חה!

רעוּת

New member
היא באמת דד אינסייד.

ואני אצטט לך: "מה אני אבחר? לקפוץ או להישרף? אני מניח שלקפוץ, כי אז אני לא ארגיש כאב. אבל אולי להישרף, כי אז לפחות יהיה לי סיכוי לברוח איכשהו, וגם אם לא, להרגיש כאב זה עדיף על לא להרגיש, לא?" בכלל לא מדכא
כל הספר חופרים על מגדלי התאומים ואנשים שקופצים מבניינים

דוVשה

New member
דיי כלבה,

כמעט השתכנעתי ממנה :/ למה את מצטטת לי דברים כאלו, את לא אמורה להדחיק!?

רעוּת

New member
ויש גם:

מטוסים נכנסים לתוך בניינים. גופות נופלות. "מטוסים נכנסים לתוך בניינים. בניינים נופלים. מטוסים נכנסים לתוך בניינים. מטוסים נכנסים לתוך בניינים. מטוסים נכנסים לתוך בניינים. כשכבר לא הייתי צריכה להיות חזקה לידך, נעשיתי חלשה מאוד. ירדתי לרצפה, לשם הייתי שייכת. הכיתי את הרצפה באגרוף. רציתי לשבור את היד, אבל כשזה כאב מדי, הפסקתי. הייתי אנוכית מכדי לשבור את היד למען ילדי היחיד. גופות נופלות שדכן ונייר דבק. לא הרגשתי ריקה רציתי להרגיש ריקה. אנשים מנופפים בחולצות מחלונות גבוהים. רציתי להיות ריקה כמו כד הפוך. אבל הייתי מלאה כמו אבן. מטוסים נכנסים לתוך בניינים." זה שאני מצטטת את זה וזה רק עובר לידי, זה גם סוג של הדחקה

Yael Floyd

New member
עד אלכסבא התיאורי שואה היו בסדר יחסית

אבל אתמול בלילה העפתי את הספר על הקיר, ועכשיו התבכיינתי לאמא שבגלל ספרןפוייר הזה חלמתי חל משולב צבאושואה ביחד כמו איזה כאפות! ושהכריחו אותי להיות מפקדת!

behappy

New member
זה ספר של סתומים, לא דיכאוניים! מה זה השאלות

הרטוריות האלה
בארור שלקפוץ, ומנוף יפה אם אפשר. באמת

דוVשה

New member
אוקיי, דעתי המלומדה אומרת כך,

זכרונותיה של גיישה ממש ממש ממש ממש ממש לא מתקרב לספר. ואם הייתה חוסר הבנה אז הוא מ-מ-ש לא מתקרב לספר. התאכזבתי. משפחת הקיסרים - חיכיתי בציפיה רבה ודרוכה לראות את הסרט הזה. וזה היה כככזזזזהההה עצוב [לפחות אותי זה העציב] כי החיים שלהם הם כ"כ לא להחליק על הבטן. אני לא רוצה לצפות בו שוב :/ זה היה מעציב ברמות. את 'החיים בלעדי' ראיתי כבר כמה וכמה פעמים =].

noosh

New member
זכרונותיה של גיישה ../images/Emo23.gif (הספר)

אוף הוא כזה יפה.

Yael Floyd

New member
אם הם לא מחליקים על הבטן אז אני לא רוצה ../images/Emo46.gif

עדיף כבר לראות תזיזו ת'רגליים, או ת'פרסומת הזו לגלידוניות של הפינגווינים, או פרפר נחמד ולחכות שפינגי ישתגע

noosh

New member
אהההההההה החלפת חתימה!!!!!!!!

אמג, זה כמעט כמו ש-אני- אחליף חתימה, זו לא הייתה חתימה שמחליפים!!!!!!!!

noosh

New member
פירוק מרכיביה של כתובת מייל?

כינוי, @, DNS? מה עוד יש בכתובת מייל? :|

דוVשה

New member
זה לא לקרוא למרכיבים בשמם,

זה לפרק אותם. מה כל מרכיב אומר, למה הוא שם, מה השם הכללי שלו, מה השם המפורט שלו - וזה רק לכתובות מייל. לכתובות האחרות יש עוד חפירות
זה אומנם מעניין מאוד ומלמד עד לפרטי פרטים, אבל חופר :/.

noosh

New member
זה בסדר, אני כבר למדתי את זה גם

אבל זה לא החלק מהסובך בלימודי מחשבים... תצורות של דומיינים והצפנות ע"י סרטיפיקטים היו יותר מורכבים לי.

למעלה