אולי המתקן שקנית באייס קנה ובנה יהיה שושבין? עוד לא הצלחתי להבין סוג של מה את? קשורה לגלקסיה שלנו? "we come in peace"? וקידמה להפסיק! ליטון >מסכים עם כל מילה
אתה מתחיל להלחיץ אותי קצת... מתקן שושבין? מכונת כביסה כלה? אני קשורה לגלקסיה אבל מאוד חיה כמו איטי (אוייש אני אוהבת אותו, איטי פון הום) <סופ סופ מישהו מסכים לאי שפיות שלי) בואנה אחרי זה שלא יבואו ויגידו שהפורום ריק ! עשינו להם חצי עבודה למחר !
אל תלחצי.. זה בסדר עד לפני כמה שנים עוד הייתה לי הבובה של ET שההורים שלי קנו לי מיד אחרי הסרט אכן עשינו פה את תחיית המתים, המון עבודה.. ליטון >מלך האי שפויות מזהה אי שפיות בסביבה..<
באיזה צופים היית? או מאי גאד ! נוער העובד? עם כיפה בצד ? הי הופ? מה זה? כיפאק היי כיפאק היי כיפאק היי היי היייי ! כמה שנים? ליט אתה לא ילד ! אם היית רושם "בילדותי" זה היה נשמע יותר הגיוני ופחות מפחיד ... < מחייכת > נו אני תמיד מחייכת שאין לי משהו להגיד ואני לא קונה את המשפט הזה של האיש הסיני שאומר להגיד משפט סיני עתיק !
אני עוזרת לך להפנים את מי שאתה ליט ! זה הכל ... אני טובה ! אפילו טובה מאוד אפילו טובה מידי ! <חחחחח מפה כבר אני סופרת אצלך 18 קמטים וזה רק מסביב לעין שמאל! לא שמעת על קרמים?>