חובה להכנס!!

../images/Emo168.gif שתקי ישקשוקה!!

חחח הזכרת לי שקשוקה... ניקול אני יגיד מה יש לך.... "חלית במחלה נורא קשה , מחלת החירפון+ השיעמום כדורים ותרופות לא יעזרו" יואווו אמאלהה התחרפנתייייייייי!! דיי אני עפה מפההההה!!

../images/Emo168.gif את רוצה למות???

אם כן בכיף...אבל זאת לא אני שיהרוג אותך...אלא האנשים שנמצאים פה...כי אמרו שאסור לכתוב כאן שטויות!...ובכלל יש כאן חוקים פיי עלק!

../images/Emo168.gif יאללה יאלללהההה

יום רביעי כולם עפים לבי"הס מחברות, עטים, עפרונות, ילקוט, ספר, מחק, מספרים, טיפקס (לא הלהקה!!), מחדד , וענארףף מה יש עוד בקלמרר...

../images/Emo168.gif אם את שואלים מה הקשר..

אז בירה נשר...חח סתם סתם... אין קשר...סתם נזכרתי! ואני מתחילה יום שלישי ללמוד...מה לעשות דתיים מנייאקים...אהה וואלה אסור לקלל יש פה חוקים כללים ....

אני צריכה לקנות קלמר,קלסר ודפדפות

אה וטושים...כמו שנה שעברה,שקניתי ב10 שקל חח אני רק לא מוצאת אותם בחנויות

../images/Emo168.gif אני שומרת שבת...

אבל אני לובשת מכנסים וגופיות וכו' וכו'... למה???????????? אני קניתי מרקרים.....

../images/Emo168.gif ניקול תתחדשי על הטושים!

חחחחח ומור...אני בכלל לא קניתי עדיין ספרים!!.. וואי מסכנה בת דודה שלך!..יווו אני מרחמת עליההה!!! וואי נזכרתי....מה עשיתם בחופש? יש מישהו שהיה בטבריה? אני כמובן הייתי בתל אביב....עפולה ...ואילת...ובטבריה...מה איתכם מה עשיתם???

קניונים,רחוב,סופרלנד,אצל חברות,בבית

עדיין לא הייתי בבריכה ובים...לים עוד כמה ימים אני הולכת..ובריכה אנערף

Music4Life

New member
../images/Emo88.gif אבל עכשיו אני פה!!!!

מזה דיבורי השלישייה הזאת?!? אתן רוצות מכות?
שוב פעם גסויות? יאללה, תהיו לי בריאות...
תכנסו לפורומי סקס שיסבירו לכם קצת דברים...חחחח יאללה אני הולכת לישון עכשיו אז לילה טוב לכולכם! ואני לא רוצה מחר לראות שהמשכתם לדבר גסויות, מבינות!?!
לילה טוב!!

חחחחחחחחחח

לא דיברנו גסויות וכן איזה מסכנה היא חחחח... ואניא ממ מה עשיתי בחופש...בריכה ים סופרלנד קניון אממ סתם בבית למטה...ואממ לא זוכרת..

למעלה