חה !

סוודרית

New member
חה !

סווד: השאירה הודעה לפועלים ישיר בטלפון שיצרו איתה קשר מהבנק הפקידה בבנק: מתקשרת אחרי 4 שעות ו פ ת א ו ם ! יש לה טלפון אישי היא מנתקת אותי ולפני זה אומרת "אני עוד רבע שעה חוזרת אליך בעלי על הקו". סווד: עד עכשיו מחכה לצלצול שלה !

סוודרית

New member
ליט !

ממצב ? (משעמם לי נו תתחשב ותענה לי בתשובה שאני אוכל להמשיך להגיב לך נו נו ליט אל תהיה רע)

סוודרית

New member
יופי ממש יופי !

באתי לעשות לי פירה ואין לי תפוחי אדמה ! יופי ! כבר אמרתי יופי ? וסליחה?!?!?! אין מחיר חבר? אין בעיות ! <סווד עושה עם היד תנועה של חכה חכה ...>

בנינו..?

פירה זה רסק, לא משנה מה תמצאי, אקזמות ברגליים, מקקים מתחת לארון או את כל הלכלוך שאת אוגרת מתחת למיטה (כן סווד! ראיתי איך את מנקה!) פשוט תרסקי ותמעכי, לאסטטיקה את יכולה לשים צבע מאכל שיתן גוון של תפוח אדמה. בתאבון:) ליטון >לא מבין תנועות ידיים<

סוודרית

New member
פחח !

איך רואים שלא ראית אותי לעולם מנקה !!!! אני מנקת המנקות ! אני אלופת הניקיות ! אני מלכת הסדר והברק ! אני ! אז החלטתי לעשות לי סלט טונה (נו כזה עם טונה בצל גמבה ומיונז) אבל אין לי טונההההההההההההההההההההההההההה !!! סווד שמתחילה לחשוב שאולי היא תרשה היום איזה קילו (הלוואי) <ליטון שבקרוב יתחיל לחוש תנועות ידיים!>

כן כן.. ידה..ידה..פקה..פקה..

שמענו עלייך:) לא להאמין.. מילא פקידות שמסננות, מילא תפוחי אדמה שבורחים ממך.. אבל דגי טונה מתים שבורחים ממך? אללי!! ליטון >לא מפחד<

סוודרית

New member
אז מצאתי,

מלפוון ועגבניה ! ויש בצל ! אני אעשה סלטון ! ויש לי תלונה כרגע ! על כל האנשים בעולם כולו שרואים מלפפון חמוץ או מלפפון רגיל ומקצצים להם את הקצוות וזורקים לפח ! אין אפח'ד בעולם שאוכל את הסופ של המלפפונים ! אין ! עשיתי סקר עולמי ! אבל אין אפח'ד שיכול להסביר לי למה לעזאזל עושים את זה ומי התחיל עם זה !!! אין ! אני רוצה לראות את הגבר בעל אשכי הבת יענה שבאומץ ירשום פה שהוא אוכל את הצופציק שכולם זורקים ויש לו ת'שובה לזה ! אה ! איך אני אה? אה? <ליט תרגע ומיד ! אני יודעת איפה אתה גר ומה אתה לובש כרגע !>

הממ..

אני עדיין ממליץ לנגיעה האחרונה, לתיבול.. שימי קצת ממה שיש מתחת למיטה והשטיח.. יאמי! (רואה איזו נשמה אני? איך אני דואג לך הא?) אז ככה, עשיתי סקר, באמת, אבל לבת יענה אין אשכים! >מכחיש שבדקתי אצלי אם אין שם משהו שמזכיר בת יענה. - ולא. אין!) ואישית אני חצי חצי. יש 2 חצאים, אחד קשה ואחד רך מגעיל עם כל השערות המגעילות:) נו..החצי היותר רחב, בלי השפיץ. בקיצור אותו אני לא אוכל! אבל את החצי השני כן:) ליטון >עדיין לא מפחד, אך מאמין לסווד' שהיא יודעת מה הוא לובש ושוקל להפוך אתה לסטייליסטית האישית שלו<

סוודרית

New member
ליט...

אני הולכת להיות מ'זה בחורה עכשיו אז אל תיגעל :/ ליט אתה משעשע אותי ! + תלונה שעכשיו קלטתי אותה ! הורדתי לפני יומיים מכונת כביסה ולא קיפלתי אותה, רק שמתי בערמה (יו ככה רושמים? שנים לא רשמתי את המילה הזאת) בכיסא פה ליד (נו זה שליד) והיו אצלי אנשים אתמול ועישנו אצלי בבית (סיגריות נו) וכל הכביסה שלי בריח סיגריות עכשיו :( מה עושים ? אה אההה אהה (אני מייבבת נו) :) <יו תמיד רציתי להיות סטייליסטית של מישהו ישששששש>

עכשיו?

איך את בדרך כלל? זה משהו חדשני? :) גברת! אני לוקח את העבודה שלי ברצינות, מה שאת משלמת את מקבלת:) אני חייב לנתח את הקטע האחרון שלך. הורדת את מכונת הכביסה לאן? לפארק לטיול? היא כבדה? היא חמודה? ובכלל איך מקפלים אותה? לעשן בכלל זה פיכס. די לסגריות ככה יפתר הריח (והחסכון בבנק יוגדל) ליטון >טחן יותר מידי את הקטע עם מכונת הכביסה<

סוודרית

New member
די נו !

אני לא בחורה ליט ! אני סוג של משהו אבל לא בחורה בחורתית ! ובקשר למכונת כביסה (שמישומה ידעתי שיהיה לך משהו להגיד על זה!) הורדתי את הכביסה שהייתה במכונה, כלומר הייתה לי כביסה מלוכלכת והיא שכבה בסך של הכביסה עד שהחלטתי להפעיל מכונה ואז הפעלתי מכונה והייתה בטוחה כביסה מלוכלכת שלקחתי מהסל של הכביסה המלוכלכת... מפה לשם הכביסה הסתיימה והיה ריח נעימי כזה... הורדתי מהמתקן של הכביסה שקניתי באייס קנה ובנה... ואז שמתי בכיסא פה ליד ! כן סיגריות זה איכס ! (כוס אמו) וכן צריך ! (או או כמה שצריך כרגע!) כבדה? חמודה? סליחה אתה מחפש כלה פה? <סווד שנראה לי נסחפה יותר משליטון טחן את הקטע של המכונת כביסה)

למעלה