חובה להכנס!!

say21

New member
חובה להכנס!!

שמעו משהו .. באתר msn יש כל מיני אנדשים שעשו דברים מטורפים בשיל מישהו שהם מעריצים ואוהבים קיצר מישהי בשם עינב כתבה וזה רק 15 איש כתבו הדברים המטורפים הנה סתכלו עינב עוקבת אחרי שרית חדד שמי עינב, ואני משוגעת על שרית חדד. יום אחד נסעתי לירושלים, וקלטתי את הרכב שלה סמוך לנתב"ג. הבנתי ששרית כנראה טסה להופעה בחו"ל, וקיבלתי אישור למחשבה מחבר שעשה כמה בירורים. חזרתי הביתה, הכנתי תיק וחזרתי לנתב"ג, אבל הפעם עם שק שינה. 2 לילות ביליתי ליד הרכב שלה בנתב"ג. אחרי יומיים היא חזרה מצרפת בסביבות 2 לפנות בוקר. כשהיא והאמרגן שלה גילו שאני מחכה להם שם כבר יומיים הם חייכו – כאילו הם רגילים לאנשים משוגעים כמוני. היא הקדישה לי 10 דקות שיחה, למרות שהיתה גמורה מעייפות, נתנה לי חתימה, נשיקה ונפרדנו. :):):):):):) ואם אתם רוצים לראות את זה במו עינכם הנה הכתובת ...

A v i s h y 1 7

New member
זה טיפשי

ושרית לא אוהבת את זה עם היא רוצה לראות אותה שתבוא להופעות שלה או שפשוט תלך למשרד זה הרבה יותר קל מאשר לישון בשק שינה לייד נמל תעופה... אני חושב שזה מטומטם...

חן חמי

New member
אוי ואבוי המצב קשה

אם הייתי עושה את זה שרית היתה מביאה לי בום בום לפנים!! חחחחחחחחחחח

Music4Life

New member
בשביל מה סיפרת לנו את זה?

יש מלא מופרעים וזאת עובדה....אז מה נעשה...אתה רוצה לבאס אותנו?? סתם...תודה אבל זה די מפחיד... עינב עלק...חח אני מקווה שזה לא עינב נהרן.
לא אני צוחקת...

בום בום לפנים חחחחחח קרועה

נוווו שמעון גוד גוד חחחח ובקשר לכתבה...שתיהיה בריאה הילדה..

Music4Life

New member
צריכה טיפול דחוף אם את שואלת אותי

יש כאלה..לצערי הרב....

כמה רוע רוע רוע אפשר לבלוע לוע לוע

ניבה תרחמי ניבה תרחמי,קוראים לו טמבל והוא מגם מגמגם חחח

../images/Emo168.gif לדעתי...בקשר לילדה

כאילו זה מגניב!..קצת מטורף...אבל זאתי חוויה..לישון בשדה תעופה איפה שהיא לא יישנה ועוד ליד האוטו של שרית...אני אישית לא הייתי עושה את זה בשביל מפורסם! ולא בשביל אף אחד!..אבל זה כזה מגניב!! חחחחח ילדה אני איתך חחחחחחחח...(באסה שאני לא יישנתי איתך
)

../images/Emo168.gif טובב...אפשר לדעת

למה בדיוק אני מפחידה אותך??... אני הרי בן אדם שאוהב לשמח אנשים ולא להפחיד אותם!!

Music4Life

New member
חח ניקול...

לא חשוב...למה אנחנו מדברות על הנושא הזה בכלל? הכל משיעמום הא?

../images/Emo168.gif חחחחחחחחחחחחח

טוב החום משפיע כפי שאמרתי לחלק במסר! כשהחום והשיעמום מתחברים ביחד אצלי....זה הופך למשהו...ג-ד-ו-ל!! ואת המילה גדול אני לא יכולה להסביר!!

למעלה