חה !

סוודרית

New member
משלמת?

אם אתה קורא לצ'קים הדחויים ששלחתי לך והם בלי כיסוי תשלום אז סבבה מבחינתי ! אני כבר לא זוכרת מה היה החלק השני ... :/

סוודרית

New member
אתה יודע מה

אני סנילית אני בלה אני בייב אני זקנה אני הכל ! אבל מה אתה ? אה? כלום ! :)

סוודרית

New member
טוב,

באמת שכבר אין לי כח אלייך אתה מושלם ! <גם ככה אתה סנילי עד מחר לא תזכור את זה>

סלחתי. אבל רק כי אני נחמד.

יש דברים שאולי לא כדאי שיכתבו פה. יש פה ילדים. אבל בקיצור.. רדי מזה..

היא פנויה?

אולי המתקן שקנית באייס קנה ובנה יהיה שושבין? עוד לא הצלחתי להבין סוג של מה את? קשורה לגלקסיה שלנו? "we come in peace"? וקידמה להפסיק!:) ליטון >מסכים עם כל מילה
)

סוודרית

New member
ליט.....

אתה מתחיל להלחיץ אותי קצת... מתקן שושבין? מכונת כביסה כלה? אני קשורה לגלקסיה אבל מאוד חיה כמו איטי (אוייש אני אוהבת אותו, איטי פון הום) <סופ סופ מישהו מסכים לאי שפיות שלי) :) בואנה אחרי זה שלא יבואו ויגידו שהפורום ריק ! עשינו להם חצי עבודה למחר !

כיפאק לנו! הי הופ! הי הופ! היו הופ הופ הו!!

אל תלחצי.. זה בסדר:) עד לפני כמה שנים עוד הייתה לי הבובה של ET שההורים שלי קנו לי מיד אחרי הסרט:) אכן עשינו פה את תחיית המתים, המון עבודה..:) ליטון >מלך האי שפויות מזהה אי שפיות בסביבה..<

סוודרית

New member
הי הופ?

באיזה צופים היית? או מאי גאד ! נוער העובד? עם כיפה בצד ? הי הופ? מה זה? כיפאק היי כיפאק היי כיפאק היי היי היייי ! כמה שנים? ליט אתה לא ילד ! אם היית רושם "בילדותי" זה היה נשמע יותר הגיוני ופחות מפחיד ... < מחייכת > נו אני תמיד מחייכת שאין לי משהו להגיד ואני לא קונה את המשפט הזה של האיש הסיני שאומר להגיד משפט סיני עתיק !

סוודרית

New member
נפש צעירה

חחחחחחחחחחח זה כמו שסבתא שלי צובעת את השיער וחושבת שהיא בת 40 ... כן כן כן בטח בטח בטח ואני מנטלית בת 12 אז? לא הייתה לי בובת E.T ! <טוב!>

סוודרית

New member
אני לא רעה

אני עוזרת לך להפנים את מי שאתה ליט ! זה הכל ... אני טובה ! אפילו טובה מאוד אפילו טובה מידי ! <חחחחח מפה כבר אני סופרת אצלך 18 קמטים וזה רק מסביב לעין שמאל! לא שמעת על קרמים?>

למעלה