזכיתי בכרטיסים זוגיים לסרט, ולא ניצלתיהם. ויש את הסרט הזה, משחקים של כבוד או משהו כזה, על המאפיה הרוסית [ויש לי קטע מטורף עם הקעקועי עבריינים האלה על האצבעות
] ויש ויש ויש כל מיני!

דוVשה

New member
מה קולנוע מה!?

למה את לא מורידה סרטים?
הא! משחקים של כבוד גם תפס את עיני! עד מאוד! איזה עוד סרטים את רוצה לראות? הגידי נא לי, אולי ראיתי כמה ואוכל לחוות את דעתי המלומדת עליהם! [נו, משמעם לי!].

Yael Floyd

New member
את גם גנבת כמו נועה?! ../images/Emo46.gif

סתם להוריד סרט לוקח שעות ולא כיף לראות במחשב, בטח שלא סרט טוב. מעצבן אותי לראות נמלטים במחשב, אז סרט?! ומשחקים של כבוד... הו
לאורך כל הרכבת התחתית של לונדון היו פרסומות ענק לסרט ופשוט כבר השתגעתי ורציתי ממש לראות את זה, ועכשיו יש את זה פה בקולנוע של עומר ואין לי עם מי ללכת! נראה לי שאלך לבד
אממ אמממ מה אני עוד רוצה לראות - זכרונותיה של גיישה. ומעבר ליער (סתם כי זה נראה סרט חמוד). ואף פעם לא הבנתי מה הקטע עם הסרט הזה על הפינגוונים, "הקיסר" או משהו כזה? פשוט סרט טבע, אבל גם אם זה סתם לצפות בפינגווינים מחליקים על הבטן, אז סבבה. ותראי "החיים בלעדיי" זה כזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזה סרט יפה (ועצוב) ויפה (ועצוב)

רעוּת

New member
זכרונותיה של גיישה לא משתווה לספר ../images/Emo4.gif

אבל גם לא הורס או משו.

Yael Floyd

New member
איך אפשר לקרוא ספרים אחרי שהרסתן לי ת'חיים?!

אתמול התחלתי לבכות לחברה שלי "את לא מבינה, אני כבר עוד מעט מסיימת את הספר, ואז לא תהיה לי סיבה לחיות! אז אני חוזרת אחורה לסימונים שלי של איפה הפסקתי לקרוא ושל איפה אהבתי משפט מסויימים, ואני לא רוצה להתקדם כדי לא לסיים ת'ספר, אבל אני כבר מתה מה קורה בסוף! ולמה אלכס נשמע פתאום הומו? ולמה השמיים כחולים? ולמה המגפיים כבדים?!"

רעוּת

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

חברה שלי אמרה לי היום "קניתי את הספר הזה עם היד, שחפרת לי עליו"
וגם את שומרת אחותי היא קנתה. אמג יש לי כזאת השפעה על אנשים

דוVשה

New member
אני אביא לך אותו מתנה,

הוא סתם יושב פה בבית ומעלה אבק. לא התחברתי לספר הזה בשיט.

דוVשה

New member
הא! ה-פ-ת-ע-ה!

המוכרת בצומת ספרים אמרה לי שהספרן פוייר הזה כלל לא דכאוני/חותך וכו' ואמרה שממש כדאי לקנות את הספר ולקרוא! כמעט עשיתי את הצעד! אבל אני מתדרדרת, כמו ששמעתי שירים באיטלקית בתחנת אוטובוס ופתאום לא הבנתי למה מדברים לי עברית אם אנחנו באיטליה :/ וכל מיני כאלו.

דוVשה

New member
בחיי,

היא אמרה שזה ממש לא מדכא. כשביקשתי ממנה שתמליץ לי על ספרים שהיא קראה והיא המליצה לי על ספרן פוייה נחרדתי והזדעזעתי קשות, והיא, בתגובה, הזדעזעה עוד יותר שאני בכלל מעלה בדעתי שהספר הזה מדכא!.

למעלה